Volume Lash Mascara | Lambre

Volume Lash Mascara | Lambre

O mare parte dintre reprezentantele sexului frumos este preocupată de aspectul fizic și îndeosebi de machiaj. Noi, femeile, recurgem deseori la acest artificiu pentru a ne masca micile imperfecțiuni ale tenului sau a ne evidenția trăsăturile. De-a lungul timpului acest domeniu a luat o tot mai mare amploare, evoluând pe zi ce trece tot mai mult. Cosmetica a ținut și ea pasul cu ritmul alert al make-up-ului și a adus cu sine celebrele extensii de gene.

Știu că sunt multe femei care apelează la această procedură pentru a avea gene mai luni și mai dese. Dar mai știu și faptul că încă mai există și persoane ca mine care nu sunt tentate să le încerce. Pe mine mama natură m-a înzestrat cu gene suficient de lungi, numai la capitolul volum nu pot spune că excelez. Însă am găsit două soluții despre care mi-am propus să vă povestesc și vouă.

Prima soluție constă în utilizarea cu regularitate a acestui ser care nu numai că-mi alungește genele, dar le și fortifiază. A doua soluție o reprezintă folosirea unei mascare pentru volum, cea căreia îi dedic acest articol.

Volume Lash Mascara | Lambre

Dacă mă urmăriți, cu siguranță sunteți la curent cu experiența mea de testare a acestor produse de la Lambre. Numai că aceasta mascara mi-a plăcut atât de mult încât am simțit nevoia să-i dedic o postare separată.

Volume Lash Mascara | LambrePe mine, în general, ambalajele produselor mă câștigă de client, aspectul acestora fiind decisive în decizia finală de cumpărare. Este normal să se întâmple așa, pentru că inițial nu am idee despre eficacitatea produsului, ci doar îl examinez vizual.

Mi-a plăcut faptul că produsul a venit ambalat într-o cutie calitativă și aurie, recipientul fiind și el foarte luxuriant. Precis dacă nu v-aș spune prețul acestuia, ați crede că este un produs high-end.

Apoi, aplicatorul acestei mascara este unul foarte aparte, diferit de tot ce am mai încercat eu până în prezent. Chiar nu am mai văzut nimic asemănător de 15 ani de zile de când mă machiez și folosesc mascara.

Volume Lash Mascara | LambreLa prima vedere, scepticele ar putea spune că n-are cum să confere volum genelor un astfel de aplicator. Chiar și eu l-am privit puțin reținută, după care mi-am spus că n-am nimic de pierdut dacă îl încerc. Dar să vă fac și un close-up ca să îl puteți vedea mai bine.

Volume Lash Mascara | LambreEi bine, iată că aceast aplicator din silicon mă ajută să obțin un volum incredibil încă de la baza genelor. Ce îmi place la această mascara este că are un negru foarte intens. În plus, este una dintre puținele mascare care rezistă pe gene întreaga zi și nu se fărâmițează, nu are fall-out.

Nu este rezistentă la apă, dar nici nu veți arăta ca un urs Panda în caz că vă prinde ploaia (been there, done that). O mare bilă albă o primește pentru faptul că nu rupe genele în timpul demachierii și se îndepărtează cu ușurință. Pentru demachierea ochilor eu folosesc numai apă micelară și obțin rezultate foarte bune, îndepărtează eficient această mascara.

Rezultat

Ca să vă faceți o idee despre cum arată pe gene, vă atașez mai jos o imagine. După postarea acesteia în social media am primit numeroase întrebări referitoare la genele mele. Ba chiar am fost întrebată dacă sunt genele mele naturale, ceea ce nu a putut decât să mă bucure.

Ca un răspuns public: da, sunt genele mele naturale obținute în urma combinării acestui ser cu această mascara.

Volume Lash Mascara | LambreAcum că v-am făcut curioase despre această mascara, vă las și link-ul către ea, ca să o puteți cumpăra. Nu vă lăsați induse în eroare de preț, vă garantez eu că este genială!

Închei prin a vă îndemna să încercați și voi această mascara, cât și celelalte produse disponibile pe site-ul Lambre. Cu siguranță, calitatea superioară ale acestora vă vor determina să le rămâneți cliente fidele.

Iată că înfrumusețarea a devenit accesibilă tuturor femeilor grație acestui brand de produse franțuzești. Lambre este dovada clară a faptului că pot exista produse de machiaj ieftine și foarte bune. Eu mă bucur tare mult că le-am descoperit și că mă pot răsfăța cu acestea!

Voi ați încercat vreun produs din portofoliul Lambre?

 20 thoughts on “Volume Lash Mascara | Lambre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.