Îngrijirea părului cu produse Amargan Hair Therapy

Îngrijirea părului cu produse Amargan Hair Therapy

Amargan Hair Therapy este un brand englezesc specializat pe produse profesionale pentru îngrijirea părului, recent intrat pe piața din România. Vă arătam acum aproximativ o lună în această postare de pe Instagram că am început testarea unor produse Amargan. Pentru astăzi mi-am propus să vă povestesc despre acestea, mai ales c-am avut suficient timp pentru a-mi forma o părere.

Știți despre mine că sunt o #haircareaddict și că-mi place să încerc tot ce e nou în domeniu. Acord o mare atenție îngrijirii părului și încerc pe cât posibil să obțin acasă rezultate ca la salon.

Așadar, pe parcursul ultimei luni de zile am folosit un șampon, o mască și un ulei pentru păr. Mândrul meu are și la momentul actual în uz o ceară pentru păr și un ulei pentru barbă.

AmarganCe m-a atras mai întâi la aceste produse a fost mirosul acestora diferit și magnific! Șamponul, masca și uleiul pentru păr au toate același miros plăcut și luxuriant care persistă în păr zile întregi. Însă vă voi detalia despre fiecare produs în parte, nu de alta, dar poate vă inspiră și pe voi experiența mea de testare.

Șampon Amargan Hair Therapy

Șamponul Amargan Hair Therapy are la bază o combinație de Vitamina E și trei uleiuri: argan, nucă de cocos și palmier. Nu conține sulfați, nici parabeni, fiind astfel potrivit și pentru menținerea culorii părul vopsit.

Trebuie să recunosc faptul că este primul șampon fără sulfați pe care l-am folosit vreodată, e o premieră pentru mine.

AmarganSinceră să fiu, mă așteptam să aivă o textură destul de lichidă, însă m-am înșelat. Șamponul Amargan Hair Therapy are o consistență destul de groasă, lucru care-l face să se consume greu. Face o spumă abundentă, cumva aerată, foarte fină, curăță bine scalpul și se clătește cu ușurință din păr.

După folosirea acestui șampon părul arată și se simte foarte sănătos, revigorat și cumva mai disciplinat. Îmi place foarte mult, drept pentru care voi continua să îl achiziționez pentru a-mi ferici părul cu acesta. În cazul în care sunteți în căutarea unui astfel de șampon, de aici îl puteți cumpăra.

Masca pentru păr Amargan Hair Therapy

Măștile pentru păr au fost dintotdeauna preferatele mele pentru că mă pot servi direct cu mâna din recipient. Astfel, o pot consuma până la ultima picătură și nici nu fac risipă, fiind și cazul măștii de față.

Acesta este un tratament de lux pentru repararea părului deteriorat, pe bază de aragn, ulei de avocado și keratină.

AmarganMasca pentru păr Amargan Hair Therapy nu numai că m-a cucerit prin mirosul acesteia, dar și prin textură. Are o consistență groasă și o aderență pe care nu am mai întâlnit-o la nicio altă mască pentru păr. Pur și simplu se prinde de firele de păr și rămâne acolo, nu alunecă, nu se scurge. Deși se simte grasă la atingere, nu îngrașă deloc părul, ba dimpotrivă, îl lasă suplu și ușor de pieptănat.

AmarganPentru rezultate optime, se recomandă aplicarea măștii pe părul proaspăt spălat, umed și menținerea acesteia pentru cel puțin 15 minute. Este diferită de alte măști de genul în sensul în care aceasta penetrează în profunzime firele de păr.

Fiind o mască pentru păr pe bază de keratină, mă ajută să am un păr drept până la următoarea spălare. Tunsorii mele destul de pretențioase îi este necesar un păr drept și disciplinat, așa că mi-e de mare ajutor. Dacă și părul vostru are tendințe frizzy și vă doriți să îl calmați, încercați-o, aici o găsiți de cumpărat.

Ulei tratament pentru păr Amargan Hair Therapy

Uleiuri pentru păr am folosit multe la viața mea, dar acesta de la Amargan nu se compară cu niciunul. Categoric, este net diferit față de tot ce am mai încercat până în prezent. Este o combinație de argan, acizi grași și Vitamina E cu care părul meu se împacă foarte bine.

AmarganFolosesc acest produs după fiecare spălare și sunt foarte încântată de rezultatele obținute. Dat fiind faptul că la momentul actual am părul scurt până la umeri, o pompiță de ulei îmi este suficientă. O încălzesc între palme și o aplic pe toată lungimea părului, masându-l ușor. Se absoarbe în păr aproape instantaneu și nu îl îngrașă deloc.

Cred că este singurul ulei care mi-a lăsat o senzație atât de plăcută și de light după aplicare. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima utilizare, părul arată și se simte hidratat și strălucitor. În timp, vârfurile cu tendință de despicare sunt tratate și restructurate cu totul, părul simțindu-se mult mai puternic.

Dacă părul vostru are nevoie de hidratare, procurați-vă acest ulei de aici pentru a vă răsfăța cu el.

Ceară modelatoare pentru păr Amargan Hair Therapy

De acest produs se bucură mândrul meu, îl folosește zilnic de o lună de zile și încă mai are. Deși sceptic la început din cauza aspectului și texturii acestuia, acum nu mai vrea altă ceară pentru păr.

AmarganLa prima vedere, până și eu am spus că această ceară pentru păr arată ca o mască de față cu argilă. Are un aspect argilos și ușor aerat, poros, dar în contact cu degetele se schimbă datele problemei. Devine emolientă și ușor de aplicat și de modelat, iar fixarea este genială, se menține întreaga zi. Cel mai fain este finish-ul mat al coafurii conferit de aceasta, de parcă n-ar fi folosit nimic pentru stilizare.

AmarganMi se pare foarte ok faptul că nu îngrașă părul și nu lasă reziduuri albicioase. Nu se simte lipicioasă pe păr și se îndepărtează ușor prin simpla pieptănare. Deci da, este o ceară de păr modelatoare, cu fixare puternică, de calitate superioară. Vreți ca jumătatea voastră să facă cunoștință cu o ceară de păr profesională, cu adevărat bună? Accesați acest link, vă va duce direct către ea.

Ulei pentru barbă Amargan Hair Therapy

Vă vine să credeți sau nu, Amargan are și un ulei pentru întreținerea bărbii. Menținerea bărbii nu este tocmai așa de simplă, ci necesită o îngrijire atentă. Trebuie nivelată cu regularitate pentru a îi întreține aspectul decent și atrăgător. Dar nivelarea cumva nu mai este suficientă.

AmarganÎn timp, în funcție de anotimp sau de dereglările hormonale, bărbaților le pot apărea cojițe albe în barbă. Inestetic, nu-i așa? Știu că vă gândiți că nu prea au leac, însă Amargan a găsit o soluție. Combinația de argan marocan și Vitamina E ajută barba să arate ca și cum ar fi stilizată la un salon.

Uleiul pentru barbă nu numai că rezolvă acest tip de problemă prin hidratarea în profunzime a pielii. Mai mult decât atât, folosindu-l cu regularitate, aceasta va arăta vizibil revigorată. Nuanța bărbii va fi mai intensă și va arăta mult mai îngrijită.

Dacă nici vouă nu vă mai place aspectul neîngrijit al bărbii iubitului, cumpărați-i acest produs de aici.

Concluzii

Combinația de trei produse Amargan Hair Therapy pe care am folosit-o în ultima lună de zile a fost peste așteptări. Rareori mi s-a întâmplat ca o gamă pentru îngrijirea părului să se remarce față de celelalte printr-o reală eficiență. Bineînțeles că toate produsele pentru păr de pe piață sunt bune, dar acestea sunt excelente. Cel puțin în materie de măști, după ce-am încercat-o pe aceasta pot spune că există Amargan și restul. Nu se compară cu nicio altă mască pentru păr folosită de mine de-a lungul timpului.

Cât despre celelalte două produse, dacă persoana (extrem de pretențioasă) care le folosește e încântată de ele, înseamnă că-s geniale!

După această experiență de testare care s-a dovedit un real succes, am devenit curioasă și de celelalte produse marca Amargan.

Voi ați încercat vreo unul dintre produsele prezentate în acest articol? Pe care dintre acestea v-ar plăcea să-l includeți în rutina voastră de îngrijire a părului?13 thoughts on “Îngrijirea părului cu produse Amargan Hair Therapy”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.