Îngrijirea pielii uscate | Barnangen

Îngrijirea pielii uscate | Barnangen

Barnangen este un brand suedez de produse de skincare al cărui motto este termenul ”Lagom” care înseamnă echilibru. De fapt, ceea ce își dorește Barnangen este să ofere consumatorilor o îngriire potrivită pentru o viață echilibrată. Brand-ul există pe piața din Suedia de zeci de ani și i-a cucerit pe nordici cu produsele lor autentice, delicate.

Cum sunt o împătimită a produselor pentru îngrijire corporală, nu încăpea în discuție să nu testez produsele lor. Dat fiind faptul că m-am diagnosticat ca având o piele uscată, gama potrivită tipului meu de piele este cea albastră. Se numește Nordic Care și conține trei produse: cremă pentru duș, loțiune pentru corp și balsam pentru corp.

BarnangenGama Nordic Care este inspirată de faimosul săpun Cold Cream care i-a făcut celebri pe cei de la Barnangen. Faimosul ingredient comun se împletește cu arome care descriu frumusețea nordică, simbol al feminității și eleganței. Experiența de testare a acestor trei produse este una mirifică, drept pentru care o voi detalia mai jos.

Cremă pentru duș Caring | Barnangen

Ori de câte ori folosesc această cremă pentru duș experimentez o senzație de parcă m-aș îmbăia în lapte. Produsul are o consistență foarte plăcută care mă duce cu gândul la finețea lactatelor.

BarnangenCrema pentru duș face o spumă densă dar în același timp ușoară, curățând foarte blând pielea. După utilizare aceasta rămâne catifelată la atingere și vizibil hidratată.

Acest produs conține ovăz (cea mai răspândită și îndrăgită cereală din Suedia) și 5% Cold Cream.

Loțiune pentru corp Caring | Barnangen

Aplic această loțiune pe tot corpul cu regularitate, după fiecare baie sau duș. Are o textură foarte fină, plăcută și se absoarbe imediat în piele. Recipientul dispune de pompiță, ceea ce îl face ușor de dozat.

BarnangenDupă aplicare pielea arată și se simte hidratată, aspectul acesteia fiind vizibil îmbunătățit. Îmi place senzația de catifelare pe care mi-o conferă ori de câte ori o folosesc. De asemeni, mă încântă faptul că nu-mi lasă film gras la suprafața pielii și nu mi se transferă pe haine. Chiar îmi lasă impresia că este exact hidratarea de care pielea mea are nevoie, atât cât trebuie.

De asemeni, și aceasta este pe bază de ovăz și 5% Cold Cream.

Balsam pentru corp All Over Rescue | Barnangen

Denumirea acestui produs este cât se poate de sugestivă, acest balsam pentru corp poate fi folosit în cazuri de urgență. Atunci când vă confruntați cu piele extrem de uscată, apelați la acest produs și ați rezolvat problema instantaneu.

BarnangenEu folosesc balsamul pentru corp cu preponderență pe coate și pe călcâie, acestea fiind zonele mele ”cu probleme”. Bineînțeles că nu îl folosesc exclusiv în aceste scopuri, ci sunt zile în care aleg să-l aplic pe tot corpul. Deși are o textură cumva mai grasă decât loțiunea, în contact cu pielea devine foarte emolient și se aboarbe repede. Nici acesta nu îmi lasă peliculă grasă la suprafața pielii, ceea ce este minunat! Mai mult decât atât, sunt înnebunită după luciul plăcut și sănătos pe care îl conferă pielii. Cred că pe o piele bronzată arată absolut fabulos!

Concluzii

Mă bucur nespus că am testat gama Nordic Care de la Barnangen deoarece a adus numai beneficii pielii mele! Am descoperit în aceasta trei produse care îmi oferă exact îngrijirea de care aveam nevoie: nici prea mult, nici prea puțin.

Echilibrul care există între ingredientele gamei Nordic Care este genial, armonios, moderat, Lagom. Dacă și voi vă confruntați cu problemele pielii uscate, vă recomand cu încredere să încercați aceste produse! Pielea voastră cu siguranță vă va mulțumi!

Și totuși, este cineva pe aici care a testat deja aceste produse sau alte game Barnangen? Ați fost încântate, v-au plăcut?12 thoughts on “Îngrijirea pielii uscate | Barnangen”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.