Contur Face Highlighter | Lambre

Astăzi este despre Lambre Contur Face Highlighter, iluminatorul pe care îl folosesc cel mai des în ultima vreme. Fiind un produs pentru care le-am dat la o parte pe celelalte, merită un articol separat.

Privind în urmă cu 15 ani atunci când am început să mă machiez, mi se pare incredibilă evoluția industriei machiajului. Pe atunci produsele de make-up erau destul de limitate, o perioadă s-a folosit rujul și pe post de blush cremos. Încet dar sigur piața aceasta s-a diversificat de la an la an, dar eu n-am putut ține pasul cu aceasta.

Mult timp am fost fidelă anumitor produse ignorându-le total pe cele noi apărute, de aceea am rămas cumva în urmă. În momentul în care a luat ființă blogul meu, a trebuit să fiu la curent cu tendințele nișei de beauty. Făcând e retrospectivă pe repede-înainte, am descoperit iluminatorul și mi-a plăcut atât de mult încât îl folosesc aproape zilnic.

Iluminatorul este un produs care are în compoziția sa particule strălucitoare foarte fine care conferă luminozitate zonei vizate. Este relativ nou în industria machiajului și se folosește pentru a estompa cearcănele și a evidenția zonele proeminente ale feței.

Acest produs poate fi sub formă de pudră, cremă sau chiar lichid. Indiferent de formula iluminatorului, importantă este modalitatea de aplicare a acestuia pentru a avea efectele scontate. Pentru ca tenul să pară că strălucește din interior, acesta trebuie folosit după crema hidratantă și fondul de ten. De asemeni, iluminatorul trebuie folosit cu moderație și estompat foarte bine pentru a obține un look natural.

Mai specific, iluminarea reprezintă una dintre cele două componente ale tehnicii contouring-ului tenului.

Zonele cheie în care este indicat să se aplice iluminatorul sunt următoarele:

  • deasupra pomeților – pentru sculptarea trăsăturilor feței;
  • pe centrul nasului – pentru a îl subția vizual;
  • sub ochi – pentru mascarea cearcănelor;
  • pe arcade – pentru un plus de luminozitate;
  • în centrul frunții;
  • în arcul lui Cupidon – pentru a crea iluzia de buze mai voluptoase;
  • în centrul bărbiei;
  • uneori pe clavicule.

Imaginea de mai jos este cât se poate de sugestivă în acest sens.

Lambre
Sursă foto: internet

Dar să revenim asupra produsului a cărei experiență de testare mi-am propus să o detaliez astăzi.

Lambre Contur Face Highlighter

Iluminatorul Lambre Contur Face este sub formă de pudră și dispune un ambalaj calitativ, auriu, luxuriant.

LambreLambre Contur Face Highlighter nu este deloc prăfos, dimpotrivă, are o textură foarte fină și se așterne delicat pe ten. Pensula de care mă folosesc pentru a mă delecta cu acest iluminator este cea evantai. Mi se pare perfectă pentru iluminator deoarece ia o cantitate suficientă de produs pe aceasta.

LambreEu aleg să aplic acest iluminator deasupra pomeților, pe arcade, pe vârful nasului și în arcul lui Cupidon. Având un ten mixt cu zona T uleioasă, evit să îl aplic pe frunte pentru a nu străluci mai tare.

Cea din imagini este nuanța 01, i-am făcut și un swatch pentru a îi putea vedea irizațiile strălucitoare pe piele.

LambrePot spune că aceasta este nuanța mea preferată de iluminator tocmai de aceea ”abuzez” de el aproape zilnic. Mi se pare o nuanță pretabilă oricărui moment al zilei și oricărui anotimp, fără excepție.

În imaginea de mai jos vă arăt un machiaj realizat cu produse Lambre, în care ”am pus la treabă” iluminatorul. Vedeți ce glow finuț și natural a conferit tenului meu? Chiar pare că pielea strălucește efectiv din interior, nici n-ați spune că m-am ajutat de un iluminator.

LambreMi se pare unul dintre cele mai calitative iluminatoare și are un preț accesibil, astfel că îl recomand cu încredere. La momentul actual este numărul 1 în topul meu și voi continua să-l folosesc pentru că-mi place foarte mult.

Acum că v-am stârnit curiozitatea despre acest produs, vă las aici link-ul către site-ul de unde-l puteți achiziționa și voi. Și apropo, vă las și trimitere către alte articole unde puteți citi experiențele de testare ale altor produse Lambre. Dacă mie care sunt destul de pretențioasă mi-au plăcut la nebunie, cu siguranță și pe voi vă vor mulțumi.

Câte dintre voi au încercat deja produse marca Lambre?

 



11 thoughts on “Contur Face Highlighter | Lambre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.