Magic Long Eyelash Active Serum | Lambre

Genele lungi, dese și curbate conferă profunzime și dramatism privirii, crescând totodată stima de sine oricărei femei.  O mare parte dintre reprezentantele sexului frumos își doresc gene cât mai dese și cât mai lungi. În sensul acesta, o parte dintre ele apelează fie la gene false, fie la extensii de gene.

În ceea ce mă privește, am fost destul de conservatoare la acest capitol. Pentru că nu am avut curajul de a apela la astfel de servicii, m-am mulțumit cu genele mele naturale. Numai că se întampla ca uneori să-mi cadă mai multe gene deodată și dintr-un singur loc. Evident că arăta foarte inestetic și trebuia să găsesc o soluție pentru a le ajuta să crească mai repede.

Să tot fie un an de zile de când am făcut cunoștință cu serurile pentru stimularea creșterii genelor. Am folosit mai multe mărci, unele au funcționat, altele nu, dar eram împăcată cu gândul că măcar am încercat.

De curând am descoperit un nou produs de genul acesta, Magic Long Eyelash Active Serum de la Lambre. În momentele care urmează veți putea citi experiența mea de testare a acestui produs.

Lambre Magic Long Eyelash Active Serum

Serul dispune de un ambalaj confecționat dintr-un carton auriu foarte calitativ, ceea ce denotă respect față de consumatori. La primul contact vizual a reușit să mă determine să-mi doresc să-l încerc, eu așa funcționez – pe baza primei impresii.

LambreRecipientul arată întocmai ca un tuș pentru ochi, aplicatorul fiind prevăzut cu o pensulică subțire și precisă. Aceasta face serul foarte ușor de aplicat la baza genelor.

O mare bilă albă a acestui produs o reprezintă faptul că nu lasă peliculă albă sau transparentă. Așadar, pot folosi acest ser în orice moment al zilei, fără să mă tem că va începe să se cojească. Acest lucru îmi indică un lucru important și anume că serul se absoarbe în piele și acționează din interior.

LambreUn alt aspect de care sunt foarte încântată este lista de ingrediente a acestui produs. Este singurul ser de acest gen pe care am văzut o listă de ingrediente clară și concisă. Practic, produsul este un cocktail de 12 substanțe active atent selecționate:

 • Alantoină;
 • Bimatoprost;
 • Octapeptide;
 • Biotină;
 • Vit A, E, F, P, B7;
 • Pantenol;
 • Proteine din mătase;
 • WHIDELASH*.

Dar să vă spun câte ceva despre fiecare ingredient în parte, să înțelegeți influența acestora asupra genelor:

 • Alantoina – ajută la regenerarea genelor și menține aspectul hidratat și fin al acestora;
 • Bimatoprost – stimulează creșterea genelor, le sporește volumul și le îmbunătățește aspectul;
 • Octapeptide – contribuie activ la creșterea și menținerea aspectului sănătos al genelor;
 • Biotină – este vit H, un ingredient indispensabil ce previne ruperea genelor;
 • Vit A, E, F, P, B7 – penetrează fibra genelor și le îmbunătățește structura, făcându-le puternice, flexibile și strălucitoare;
 • Pantenol – hidratează genele, luptând împotriva texturii casante ale acestora;
 • Proteine din mătase – menține hidratarea genelor și le îmbunătățește elasticitatea;
 • WHIDELASH* – complex de Biotinoyl Tripeptide și pro-vitamina B5 care reconstruiește fibra genelor și le îmbunătățește structura.

Experiența de testare

Dacă mă urmăriți de ceva vreme, probabil știți deja că obișnuiesc să aplic astfel de seruri și pe sprâncene. Asta pentru că sprâncenele mele au suferit numeroase schimbări de-a lungul timpului, iar acum sunt încă în proces de regenerare. În sfârșit am reușit să le aduc la forma lor naturală și îmi doresc să le umplu toate golurile acestora.

Am aplicat serul Magic Long Eyelashes zilnic, timp de o săptămână, rezultatul fiind acesta:

LambreDupă doar o săptămână de utilizare genele mele nu numai că sunt mai lungi și mai dese, ci și viguroase. Le simt mai puternice, nu îmi mai cad și nici nu se mai rup așa de ușor în timpul demachierii.

În ceea ce privește sprâncenele, am reușit să-mi umplu câteva goluri care reușeau să mă streseze. Datorită acestui ser magic nu mai sunt nevoită să-mi stilizez chiar atât de mult sprâncenele. Tot ce îmi doream pentru ele era un aspect cât mai natural cu putință și iată că l-am obținut.

Una peste alta, nu numai că genele și sprâncenele s-au regenerat cu totul, dar au și o nuanță mai pronunțață. Aspectul lor este mult mai sănătos și se vede cu ochiul liber diferența dintre cele două faze, ”înainte” și ”după”. Aceasta este dovada clară să serul Magic Long Eyelash funcționează, rezultatele putând fi observate de pe o zi pe alta.

Produsul funcționează de minune și în cazul persoanelor care și-au pierdut din gene în urma îndepărtării extensiilor de gene. Folosit cu regularitate, serul ajută la creșterea și regenerarea alertă a acestora.

Concluzii

Mă declar foarte mulțumită de acest produs revoluționar care nu mi-a creat niciun disconfort și care mi-a adus numai beneficii. Genele și sprâncenele mele îi sunt recunoscătoare pentru rezultatele obținute în urma utilizării acestuia.

Consider că este un produs ce nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire a femeilor. Dacă nu l-ați folosit până acum vă recomand cu încredere să o faceți pentru că veți avea numai de câștigat. Părerea mea este că dacă îl folosiți cu regularitate puteți avea gene de invidiat.

Sunteți la un click distanță de cele mai frumoase gene naturale pe care le puteți dobândi cu puțin ajutor. Proviziile de Magic Long Lashes Active Serum de la Lambre vi le puteți face de aici.

Iar dacă sunteți curioase să citiți despre experiențele de testare ale altor produse Lambre, accesați acest articol.

Este cineva care deja a încercat acest ser pentru creșterea genelor? Ați fost la fel de mulțumite ca și mine?11 thoughts on “Magic Long Eyelash Active Serum | Lambre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.