Farsali Volcanic Elixir

Articolul de astăzi mi-am propus să îl dedic unui produs de care m-am îndrăgostit iremediabil, Farsali Volcanic Elixir. Dintotdeauna am fost interesată de domeniul numit sugestiv skincare pentru că am realizat că am un ten destul de capricios. Îmi doream de multă vreme un produs care să îndeplinească mai multe criterii și se pare că l-am găsit!

Am făcut cunoștință cu Farsali Volcanic Elixir prin iarnă, pe când eram în căutarea unui ser regenerator sau ceva asemănător. Petele rămase în urma acneei cu care mă luptasem preț de un an de zile se cereau reparate cumva.

Produsul despre care vă povestesc abia se lansase pe piața din România, fiind găzduit de magazinele Sephora. Chiar dacă nu avea review-uri românești, am avut încredere că va funcționa de minune și nu m-am înșelat. Dar să vă detaliez puțin despre acesta ca să înțelegeți de ce pe mine m-a impresionat.

Farsali Volcanic Elixir

Farsali Volcanic Elixir este de fapt un ulei extras din sâmburii de nuci de Tamanu care se găsesc în Polinezia. Copacul Tamanu este veșnic verde și se dezvoltă în soluri fertile, bogate în substanțe nutritive din cenușa vulcanică.

Acest ulei conține un acid unic – acidul calophyllic, din categoria  neo-flavonoide naturale. Prin activitatea intensă de vindecare,  acidul calophyllic are un rol important în regenerarea pielii.

Farsali Volcanic ElixirFarsali Volcanic Elixir a fost conceput special pentru îngrijirea tenului predispus la acnee ori afectat de nocivele raze UV. Este un puternic antiinflamator, antimicrobian și antioxidant ce aduce numai beneficii în special pielii afectate de acnee.

Încă de la lansare am fost ”avertizați” în privința mirosului acestui produs care este unul natural, pământesc. În ceea ce mă privește, mie mi-a plăcut la nebunie cum miroase, nu mi s-a părut câtuși de puțin deranjant.

Recipientul acestui elixir este luxuriant, confecționat dintr-o sticlă neagră, mată și este prevăzut cu pipetă pentru o dozare optimă. Nu are etichete lipite, tot scrisul este imprimat direct pe recipient, cu auriu, ceea ce îl face să arate foarte elegant.

Farsali Volcanic Elixir

Experiența de testare

Eu am optat pentru aplicarea elixirului înainte de culcare pentru a îi permite să acționeze pe parcursul nopții. Mie îmi sunt suficiente câte două picături pe fiecare obraz, una pe frunte și două pe gât și decolteu.

Eu îl masez cu mișcări circulare ascendente pentru a ridica pielea care de fel are tendința de a se lăsa. Este foarte emolient, se absoarbe cu ușurință în piele și nu lasă film gras la suprafața acesteia.

Tare m-am mirat când am văzut cât de bine l-a asimilat pielea mea! După absorbția completă nici n-aș fi zis că mi-am aplicat un ulei, până la urmă!

Fără nicio exagerare vă mărturisesc faptul că rezultatele au fost vizibile chiar după prima aplicare. În prima dimineață de după folosirea acestui elixir tenul arăta deja mult mai luminos, cu porii realmente diminuați.

În timp m-a ajutat și la depigmentarea petelor rămase în urma acneei, ceea ce nu m-aș fi așteptat. Totodată, mi-a inhibat potențialele coșuri, efectiv mi le-a oprit din evoluție.

Și mai surprinzător pentru mine este că recent am observat o ușoară atenuare a liniilor fine din jurul ochilor. Iar roșeața cu care mă mai confruntam pe lateralele nasului a dispărut ca prin magie. Bineînțeles, aceasta reapare atunci când uit sau se întâmplă să-mi fie prea lene să îl folosesc.

De multe ori, în timpul rutinei de dimineață nu mai simt nevoia să-mi aplic o cremă hidratantă pe ten. Asta pentru că Farsali Volcanic Elixir are grijă să-mi mențină hidratarea optimă a acestuia, cu fiecare aplicare.

Concluzii

Tenul meu îi este profund recunoscător acestui elixir de la Farsali și îmi cere să-l mențin cap de listă. Dacă la început a fost un moft, cu fiecare utilizare Farsali Volcanic Elixir a devenit o necesitate. Mi-a restructurat cu totul pielea feței, ceea ce nu poate decât să mă bucure! Practic, este un produs care satisface toate necesitățile tenului meu mixt cu tendințe acneice.

Pur și simplu este un produs cu care rezonez foarte bine și mă bucur că l-am descoperit. Așadar, încă nu văd un motiv plauzibil pentru care nu l-aș mai recumpăra. Aș îndrăzni să spun chiar că este răsfățul meu suprem când vine vorba despre îngrijirea tenului.

Voi ați încercat acest produs? Ați fost mulțumite de el?



20 thoughts on “Farsali Volcanic Elixir”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.