Make-up calitativ și accesibil | Lambre

Articolul de astăzi îi este dedicat unui brand de produse de machiaj recent descoperit de către mine, numit Lambre. V-am tot ”amenințat” în social media că vă voi dezvălui cu ce produse de machiaj m-am delectat în ultima perioadă. Așa că a venit momentul să vă povestesc mai multe despre acestea și să vă detaliez experiența de testare.

Știu că printre voi sunt multe pasionate de make-up cărora le-ar plăcea să descopere produse foarte accesibile și foarte bune. Exact de acest lucru mă voi ocupa prin intermediul acestei postări, voi aduce în atenția voastră câteva dintre produsele Lambre.

Lambre este un brand franțuzesc de parfumerie și de produse de machiaj relativ recent pătruns pe piața din România. Deviza acestuia este ”Produse premium la prețuri accesibile”, dar mai multe veți afla citind în continuare acest articol.

De câteva săptămâni folosesc patru produse Lambre: un ser pentru creșterea genelor, o mascara, un iluminator și un ruj. Fiecare produs dispune de cutie proprie, ambalajele fiind confecționate dintr-un carton gros, foarte calitativ, care le conferă un aspect luxuriant. Cum spuneam și cu alte ocazii, numai după ambalaje putem remarca respectul pe care brand-ul îl are față de consumatori. Astfel, mie mi-au atras atenția și mi-au hănit curiozitatea de a le încerca.

LambreÎn cele ce urmează vă voi povesti despre fiecare produs în parte, într-o ordine aleatorie.

Lambre Magic Long Eyelash Serum

Probabil v-ați obișnuit deja cu ideea că eu testez genul acesta de seruri atât pe gene, cât și pe sprâncene. Bineînțeles, acest lucru s-a întâmplat și în cazul produsului aici de față.

LambreÎncep prin a vă spune că este primul ser pentru creșterea genelor a cărei listă de ingrediente este clară, concisă:

  • Alantoină;
  • Bimatoprost;
  • Peptide Biomimetice;
  • Biotină;
  • Vit A, E, F, P, B7;
  • Pantenol;
  • Proteine din mătase.

Recipientul este asemănător cu cele ale tușurilor pentru ochi, cu aplicator subțire, ușor de folosit. Produsul se aplică la baza genelor și/sau pe sprâncene și se lasă să acționeze.

LambreȘtiu faptul că o parte dintre voi sunteți sceptice la produsele de genul acesta. Aflați, însă, că în cazul acestui ser rezultatele sunt vizibile încă de la prima utilizare. În ceea ce mă privește, observ diferențe de la o zi la alta. Genele și sprâncenele mele nu numai că s-au alungit, dar sunt mai groase, mai viguroase, nuanța acestora este mai intensă. Rezultatele obținute de mine în numai o săptămână de aplicare zilnică este exemplificat în imaginea de mai jos.

LambreUn alt aspect de care sunt foarte încântată este acela că serul nu lasă peliculă transparentă sau albicioasă. Astfel, îl pot aplica în orice moment al zilei, fără nicio grijă. Acest lucru îmi indică faptul că produsul se absoarbe în piele și că acționează din interior. Cu siguranță aceasta este și explicația eficienței sale.

Vă recomand să îl încercați cu toată încrederea, garantându-vă că veți fi mulțumite de rezultat. De aici îl puteți achiziționa și voi.

Lambre Mascara Volume Lash

La momentul actual, Lambre au disponibile două variante de mascara: pentru alungire și pentru volum. Deoarece am avut încredere că în ceea ce privește alungirea mă va ajuta serul, am ales mascara pentru volum.

LambreNu doar cutia mascarei este luxuriantă, ci și recipientul în sine. Aspectul acestuia mă trimite cu gândul la produsele high-end. Numai că, ce credeți? Din punct de vedere al calității acestei mascara, aș putea jura că folosesc un produs scump!

LambreAceastă mascara are o consistență cremoasă, se așterne foarte frumos pe gene, conferindu-le volum încă de la bază. Nu cade de pe gene, nu se fărâmițează, ci rezistă cu brio întreaga zi, până la demachiere.

Că tot am vorbit despre demachiere, menționez că se îndepărtează ușor cu apă micelară, păstrând astfel integritatea genelor. Este de ajuns să îmbibați o cotonetă în apă micelară și să o presați ușor peste gene. Mascara se va dizolva, dar nu va lăsa urme negre de jur împrejurul ochilor.

LambrePensula acestei mascara este confecționată din silicon și are o formă pe care nu am mai întâlnit-o. Poate că v-ați obișnuit ca pensula pentru volum să fie deasă, însă să știți că și aceasta funcționează de minune. Prin mișcări de zig-zag, nu numai că le descurcă foarte bine, dar le și învăluie într-un negru intens.

Precis v-am făcut curioase de acest produs, așa că mirați-vă de prețul acestuia aici.

Lambre Highlighter

De când am descoperit iluminatorul sunt înnebunită după el și îl folosesc aproape zilnic. Singurele cazuri când nu folosesc iluminator sunt cele în care adopt ținute sport. După părerea mea, iluminatorul se pretează altor tipuri de outfit-uri, nu și celor sport.

LambreDintre toate nuanțele de iluminator disponibile pe site eu am ales-o pe cea mai deschisă. Nu mai aveam această nuanță și chiar mi-o doream, fiind cea mai des folosită de către mine, de altfel.

Lambre

Consistența acestui iluminator nu este deloc prăfoasă, dimpotrivă, nu cade din pensulă și se așterne frumos pe ten. Pe cât este de discret, pe atât este de frumos și de elegant. Îmi place foarte mult cum îmi subliniază trăsăturile feței. V-am făcut și un swatch pe mână pentru a vedea dacă vă place.

LambreÎn cazul în care acest iluminator este ceea ce căutați și voi, aici este locul de unde îl puteți cumpăra. Mie îmi place la nebunie și îl recomand cu toată încrederea ca fiind un produs de excepție!

Lambre Soft Matt Longwear Lipcolour

Dintotdeauna mi-au plăcut rujurile mate și încă din adolescență am observat că nu prea mă avantajează cele lucioase. Evident că de la Lambre tot pe cele mate am fost curioasă să le încerc.

Dacă odinioară eram în căutarea rujului mat perfect, acum pot spune că l-am găsit! Fără nicio exagerare, este absolut genial! În sfârșit, am găsit rujul mat care să se simtă precum catifeaua pe buze și care să nu mi le usuce!

LambreAplicatorul acestui ruj este unul clasic, însă pur și simplu alunecă pe buze, nu întâmpin dificultăți în a-l folosi. Este printre puținele rujuri care nu mi-au ridicat probleme în ce privește aplicarea acestuia. N-am dat greș cu el nici măcar o dată.

LambreNuanțele acestui ruj nu au o denumire, ci sunt numerotate. Din cele cinci nuanțe disponibile pe site eu sunt posesoarea nuanței numarul 23. Este un roz închis – zmeuriu, o nuanță estivală care arată superb pe buze! Consider că am făcut alegerea perfectă! Și în cazul acestuia v-am făcut un swatch pe mână, îl puteți vedea mai jos.

LambrePractic, este un ruj care se matifieză instantaneu, persistă toată ziua și nu se transferă absolut deloc. Dat fiind faptul că nici nu usucă buzele, eu zic că e rost să-l procurați și voi de aici.

Lambre Foundation

Ori de câte ori veți plasa o comandă pe site, veți primi și trei mostre gratuit. Eu am primit mostre ale fondurilor de ten și chiar mi-au ajuns pentru câteva aplicări.

LambreNefiind foarte lămurită asupra nuanțelor fondurilor de ten atunci, le-am amestecat pe toate și am obținut o nuanță potrivită mie.

Textura acestora este cremoasă, fină și se aplică foarte ușor pe ten. Eu am folosit un burețel gen beauty blender și m-am descurcat de minune. Puterea de acoperire a acestor fonduri de ten este medie, finish-ul unuia fiind mat, iar al ceilulalt dewy. Per total, mie mi se pare că ar conferi tenului un aspect foarte natural, deloc încărcat.

Cât privește calitatea acestora, nu mi-au oxidat pe ten și nu mi s-au transferat pe nimic. Aș îndrăzni să spun că au o calitate comparabilă cu cele ale fondurilor de ten high-end. Sunt foarte încântată și totodată mirată de rezultatele obținute, de aceea vă recomand și vouă să le încercați. Aici poate fi accesată categoria fondurilor de ten, de unde să îl alegeți pe cel care vi se potrivește.

Un machiaj realizat în întregime cu produse Lambre puteți vedea în imaginea de mai jos. Din aceasta vă puteți face o idee și asupra texturilor unora dintre produse.

Lambre

Concluzii

Sunt foarte încântată de toate produsele Lambre pe care le-am încercat, ca drept dovadă că le folosesc aproape zilnic. Mă mulțumește pe deplin calitatea acestora și mă miră prețul lor atât de accesibil.

Mă simt de parcă aș folosi unele dintre cele mai scumpe produse high-end, fără nicio exagerare. Sunt produse de calitate cu care orice reprezentantă a sexului frumos ar trebui să se răsfețe!

Eu mă știu pretențioasă din fire, astfel că dacă eu sunt cucerită de ele, puteți fi sigure că sunt geniale! Sunt extrem de bine și de atent concepute, începând cu ambalajele și terminând cu produsele în sine!

Și totuși, este cineva care deja a încercat produse Lambre?



35 thoughts on “Make-up calitativ și accesibil | Lambre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.