Trei plante pentru îmbunătățirea memoriei și capacității de concentrare

Trei plante pentru îmbunătățirea memoriei și capacității de concentrare

Articolul de astăzi vine exact într-o perioadă a anului în care anumite categorii de persoane au nevoie de stimularea memoriei. Este vorba, mai exact, despre examenele pe care le privim ca pe niște praguri spre un nivel superior al educației. Pentru a accede la liceu, unii elevi susțin Testele naționale, iar pentru a urma cursuri universitare, alții susțin Bacalaureatul. Ambele examene sunt extrem de importante prin faptul că decid viitorul acestora, fiind necesare rezultate cât mai bune. Acum este perioada în care memoria este baza tuturor elevilor care urmează să susțină examene.

Memoria este procesul psihic care constă în întipărirea, recunoașterea și reproducerea senzațiilor, sentimentelor, mișcărilor, cunoștințelor din trecut. Acest proces psihic numit memorie are trei etape: înregistrarea informației, depozitarea ei și preluarea sau rechemarea. Toate trei sunt importante, însă în condiții de stres cum sunt cele ale unui examen, cea mai solicitată este preluarea.

Pentru a avea cele mai bune rezultate și a fructifica la maxim cunoștințele acumulate de-a lungul anilor, preluarea trebuie stimulată. Cum se poate stimula această etapă de preluare? Prin stimularea capacității de concentrare. Dar să vedem, mai precis, cum putem face aceasta.

Există trei plante care ajută la îmbunătățirea memoriei și a capacității de concentrare: Ginko biloba, Rozmarinul și Roinița. Iată ce funcții îndeplinesc fiecare dintre ele:

  • Ginko biloba – ajută funcțiile cerebrale integrative (memoria, percepția, concentrarea) și coordonarea fizico-mentală;

imbunatatirea memoriei MEMO ON™

  • Rozmarinul – ajută la menținerea atenției, concentrării și a capacității de înțelegere;

imbunatatirea memoriei MEMO ON™

  • Roinița – stimulează capacitatea de prelucrare, sistematizare și de reținere a informațiilor.

imbunatatirea memoriei MEMO ON™

Numai că ar fi dificilă consumarea acestor trei plante sub formă de ceaiuri, pe rând sau împreună. Așa că maeștrii Ayurmed au creat un produs care reunește beneficiile celor trei plante într-un sirop.

Siropul pentru stimularea memoriei MEMO ON de la Ayurmed

Produsul este îmbuteliat în recipient din plastic cu o capacitate de 100 ml și arată astfel:

imbunatatirea memoriei MEMO ON™

Prin acest cocktail de plante, MEMO ON susține funcționarea optimă a capacității de memorare și concentrare, îmbunătățind randamentul intelectual.

Pentru a vă da seama cam cât de bine este realizat, vă las mai jos concentrația acestuia per doză (5ml):

imbunatatirea memoriei MEMO ON™
Sursă foto: www.ayurmed.ro

Acesta este un supliment alimentar ce nu impune restricții de vârstă, ci doar de dozaj. Pentru rezultate optime se recomandă administrarea unei cure de minim 3 luni (cu 1/2 oră înainte de masă), astfel:

Copii 4-6 ani: câte o jumătate de linguriță (2.5 ml) de 2 ori pe zi;
Copii 6-12 ani: câte 1 linguriță (5 ml) de 2 ori pe zi;
Adulți și copii de peste 12 ani: câte 1-2 lingurițe (5-10 ml) de 3 ori pe zi.

Cura cu MEMO ON™ este cea mai ușoară formă de stimula memoria și capacitatea de concentrare spre a avea randamentul scontat. Vă veți reaminti mult mai ușor și veți putea face uimitoare conexiuni între noțiunile studiate de-a lungul timpului. Proviziile de sirop MEMO ON™ pot fi făcute de aici.

De asemeni, puteți mai jos puteți citi și despre alte produse excepționale marca Ayurmed, după cum urmează:

Acum spuneți-mi, sunt printre voi persoane care deja și-au administrat acest minunat sirop? Ați fost mulțumite de rezultate?22 thoughts on “Trei plante pentru îmbunătățirea memoriei și capacității de concentrare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.