Schauma Nature Moments Coconut Water

Schauma Nature Moments Coconut Water

Schauma Nature Moments Coconut Water este cea mai nouă gamă pentru îngrijirea părului lansată pe piață de Schwarzkopf. Recent am avut ocazia de a o încerca, iar prin intermediul acestui articol vă voi povesti despre experiența de testare.

Brand-ul Schauma nu îmi este străin, am folosit îndeosebi șampoanele lor încă din preadolescență. Îmi amintesc faptul că după ce încercasem varietatea disponibilă, m-am oprit asupra celui conceput pentru bărbați. Îmi plăcea foarte mult consistența și mirosul acestuia, astfel că am continuat să îl folosesc ani de zile.

De câte ori apare o nouă variantă de șampon și balsam Schauma, nu încape în discuție să nu o încerc! Pe undeva pot spune că a fost brand-ul de produse de haircare cel mai des folosit de mine.

Dar să revin asupra noii game Nature Moments Coconut Water care face subiectul acestei postări, pentru că precis sunteți curioase.

Gama Schauma Nature Moments Coconut Water

Această gamă este alcătuită din șampon și balsam, special concepută pentru părul uscat și foarte uscat.

Schauma Coconut WaterPărerea mea este că alt moment mai potrivit pentru lansarea acestei game nu putea exista. De spun asta? Pentru că mirosul acesteia este unul atât de exotic și de estival încât se pliază perfect pe acest anotimp! Cele două produse miros delicios, combinația de cocos cu nufăr este genială, foarte reușită!

Șampon Schauma Nature Moments Coconut Water

Șamponul are o textură de gel, este transparent, face foarte multă spumă dar se curăță ușor din păr.

Schauma Coconut WaterCând am văzut textura acestui șampon mi-am imaginat că îmi va conferi volum părului și nu m-am înșelat! Pe lângă faptul că-mi curăță foarte bine scalpul, senzația de după folosire este mirifică! Părul este vizibil revigorat și cu un volum de invidiat, simțindu-mi efectiv firele cum stau mai ridicate decât de obicei. Ce este și mai fain? Faptul că volumul durează câteva zile! Arată perfect până la următoarea spălare și nu mi se mai îngrașă la fel de repede ca odinioară! Chiar și mirosul acestui produs persistă în păr cam două zile.

Balsam Schauma Nature Moments Coconut Water

Balsamul are o consistență surprinzătoare, mai groasă decât mă așteptam. Are o aderență foarte bună pe păr și nu curge.

Schauma Coconut WaterProdusul se distribuie cu ușurință pe păr, se clătește bine și lasă părul suplu, mătăsos și ușor de pieptănat. Senzația de după folosire de hidratare profundă și instantanee se menține până la următoarea spălare. Vârfurile părului meu au nevoie de o îngrijire mai atentă, dar acest balsam chiar îmi este de mare ajutor. Nu am mai simțit nevoia aplicării unui ser sau a unui ulei pentru vârfuri, chiar își face foarte bine treaba.

Concluzii

Cele două produse Schauma Nature Moments Coconut Water se completează perfect unul pe celălalt. Este o gamă pentru îngrijirea părului foarte bine concepută și deloc costisitoare. Iată cum puteți obține rezultate foarte bune folosind produse la îndemâna oricui.

Eu sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute în urma folosirii acestei game, așa că o pot recomanda cu încredere tuturor!

Voi ați încercat aceste produse? În cazul vostru au funcționat?30 thoughts on “Schauma Nature Moments Coconut Water”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.