Geanta înflorată – accesoriul care te scoate din anonimat

Geanta înflorată – accesoriul care te scoate din anonimat

Indiferent de tipul și de formatul acesteia, geanta este un accesoriu indispensabil oricărei femei. De la gențile de umăr, până la cele de mână sau crossbody, fiecare femeie poartă cu sine o geantă. Prin natura lor, femeile obișnuiesc să transporte cu ele diverse obiecte care le-ar putea fi de folos pe parcursul zilei. Unele pot opta pentru genți mai mari, altele mai mici, în funcție de numărul și de dimensiunile obiectelor.

Până și eu sunt o împătimită a genților, una care la începutul primăverii a dăruit toate gențile sale. Efectiv mă plictisisem atât de tare de colecția mea, încât am vrut să fac loc alteia noi. Nu am avut nicio urmă de regret, chiar dacă printre ele se aflau și câteva genți de la mărci cunoscute.

În ceea ce privește materialul din care se confecționează gențile, cunoașteți deja preferința mea pentru pielea naturală. Nu mai insist asupra subiectului, însă menționez numai principalele motive pe care aleg această variantă: prestanță și durabilitate. Dar se întâmplă să-mi cumpăr și genți din material textil atunci când modelele îmi plac foarte mult.

Dacă este un accesoriu care cu siguranță scoate din anonimat orice ținută, acela ar fi geanta înflorată. Desigur, acest tip de geantă nu este pe placul tuturor reprezentantelor sexului frumos. Geanta înflorată nu este o geantă care să poată fi purtată în orice anotimp, ci se pretează anotimpurilor calde.

O parte dintre voi au tendința de a cataloga geanta înflorată ca un accesoriu greu de integrat într-o ținută. Nimic mai fals: este chiar accesoriul pe care îl puteți purta atunci când sunteți îmbrăcată cu un outfit relativ simplu. Atenție, însă, geanta înflorată se pretează ținutelor uni, tocmai pentru a evita să arătați precum bradul de Crăciun.

Eu am în colecția mea de genți un exemplar deosebit, confecționat din piele naturală, cu flori multicolore pe fundal alb. Sunteți curioase să vedeți cum arată?

Geanta înflorată din piele naturală New Bag’s

Este o geantă de umăr de dimensiuni mari, cu barete reglabile, foarte bine compartimentată la interior. Dispune și de un buzunărel exterior cu fermoar pe spatele genții, în care eu obișnuiesc să țin telefonul.

Geanta înflorată din piele naturală NEW BAG'SÎmi place faptul că geanta este lucrată cu întărituri. Acest aspect o ajută să-și păstreze forma chiar și atunci când este goală.

De asemeni, apreciez că baretele sunt cusute, deoarece conferă genții o mai bună rezistență sub greutatea acesteia. Pentru că da, cu cât este mai mare geanta, cu atât avem tendința de a transporta mai multe în aceasta.

Geanta este prevăzută și cu piciorușe metalice de susținere. Ele o protejează de eventualele zgârieturi ce pot apărea pe fundul acesteia în urma transportării.

Deși poate părea greu de întreținut, pielea din care este realizată se curăță foarte ușor cu servețele umede/lavete moi.

Eu cel mai adesea obișnuiesc să port această geantă cu ținute all black sau all white. Când sunt în pană de idei în ceea ce privește outfit-urile, las această geantă să-și facă treaba.

Geanta înflorată din piele naturală NEW BAG'SÎmbrac un top și un pantalon negru, respectiv alb și iau la braț această geantă înflorată. Ea atrage toate privirile, iar eu am scăpat ca prin urechile acului de eventualele critici privind ținuta vestimentară.

Sinceră să fiu, cea mai reușită combinație mi se pare a fi cea din imagine. După părerea mea, negrul scoate cel mai bine în evidență pattern-ul acestei genți. Voi ce părere aveți? Sunteți în asentimentul meu?

Recomandare

În cazul în care vă tentează geanta din imagine, dar nu sunteți din Galați, de aici o puteți achiziționa. De altfel, pe site-ul New Bag’s găsiți o mulțime de modele de genți, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Sunt chiar și articole pentru bărbați, dacă sunteți în situația de a face un cadou unui domn din viața voastră. Chiar vă recomand să aruncați o privire pe site, sigur nu veți ieși cu mâna goală!

Acum spuneți-mi, cum vi se pare geanta mea înflorată? Vă vedeți purtând un astfel de accesoriu?47 thoughts on “Geanta înflorată – accesoriul care te scoate din anonimat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.