Împachetări corporale acasă

Împachetări corporale acasă

Dragile mele, prin intermediul acestei postări vreau să vă arăt cum vă puteți face împachetări corporale în intimitatea căminului vostru. Nu cred că există femeie care să refuze astfel de împachetări corporale, care să nu-și dorească să arate bine. Aceasta cred că este condiția esențială care aduce cu sine o stimă de sine crescută. Iar când o femeie are încredere în ea, poate muta și munții din loc.

Dar să revenim la subiectul acestui articol. Când auzim de împachetări corporale probabil că le asociem direct cu saloanele de înfrumusețare care promovează și desfășoară aceste proceduri. Numai că eu vă voi arăta astăzi cum vă puteți răsfața prin intermediul unei împachetări corporale la voi acasă.

Fiind preocupată de un stil de viață sănătos și echilibrat, am cochetat puțin și cu domeniul acesta al remodelării corporale. Numai că, în ceea ce mă privește, îmi place să-mi fac singură tot ceea ce are legătură cu domeniul acesta. Motivul este unul lesne de înțeles, la un moment dat toate aceste proceduri pot deveni costisitoare. Astfel, am căutat tot felul de variante de a mă bucura de ele în intimitatea căminului meu. În mare parte am reușit, iar astăzi vă voi arăta trucul meu ce ține de împachetările corporale.

Vizitând magazinul VitaMix Magazin Naturist din Shopping City Galați aveam să descopăr un produs de-a dreptul senzațional. Este vorba despre produsul numit Firming Herbal Body Wrapping de la Iceveda.

Iceveda Firming Herbal Body Wrapping

Mai exact este o cremă de fermitate pentru împachetări corporale cu extract de ienupăr din Groenlanda și ulei de argan.

Firming Herbal Body Wrapping Iceveda.Produsul vine ambalat într-un recipient de tip borcan cu capac și folie de protecție, toate din plastic. Eu ador recipientele de genul acesta pentru că îmi place să mă servesc direct cu mâna din ele. Acest lucru este valabil numai în cazul produselor de îngrijire corporală, nu și-n a celor pentru ten. Despre acelea știți deja că le prefer cu pompiță pentru că mi-e teamă să nu oxideze prea repede. Nu că nu ar fi aceeași chestie și cu produsele pentru corp, dar pe acestea le consum mult mai repede.

Totuși, în ceea ce privește produsul acesta, pentru distribuirea uniformă pe zonele vizate mă ajut de folia de protecție. Îmi este de un real ajutor pentru că este flexibilă și funcționează perfect pe post de spatulă.

Dar să vă arăt și cum se prezintă produsul, să vă puteți crea o părere despre acesta.

Firming Herbal Body Wrapping IcevedaCuloarea acestui produs se datorează faptului că este realizat din ingrediente organice certificate. Consistența acestuia este una foarte bună, emolientă, fapt care îl face foarte ușor de distribuit pe piele.

Ingrediente

Această cremă pentru fermitate este îmbogățită cu extracte de:

  • ienupăr de Groenlanda
  • ulei de argan
  • ghimbir
  • semințe de cafea

Așa cum puteți observa, toate ingredientele de mai sus au rolul de a lupta împotriva celulitei și nu doar atât. În același timp, hidratează pielea în profunzime, o tonifiază și îi îmbunătățește elasticitatea.

Acest cocktail de plante are și proprietăți antiinflamatorii, analgezice, antimicrobiene, de eliminare a toxinelor și de îmbunătățire a drenajului limfatic.

Această cremă pentru împachetări corporale ajută la arderea depozitelor de grăsimi subcutanate, însă în combinație cu mișcare fizică constantă. De un regim alimentar echilibrat și slab caloric nu mai este cazul să vă mai vorbesc, pentru că știți deja.

Mod de utilizare

Fiind o cremă pentru împachetări corporale, este evident că trebuie să vă împachetați zonele vizate, adică cele afectate de celulită. Poate fi folosită și pentru orice altă zonă a corpului despre care credeți că ar avea nevoie de puțină remodelare.

Cum veți face acest lucru? Ajutându-vă de o rolă de folie alimentară. Practic, primul pas este de a aplica un strat uniform de cremă pe zona respectivă. Al doilea pas este sigilarea zonei cu folie alimentară. După care lăsați produsul să acționeze pentru aproximativ 20 de minute și îndepărtați folia. Excesul de cremă rămas pe piele îl ștergeți ușor cu șervețele umede/uscate, iar apoi clătiți zona cu apă caldă.

Împachetarea corporală cu această cremă de fermitate de la Iceveda ar trebui să arate astfel:

Firming Herbal Body Wrapping IcevedaÎn cazul meu, acesta este zona împachetată cel mai des, însă pe viitor mă bate gândul să vizez și abdomenul. Senzația pe care o experimentez de-a lungul celor 20 de minute în care acționează crema este una de răcoare locală. Pe lângă aceasta, mai simt și câteva pișcături/ciupituri locale, probabil datorate extractului de ghimbir din compoziție. Mirosul este unul foarte plăcut și persistă pe piele ore bune după utilizare, ceea ce pe mine mă încântă mult.

Această cremă este concepută pentru toate tipurile de piele, dar se recomandă evitarea aplicării pe zone sensibile. Un exemplu de zonă sensibilă ar fi aceea unde aveți capilare sparte. Dacă totuși procedați la aplicarea produsului pe acele zone, o faceți pe răspunderea dvs,

Rezultate

Rezultatele acestui produs sunt vizibile imediat, încă de la prima utilizare pielea mea arăta vizibil mai elastică. Tonusul acesteia era unul mult mai bun, nu mai vorbesc de hidratare – picioarele au căpătat un luciu deosebit.

De când combin sportul cu alimentația sănătoasă și cu împachetările cu acest produs mă pot lăuda cu zero celulită! Dacă odinioară îmi era jenă să port pantaloni scurți din cauza celulitei de pe coapse, acum nu mai am probleme!

Mie această cremă pentru fermitate mi-a fost de un real ajutor, drept pentru care voi continua să o folosesc! Este genială și chiar dă rezultate foarte bune dacă e folosită cu regularitate. Cu mare încredere o recomand tuturor celor care consideră că le-ar folosi un astfel de produs.

Și pentru că sunt convinsă că v-am făcut curioase, de aici puteți cumpăra această cremă. Dacă aveți magazin fizic VitaMix Magazin Naturist la voi în oraș, este și mai bine, Mergeți și o achiziționați personal.

Vă mai las o recomandare despre un alt produs pe care îl găsiți în acest magazin. Cu siguranță v-ar fi de un real folos produsul despre care puteți citi aici.

Totuși, este cineva care deja a încercat această cremă de fermitate de la Iceveda? Care sunt impresiile de după testare?



17 thoughts on “Împachetări corporale acasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.