Produse de make-up Pretty by Flormar

Pentru astazi mi-am propus să vă povestesc experiența de testare a unor produse de machiaj Pretty by Flormar. Dacă nu vă este cunoscut, Pretty este un brand de produse de make-up născută sub aripa Flormar.

Făcând o comparație între produsele Flormar și Pretty, din punctul meu de vedere mari diferențe nu sunt. Nici măcar la nivel de ambalaje, doar că Pretty se diferențiază printr-un print gen zebră, putând fi astfel ușor reperate.

Am avut ocazia de a testa o paletă de patru farduri și un ruj lichid, mat. Alături de acestea am primit și un rucsac numai bun pentru a fi folosit la plajă sau la sală. Acestea sunt produsele despre care vă vorbesc, au venit într-o punguță branduită:

Pretty by FlormarSunt convinsă că deja v-am făcut curioase despre aceste produse, așa că le voi lua pe fiecare în parte.

Pretty by Flormar

Paletă de farduri Pretty by Flormar

Pretty by FlormarAceastă paletă de farduri este chiar mărișoară, cam cât podul palmei, recipientul fiind confecționat integral din plastic de calitate.

Nuanțele acestei palete Pretty by Flormar sunt ideale pentru a crea un machiaj smokey eyes perfect!

Nuanțele acestei palete sunt mate, cu textură ușor satinată, cu excepția negrului care are ceva particule strălucitoare prin el. Totuși nu este un sidef, e doar un fel de sclipici.

Fardurile au o consistență cumva la limita dintre cremos și prăfos, dar se blenduiesc destul de bine. Despre pigmentația acestora vă pot spune că este WOW! În imaginea de mai jos vă arăt cum se prezintă după ce doar am presat degetul puțin peste o nuanță.

Pretty by FlormarÎn cazul în care v-a plăcut această paletă de farduri și o doriți, denumirea acesteia este 03 – Smoky Legend.

Pretty by FlormarPoate fi cumpărată de pe site-ul 1001cosmetice sau de aici, la un preț foarte bun, este foarte accesibilă.

Ruj lichid, mat Pretty by Flormar

Pretty by FlormarRecipientul rujului Pretty by Flormar este destul de asemănător cu cel al rujurilor Flormar, confecționat din plastic calitativ asemănător sticlei.

Aplicatorul acestuia este unul plat, mă împac bine cu el, ușurează aplicarea produsului. Știți obsesia mea legată de aplicatoare, de multe ori de acestea depinde decizia de achiziționare a unui ruj lichid.

Pretty by FlormarCât despre calitatea rujului în sine, este foarte pigmentat însă în cazul meu nuanța s-a uniformizat din două aplicări. Pe buze mi s-a uscat foarte greu, abia dacă s-a matifiat și mi s-a transferat pe toate cele. Astfel, pe parcursul zilei a fost nevoie de reaplicare. Aleg să folosesc acest ruj atunci când știu că nu voi întreprinde ceva care îl poate face să se șteargă.

V-am făcut și un swatch pe mână pentru a vedea mai bine nuanța acestuia, 07 – Dark Rosewood.

Pretty by FlormarDacă sunteți curioase să încercați această gamă de rujuri, o găsiți tot pe 1001cosmetice sau aici.

Închei prin a vă mărturisi faptul că mi-ar plăcea să mai încerc și ale variante ale quartetului de farduri. Asta deoarece mi se par ok pentru prețul lor și oricum eu nu prea folosesc așa multe nuanțe în machiaj. Câteva astfel de paletuțe sunt perfecte pentru mine. Din paletele mele mari de farduri multe nuanțe sunt neatinse, așa că acestea mi se par o investiție mai bună.

În ceea ce privește rujurile, deși sunt mulțumită de aplicator, nu le-aș recumpăra pe motiv că prefer rujurile persistente. Nu prea stau bine cu răbdarea, așa că a-l tot reaplica poate deveni ușor incomod cel puțin pentru mine.

Voi ați încercat produse de machiaj marca Pretty by Flormar? Ce îmi mai recomandați de la ei?

 

 

 



41 thoughts on “Produse de make-up Pretty by Flormar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.