Experiența de testare a dermatocosmeticelor BioNike

Experiența de testare a dermatocosmeticelor BioNike este ceea ce v-am pregătit pentru astăzi. Mai exact, veți putea afla detalii despre loțiunea Defence Body, loțiunea Defence Sun și spuma intimă Gynexelle.
Dar să încep postarea prin a vă povesti câte ceva despre brand-ul BioNike. Asta mai ales pentru că nu știu cât de familiar vă este. BioNike a luat ființă în Italia acum aproximativ 50 de ani și s-a specializat pe fabricarea de dermatocosmetice. Pe lângă acestea, BioNike și-a extins portofoliul, adăugând acestuia cosmetice de înaltă calitate. Acest brand a intrat recent și pe piața din România prin intermediul Magazinului medical.

BioNike nu este numai un brand de dermatocosmetice și cosmetice de lux. Conștientizând creșterea alarmantă a alergiilor odată cu trecerea timpului, specialiștii acestuia au venit în ajutorul consumatorului cu produse mai curate. Astfel, produsele BioNike nu conțin conservanți, parabeni, gluten sau nichel și sunt microbiologic pure.

Eu am avut ocazia să încerc trei produse din portofoliul lor, după cum urmează:

  • loțiunea Defence Body
  • loțiunea Defence Sun
  • spuma intimă Gynexelle

În cele ce urmează vă voi povesti câte ceva despre fiecare în parte, deci să le luăm pe rând.

Experiența de testare a loțiunii BioNike Defence Body

BioNike Defence BodyBioNike Defence Body este o cremă de corp anti-rid și fermitate, special creată pentru pielea sensibilă și cu diverse intoleranțe. Cum spuneam anterior, aceasta nu conține parfum, nu are niciun miros.

Se utilizează pentru masaj local pe acele zone în care simțiți că pielea începe să-și piardă din elasticitate. Se recomandă ca masajul pielii să se efectueze cu printr-o mișcare ascendentă, într-o singură direcție, tocmai pentru a o ajuta.

În timpul masajului am experimentat o senzație de rece care s-a menținut minute bune după absorbție. Textura acestei loțiuni este foarte plăcută, este emolientă, se absoarbe cu ușurință și nu rămâne lipicioasă. Am apreciat și faptul că nu a lăsat film gras la suprafața pielii. Pielea s-a simțit mult mai suplă și mai elastică încă de la prima utilizare. Este un produs foarte bun, care lasă pielea catifelată și hidratată în profunzime

În cazul în care considerați că această loțiune v-ar fi de folos, de aici o puteți cumpăra.

Experiența de testare a loțiunii BioNike Defence Sun

BioNike Defence SunBionike Defence Sun este o loțiune de corp special creată pentru a proteja pielea împotriva radiațiilor UV. Aceasta are un filtru UV SPF30 și este recomandată chiar și pielii sensibile ale copiilor. Nici aceasta nu conține parfum, ca atare este inodoră. De asemeni, loțiunea poate fi folosită și de către persoanele cu pielea alrgică sau cu diverse intoleranțe.

Loțiunea Defence Sun are un sistem special de fixare a produsului pe piele care îi crește rezistența la apă. Se masează ușor pe piele până la absorbție completă și se folosește înainte de expunerea la soare. Totodată, se recomandă reaplicarea acesteia după ce ați ieșit din apă.

Eu am început să folosesc această loțiune încă de luna trecută când temperaturile au crescut brusc. Radiațiile UV încep să se facă tot mai simțite, 25 de grade pielea mea le resimte ca și cum ar fi 35. Așadar, eu nu mai ies din casă fără să-mi aplic această loțiune de protecție împotriva razelor nocive. Îmi place textura acestei creme, se absoarbe foarte repede, nu rămâne lipicioasă și nu pătează hainele.

Dacă încă nu v-ați achiziționat niciun produs pentru protecție solară, pe acesta îl puteți lua de aici.

Experiența de testare a spumei intime BioNike Gynexelle Myco-Foam

BioNike Gynexelle Myco-FoamSpuma intimă BioNike Gynexelle Myco-Foam este diferită de tot ce am mai încercat până acum în materie de igienă intimă. De fapt, până s-o descopăr pe aceasta, am folosit numai geluri și nicio spumă intimă. Este inodoră tocmai pentru că nu conține parfum sau alcool.

Gynexelle este aparte și prin pH-ul acesteia acid, menit să creeze un strat protector la nivelul mucoasei zonei intime. Se recomandă a fi folosită mai ales în timpul trtamentului contra vaginitelor și vulvovaginitelor. Are rolul de a echilibra pH-ul și a preveni infecțiile vaginale. Poate fi folosită cu succes și în timpul sarcinii, după naștere sau în timpul ciclului menstrual.

Eu n-am avut niciun fel de problemă genitală dar am folosit acest produs deoarece îmi plăcea senzația de după utilizare. Textura spumei este delicată și genială, iar senzația de prospețime de după nu am mai experimentat-o cu niciun alt produs.

Dacă v-am făcut curioase cu privire la această spumă intimă Gynexelle, aici o găsiți.

De altfel, tot de la Medical Magazin am avut și gelul pentru cicatrici despre care vă povestisem într-o postare anterioară. Numai reacții pozitive am avut și la acel produs, pesemne că este de calitate și face ceea ce promite!

Închei prin a vă spune că sunt realmente încântată de produsele BioNike pe care le-am testat. Dintre cele trei, cel mai mult cred ca mi-a plăcut loțiunea Defence Body! Chiar dă rezultate și consider că își merită toți banii, deci pe aceasta o trec pe lista de cumpărături viitoare.

Toate ca toate, însă ”răsfoind” site-ul am văzut că mai nou BioNike au și produse de machiaj. Și ce credeți? Pot fi folosite și de către persoanele sensibile/alergice! Tare sau ce? Îmi doresc tare mult să încerc câte ceva și din gama lor de make-up, deja am câteva produse în wishlist!

Voi ați încercat vreun produs BioNike? Ați fost mulțumite de calitatea acestora?



33 thoughts on “Experiența de testare a dermatocosmeticelor BioNike”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.