Experiența de testare a produselor KC Professional

Experiența de testare a produselor KC Professional reprezintă subiectul articolului de astăzi. Nu mai este un secret faptul că mă preocupă foarte tare produsele pentru îngrijirea părului, sunt o #haircareaddict. Și dacă odinioară rămâneam fidelă aceluiași brand, de anul trecut a început să îmi placă să experimentez. Îmi place să fiu la curent cu tot ce e nou în materie de produse destinate îngrijirii părului.

Produsele pentru îngrijirea părului KC Professional au origini finlandeze și au fost concepute atât pentru uz profesional, cât și personal. Brandul KC Professional are cinci game de produse pentru îngrijirea și coafarea părului. Cele cinci game sunt: Four Reasons, Four Reasons Black Edition, No Nothing, Color Mask și Back To The Roots. Despre ingredientele active folosite de KC Professional în crearea produselor din portofoliu puteți citi în detaliu aici.

Recent am început testarea a cinci produse de la KC Professional, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Produsele sunt următoarele: 2 în 1 șampon și balsam, șampon uscat, mască pentru păr, texturizator și spray pentru protecție termică.

KC ProfessionalMai jos vă voi spune câteva cuvinte despre fiecare în parte, păstrând ordinea din imaginea de mai sus.

2 în 1 șampon și balsam KC Professional

Ambalajul acestui produs mi se pare genial, negru mat, cu pompiță în dotare care mă ajută să dozez perfect produsul.

KC ProfessionalAcest produs este din gama FOUR REASONS Black Edition. Miroase delicios, face multă spumă, curăță bine părul și se clătește ușor. Deși în general nu prea am bază în produsele 2 în 1, acesta și-a făcut treaba de minune. Practic, după spălare nu am mai simțit nevoia folosirii unui balsam sau a unei măști pentru păr. Totodată, părul nu numai că rămâne ușor de pieptănat, însă este vizibil restructurat ca după un tratament la salon. Mirosul acestui produs este foarte fain și rezistă în păr ore bune după utilizare.

Șampon uscat KC Pofessional

Și acesta este tot din gama FOUR REASONS Black Edition, cu același ambalaj genial negru, mat. Nu știu de ce, dar eu am o afinitate pentru recipientele cu textură mată. Poate pentru că este mai puțin probabil să-mi alunece din mână în timpul utilizării.

KC ProfessionalPentru testarea acestui produs mi-am lăsat părul să se îngrase intenționat, ca să se poată remarca diferența. Ignorați-mi fața nemachiată și obosită și concentrați-vă atenția pe rezultat, vă rog. 😀

KC ProfessionalEste mai mult decat vizibil cam cât de gras era părul înainte și cât de revigorat este după. În timpul aplicării am experimentat o senzație de răcoare la nivelul scalpului. Apoi, când a început să-și facă efectul, simțeam cum efectiv mi se ridică firele de păr de la rădăcină. Mi-a absorbit tot sebumul de la rădăcina părului și i-a dat un refresh total.

După utilizarea acestui șampon uscat părul arată și miroase ca proaspăt spălat, pentru că da, și acesta miroase mirific.

Un mic-mare amănunt, acesta nu lasă reziduul acela albicios în păr precum alte șampoane uscate. Părul nu se simte prăfos, produsul nu depune nimic la rădăcina părului. Nu am idee cum și din ce este realizat, dar este complet diferit de tot ce am mai încercat.

Mască pentru păr colorantă KC Professional

Este una dintre cele mai faine invenții ever în materie de produse pentru îngrijirea părului. Ambalajul este asemănător cu cel al cremelor de mâini și face parte din gama Color Mask.

KC ProfessionalAceastă mască pentru păr colorantă a fost special creată pentru a îngriji și îndulci nuanța părului. Eu am ales varianta Coffee pentru că mi s-a părut cea mai potrivită nuanței mele de castaniu. Masca pentru păr este de culoare maro închis și este necesară purtarea de mănuși înaintea aplicării propriu-zise. Hidratează foarte bine părul și îi conferă o nuanță plăcută care se menține până la următoarea spălare. Și nu, nu se ia pe pernă, pe prosop sau pe haine. Eu o consider o alternativă foarte bună pentru persoanele care nu doresc să se vopseasă.

Volume shaper KC Professional

Ambalajul acestui produs este tot metalic și mat, numai că aparține gamei FOUR REASONS. Deși mai sus l-am numit texturizator, acesta este de fapt un spray care conferă volum și puțină fixare părului. Fixarea despre care vă vorbesc este una foarte flexibilă, insesizabilă.

KC ProfessionalNu mi-a trecut prin minte să vă fac și în cazul acestuia poze înainte și după. Sinceră să fiu, nici nu m-am așteptat să funcționeze și să îmi placă atât de mult! Acest produs împreună cu șamponul uscat mă ajută să lungesc perioada dintre spălări cu cel puțin o zi. Practic, când observ că părul meu începe să-și piardă din volumul natural îl suplimentez folosind acest spray. Îmi las capul în jos și îl pulverizez la rădăcină, trec puțin mâna prin păr și rezultatul este surprinzător! Trebuie neapărat să îl încercați în cazul în care vă confruntați cu păr lipsit de volum.

Spray pentru protecție termică KC Professional

Recipientul acestui produs este dintr-un plastic calitativ, mat, prevăzut cu pulverizator, tot din gama FOUR REASONS.

KC ProfessionalSpray-ul pentru protecție termică este de nelipsit din rutina de îngrijire a părului meu de câțiva ani. Îl folosesc înainte de fiecare coafare, mai ales acum când sunt tunsă bob și trebuie să-mi stilizez părul mai des. Îmi place cum se distribuie pe păr, cum miroase, iar rezultatele utilizării acestuia sunt vizibile. Având în vedere că folosesc placa de păr zilnic (uneori de câteva ori pe zi), părul meu arată foarte bine.

Concluzii

Mă bucur că am descoperit și testat aceste produse pentru îngrijirea părului. Sunt fenomenale și, sinceră să fiu, nu pot spune care dintre ele îmi place mai mult. Fiecare produs este special în felul său și vine cu ceva nou pe piața de profil. Categoric sunt diferite față de tot ce am mai încercat până acum la acest capitol. Mă aflu în ipostaza în care, după o testare temeinică, le pot recomanda tuturor cu toată încrederea.

Apropo, ați remarcat ce mesaje amuzante au ambalajele? Mie au reușit să îmi aducă zâmbetul pe buze la fiecare utilizare. Deci nu numai că mi-au făcut părul să arate grozav, dar mi-au și schimbat starea de spirit. Le dau nota 10 cu felicitări pe toată linia!

Încă ceva! Pe pagina lor de Facebook am găsit multe schimbări de look din care să mă inspir just in case. Așa că n-ar fi rău să aruncați o privire și acolo, poate vă vine vreo idee. Însă întreaga lor gamă de produse poate fi consultată și cumpărată de pe site-ul lor oficial, kc-professional.ro.

Voi ați încercat vreun produs de la acest brand? Care dintre cele cinci produse testate de mine vă tentează cel mai tare?50 thoughts on “Experiența de testare a produselor KC Professional”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.