Health

Julian – cookies & more | Dulciurile de altădată

Julian – cookies & more a luat ființă din pasiune pentru gătit. În spatele acestui brand se află el, Iulian, o persoană care aparent nu are nimic de-a face cu gastronomia. Aceasta deoarece meseria care îi ocupă cea mai mare parte din timp este cu totul alta. Cu toate acestea, la un moment dat în viață, vocația lui și-a făcut apariția într-un fel sau altul. Dacă la început s-a materializat prin necesitatea preparării hranei zilnice, mai apoi s-a ridicat la rang de pasiune. Iată cum, cu pași mici dar siguri, o pasiune se poate transforma într-o mică afacere. O afacere menită să ne bucure și pe noi, consumatorii, amatorii de dulciuri.

Deși îl cunosc de câțiva ani, nu aveam nici cea mai mică idee despre faptul că este pasionat de gastronomie. Am remarcat că are talent când a început să ne dea câte un spoiler pe contul său de Facebook. În timp s-a văzut o evoluție a preparatelor sale, ceea ce denota faptul că exersează. Evoluția o remarcasem mai ales la nivel de plating, însă nicio secundă nu am anticipat ce avea să urmeze.

Surpriza mea a fost cu atât mai mare cu cât am fost printre primele persoane care au aflat de proiect. M-am bucurat tare mult, deoarece eu în general susțin valorificarea talentelor/vocațiilor. Practic, făcând ceea ce vă place, nu veți mai fi nevoiți să munciți. Fructificarea pasiunilor aduce cu sine și satisfacții materiale, astfel se îmbină utilul cu plăcutul.

Fiind la curent cu evenimentul Galați Beauty Swap pe care îl organizez, Iulian s-a oferit să ne îndulcească. Planetele s-au aliniat în așa manieră încât l-am avut ca partener la cea de-a doua ediție a evenimentului. Astfel, toate participantele au avut ocazia de a se delecta cu dulciuri ale copilăriei. Pentru că da, o particularitate a lui Julian – cookies & more este aceea că se axează pe dulciurile de altădată. Este adevărat, pot exista unele variante ușor reinventate, dar cu același gust de odinioară!

Julians - cookies & more

Candy-bar Julian cookies & more

Dar zic să vă arăt cu ce ne-am delectat noi la eveniment, pentru că sunt convinsă că v-am făcut curioși.

Julians - cookies & moreAm avut patru feluri de prăjituri, mai exact fursecuri, faguri cu cremă de ciocolată, baclava cu nucă și chocoflan. Că tot vorbeam de dulciuri reinventate, chocoflanul este o reinterpretare a cremei de zahăr ars. Acesta a fost și cel mai apreciat dintre toate dulciurile, fetele s-au lins pe degete la propriu! Până și eu care nu sunt o împătimită a cremei de zahăr ars am fost impresionată de el.

Participantele la eveniment au asemuit aceste dulciuri cu cele ale copilăriei, deci candy-bar-ul a fost un real succes! Gustul acestor dulciuri ne-au purtat la nivel metafizic înapoi în copilărie – cea mai frumoasă perioadă a vieții. Fiecare dintre noi are amintiri legate de bine-cunoscuții faguri cu cremă de ciocolată sau de crema de zahăr ars.

De multă vreme nu mai întâlnisem atât entuziasm față de dulciurile de casă. De aici pot concluziona că oamenii ar cumpăra astfel de dulciuri dacă ar fi cineva care să le prepare. Ei bine, aici intervine Julian – cookies & more care poate transpune în realitate oricare dintre dulciurile copilăriei. Și nu oricum, ci păstrând gustul inconfundabil de odinioară.

Rețineți: de câte ori melancolia vă poartă spre copilărie, există cineva care vă poate aduce înapoi o fărâmă din ea. Această fărâmă se materializează în dulciuri de casă preparate după rețete și cu ingrediente tradiționale.

Dulciurile Julian – cookies & more reprezintă alternativa sănătoasă a celor din comerț, fiind recomandate cu încredere și copiilor. Prăjiturile de casă peparate de Iulian nu sunt numai o alegere gustoasă, ci și foarte sănătoasă, fără coloranți și conservanți.

Închei acest articol îndrumându-vă spre pagina de Facebook a lui Iulian pentru inspirație și comenzi. Garantat veți reveni și a mia oară! 🙂

 

28 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: