Încălțămintea excentrică – pantofi H&M

Încălțămintea excentrică m-a atras dintotdeauna, iar dac-aș avea poze de prin adolescență v-aș putea demonstra. De când mă știu îmi place să am cel puțin o pereche de încălțăminte mai… altfel! Ceva ce nu văd la toată lumea, ceva ce nu văd în fiecare zi, ceva ce nu oricine ar purta. Cel mai adesea găsesc pantofi, am observat că este mai dificil să găsesc cizme sau încălțăminte sport modele inedite.

În adolescență peferam să am pantofi de toate culorile dar din piele ecologică sau din material textil. În ultimii opt ani am schimbat direcția spre încălțămintea din piele naturală din mai multe motive. În primul rând, încălțămintea din piele naturală conferă prestanță, plus că este mult mai rezistentă. În al doilea rând, picioarele se simt mult mai bine încălțate în piele naturală și nici nu mai miros neplăcut.

Nu am renunțat de tot la încălțămintea din alte materiale, însă cumpăr mult mai puțină, mult mai rar. Doar dacă îmi place modelul foarte mult îmi calc pe inimă și cumpăr, altfel pielea naturală e prioritate.

În ultimii doi-trei ani de zile foarte greu am găsit o pereche de pantofi pe gustul meu. Parcă nu-mi mai place nimic din ceea ce se găsește pe piață, așa că am ajuns să-mi confecționez la comandă. Spre surprinderea mea, încă mai sunt persoane care au deprins acest meștesug al confecționării încălțămintei din piele naturală. Chiar recent mi-am comandat o pereche pe care v-am arătat-o aici, întocmai după cerințele mele.

Însă nu despre aceștia vreau să vă vorbesc astăzi, ci despre o pereche de pantofi pe care mi-am comandat-o recent. Surprinzător, pe site-ul H&M i-am remarcat și în secunda doi i-am adăugat în coș. De câte ori le vizitez site-ul, niciodată nu mi se potrivește socoteala de acasă cu cea din târg. În 90% dintre cazuri accesez site-ul intenționând să achiziționez ceva anume, dar mereu ajung să-mi comand altceva. Așa s-a întâmplat și în cazul de față, intrasem să-mi iau lenjerie intimă și am sfârșit cumpărându-mi pantofi! Dar nici nu aveam cum să-i ratez la cât de mult mi-au plăcut! Vi i-am arătat pe Instagram însă am zis să vă povestesc câte ceva și aici.

H&M Ballet Pumps

De câțiva ani de zile port numai încălțăminte stiletto deoarece am remarcat faptul că vizual îmi lungește picioarele. Îmi prinde foarte bine amănuntul acesta, eu nefiind vreo super-înaltă. Tocuri nu prea port decât la ocazii, așa că încălțămintea cu talpă joasă tot cu botul ușor ascuțit o cumpăr. Mi se pare că design-ul acesta conferă eleganță și adaugă un plus de stil ținutelor.

Încălțămintea H&MCât privește perechea din imagini, în primul rând mi-a plăcut lucrătura acestor pantofi. Aceasta lasă puțin de tot degetele la vedere, lucru care dă o notă sexy. Apoi m-a cucerit iremediabil detaliul acela constând într-o fundă mare care ține foarte bine piciorul. Practic, servește drept o baretă lată, ca să-i găsesc o asemănare cât mai potrivită.

Încălțămintea H&MAm remarcat din imagini că sunt confecționați dintr-o piele naturală grosuță și foarte calitativă, talpa fiind de asemeni foarte faină. Mă bucură faptul că și căptușeala acestora este tot din piele naturală. Se vede că sunt lucrați cu atenție și cu simț de răspundere.

Astazi nu m-am putut abține să nu îi încalț și i-am purtat cu fusta cloche despre care vă povestisem aici.

Încălțăminte H&MSunt foarte comozi și este una dintre puținele perechi care nu m-au deranjat și nu mi-au provocat răni la ștaif. De fapt, m-am împăcat foarte bine cu toată încălțămintea de la H&M pe care mi-am cumpărat-o. Unele perechi vi le-am arătat și vouă aici, aici sau aici, de exemplu, cu diferența că acelea sunt din înlocuitori.

Știu că nu multă lume ar purta o astfel de pereche de pantofi, destul de excentrică, aparte. Însă am întâlnit destul de multe persoane cărora le-au plăcut și consideră că aceștia pot scoate din anonimat orice ținută. Un mic amănunt, în realitate nu lucesc atât de tare, nu sunt lăcuiți ci este o piele normală.

Concluzii

În momentul în care i-am primit mi-am dat seama că îi pot modifica atunci când mă plictisesc de model. Practic, fundele acelea pot fi îndepărtate (tăiate), pantofii rămânând simpli. Iată cum am două perechi de pantofi într-una singură. Bună idee, nu-i așa? Eu fac chestii de genul de când mă știu, mai mereu adaug sau scot ceva perechilor mele de încălțăminte.

Una peste alta, sunt foarte mulțumită de achiziția făcută și de toată încălțămintea H&M în general. Vă recomand și vouă să aruncați o privire pe site, poate vă atrage vreo pereche.

Dacă vă plac pantofii mei și doriți să îi adăugați colecției voastre de încălțăminte, îi puteți cumpăra de aici. Sunt chiar la reducere, de la 199 lei îi puteți lua cu 139 lei, transportul fiind gratuit. În comerț cu siguranță nu găsiți pantofi din piele naturală exterior+interior sub 150 lei.  Părerea mea este că acesta e un deal foarte bun.

Voi ce părere aveți? Vă împăcați cu încălțămintea H&M? Ați purta acești pantofi?



26 thoughts on “Încălțămintea excentrică – pantofi H&M”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.