ELEMIS Pro Collagen – gamă de skincare de lux

ELEMIS Pro Collagen este o gamă de skincare de lux pe care am descoperit-o recent. Am fost cucerită de brandul ELEMIS încă de la primul contact, când am folosit gama Frangipani Monoi. Pasionată fiind de Egiptul Antic, gama Frangipani Monoi m-a atras ca un magnet cu mirosul său oriental.

De curând am avut ocazia să introduc ELEMIS din nou în rutina mea de îngrijire, acestea fiind produsele în uz:

ELEMIS

Loțiune de corp ELEMIS Frangipani Monoi

Despre loțiunea de corp Frangipani Monoi v-am povestit aici și vă spuneam că este genială și că-mi place la nebunie.

ELEMISPentru a o avea cât mai mult timp am folosit-o pe post de cremă de mâini. Îmi place mult cât de bine îmi hidratează și catifelează mâinile, plus că mirosul persistă în piele câteva ore bune. Din primul recipient mai am și acum cam jumătate din conținut, iar acesta va avea fix aceeași destinație ca primul.

Dacă v-am făcut curioasă despre aceasta, o puteți achiziționa în variantă full size de aici.

Gama ELEMIS Pro Collagen

Eram foarte curioasă să încerc și ceva produse pentru ten și iată că ”mi-a căzut în mână” gama Pro Collagen. Bine, nu în variantă full size, ci trei mostre de 2 respectiv 1 ml. Mostrarul arată cam așa, mi se pare foarte luxuriant, este din carton calitativ și e făcut să se închidă:

ELEMISIar la interior conține o mostră de cremă de zi anti-rid, cremă de noapte anti-rid și cremă de ochi anti-rid:

ELEMISFiecare mostră mi-a ajuns pentru două aplicări, dar ce credeți? Am avut parte de rezultate vizibile încă de la prima utilizare, fără nicio exagerare!

Toate cele trei creme s-au absorbit instantaneu în piele și nu au lăsat un film gras la suprafața acesteia. Crema de față mi-a hidratat foarte bine pielea și mi-a minimizat porii. Crema de ochi mi-a catifelat pielea subțire din jurul acestora și mi-a servit drept o bună bază de machiaj. Un plus ar fi și acela că după absorbție nu m-au usturat ochii, precum în cazul altor creme. Crema de noapte este absolut magnifică! Dimineața m-am trezit cu un ten mai luminos, matifiat, cu pori vizibil micșorați. Mirosul produselor nu e unul tocmai pe gustul meu, dar nici nu mai contează, pentru că se văd rezultate.

Cam atât am putut observa în urma utilizării mostrelor, iar dacă doriți să încercați variantele full size le găsiți aici.

ELEMIS Life Elixirs

ELEMIS Life Elixirs este un cartonaș parfumat, creat special pentru a ne reda echilibrul interior la nevoie.

ELEMISCartonașul dispune de un plic, astfel că se poate purta fie în portofel, fie în geantă. Eu îl port cu mine oriunde și îl miros atunci când simt nevoia să fiu zen. Mirosul acestuia mă relaxează și mă detașează de energii negative de aceea îmi place foarte mult.

De fapt aceste cartonașe reprezintă mostrarele elixirelor de baie din gama Life Elixirs pe care le puteți cumpăra de aici.

Ei bine, tot ce am încercat până acum de la ELEMIS mi-a plăcut foarte mult! Și nu e snobism, nu e pentru că sunt produse de lux, ci pentru că realmente am văzut rezultate. Genial este că am putut vedea îmbunătățiri încă de la prima utilizare a produselor. Acest lucru mă convinge să le cumpăr și în variante full size pentru a mă bucura în continuare de ele. Și, desigur, să vi le recomand și vouă cu toată încrederea.

Voi ați încercat produse marca ELEMIS? Ce anume ați folosit și cum vi s-a părut?



44 thoughts on “ELEMIS Pro Collagen – gamă de skincare de lux”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.