BARZA – din grijă pentru femei

BARZA – de peste 20 ani alături de noi – s-a reinventat și a venit cu noutăți create din grijă pentru femei! În primă fază, BARZA este asociată cu bine-cunoscutele teste de sarcină pe care toate le-am folosit măcar o dată. Acestea au fost primele teste de sarcină din țara noastră, aprobate de Societatea de Obstetrică și Ginecologie. Au rămas alături de femeile din România, dar BARZA înseamnă mult mai mult și voi detalia în postarea de astăzi.

Plasturi BarzaFemeile au fost înzestrate cu darul reproducerii, dar a venit la pachet cu două neplăceri: durerile facerii și durerile menstruale. Dacă împotriva primului tip de durere nu putem face mare lucru, iată că durerea menstruală poate fi acum combătută. Un procent de 50% dintre femei suferă de dureri ale abdomenului inferior în primele zile ale menstruației. Medicii afirmă că durerile menstruale ar fi un semn bun. Adică, în timpul ciclului anterior ați secretat hormonul progesteron în cantitate suficientă.

S-a demonstrat că incidența durerilor menstruale crește odată cu înaintarea în vârstă, însă am o veste bună pentru voi. BARZA a creat ceva revoluționar, plasturii împotriva durerilor menstruale, despre care puteți citi mai jos.

Plasturi împotriva durerilor menstruale BARZA

Plasturi BarzaAcești plasturi sunt creați pe bază pe cărbune activ, generând căldură terapeutică și calmând durerile menstruale pentru 12 ore. Tot ce trebuie să faceți este să îi fixați pe interiorul lenjeriei intime, în zona aparatului reproducător. Plasturii împotriva durerilor menstruale BARZA sunt discreți, comozi și pot fi purtați în orice moment al zilei. Practic, aceștia activează circulația sângelui și încălzesc zona abdominală pentru a calma durerea și inflamația pelvină cronică. Simptomele asociate perioadei menstruale precum durerile de burtă sau cele lombosacrale sunt ameliorate eficient.

O astfel de cutie conține trei plasturi, ceea ce înseamnă că vă ajung pentru trei utilizări, deoarece nu se refolosesc.

Plasturi BARZADacă vă tentează sau pur și simplu vă doriți să îi încercați, îi puteți achiziționa de aici.

Bineînțeles că în acele zile avem nevoie de o îngrijire locală mai riguroasă decât de obicei. Numai că nu tot timpul avem la îndemână apa și gelul pentru igiena intimă, nu-i așa? Și atunci, cum procedăm? Nimic mai simplu, apelăm la șervețelele pentru igienă intimă BARZA!

Șervețele intime BARZA

Șervețele intime BARZAPrecis vă gândiți că puteți folosi orice tip de șervețel umed, poate chiar pe cele mai banale sau ieftine. Dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Dacă vă doriți o îngrijire corespunzătoare a zonei, vă recomand folosirea acestor șervețele intime BARZA.

Sunt singurele șervețele intime care conțin bicarbonat de sodiu, care mențin pH-ul optim și flora zonei cu pricina. Sunt blânde cu pielea, au un miros plăcut și curăță dintr-o singură mișcare. În plus, senzația de curățenie și de prospețime de după utilizare nu poate fi descrisă în cuvinte. Părerea mea este că sunt inegalabile, de neînlocuit. Eu le port mereu în geantă pentru a le folosi ori de câte ori sunt în deplasare. Un astfel de pachet are 20 de șervețele.

În cazul în care v-am convins și vi le doriți, de aici vi le puteți cumpăra.

Aplicație pentru mobil BARZA

BARZA este mereu preocupată de sănătatea și bunăstarea femeilor, aceasta a creat de curând și o aplicație pentru mobil. Este vorba despre o aplicație pentru monitorizarea zilnică a variațiilor hormonale. Prin intermediul acestei aplicații vă puteți monitoriza ciclul menstrual și găsi explicații pentru stările pe care le experimentați pe parcurs.

Tot ce aveți de făcut este să introduceți în aplicație data de început a ultimului ciclu. Apoi veți primi informații personalizate și recomandări zilnice care să vă ajute să treceți mai ușor peste disconfortul anumitor etape.

Aplicația are un important caracter organizatoric. Prin intermediul acesteia puteți afla care sunt zilele cu un nivel optim de energie. Astfel, vă veți putea planifica proiectele importante pentru a vă asigura că vor fi un real succes. Tot prin intermediul aplicației veți putea identifica și acele zile cu un nivel mai scăzut de energie. La ce vă este de folos acest lucru? Ei bine, atunci e momentul să acordați deosebită atenție alimentației și mișcării fizice, pentru a crește nivelul de serotonină.

Exemple de notificări din aplicația BARZA puteți vedea în imaginile de mai jos:

Aplicatie BARZA

Aplicatie BARZA

 

Aplicatie BARZA

Aplicatie BARZA

Aplicația este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS, putând fi descărcată gratuit. În funcție de sistemul de operare, o puteți găsi pe Magazin Play, App Store, Play Store.

Mă bucur foarte tare că BARZA s-a reinventat atât de mult și îi sunt fidelă de drag! Plasturii împotriva durerilor menstruale mi se par cea mai tare invenție ever! Șervețelele intime provoacă dependență în sensul bun. Iar aplicația este cea mai ușoară și mai concisă dintre toate câte am încercat.

Ce părere aveți despre noile lansări BARZA? Pe care dintre ele o folosiți?42 thoughts on “BARZA – din grijă pentru femei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.