Peloro – Genți și accesorii din piele naturală

Peloro – Genți și accesorii din piele naturală

Peloro este un site de genți și accesorii din piele naturală descoperit recent în căutările mele. Așa cum vă povesteam anterior, de ceva timp m-am reorientat spre achiziționarea de genți din piele naturală. Până odinioară preferam să am zeci de genți din piele ecologică, modele și culori diferite. Eram înnebunită după a-mi asorta perfect încălțămintea cu gențile, nu încăpea în discuție să fie vreodată diferite. Numai că obișnuită fiind să-mi încarc gențile cu diverse articole, începuseră să cedeze sub greutatea lor. Ajunsesem să cheltui mulți bani pe genți din piele ecologică doar pentru a-mi satisface fixația.

Ce e drept, la momentul respectiv gențile din piele naturală mi se păreau cam scumpe. La un moment dat am avut o revelație să fac totalul genților din piele ecologică achiziționate într-un an de zile. Rezultatul a fost devastator pentru mine, economia fiind doar în mintea mea, realitatea era cu totul alta. Cu banii investiți în genți din piele ecologică pe un an de zile puteam cumpăra lejer două din piele naturală.

Așa că am schimbat macazul și totdată am înțeles că gențile din piele naturală reprezintă o investiție foarte bună. Nu numai că sunt calitative și durabile în timp, dar conferă și prestanță persoanei care le poartă. Pe lângă aceste aspecte, gențile din piele naturală sunt foarte versatile și aduc cu sine satisfacții personale. O geantă din piele naturală îți schimbă starea/dispoziția, altfel mă simt când știu că port un astfel de accesoriu.

Gențile Peloro

Pe site-ul peloro.ro am găsit o mulțime de genți pe gustul meu, atât elegante cât și smart-casual. Și dacă în ultima perioadă mi-am achiziționat numai genți casual, elegante chiar nu prea mai aveam și trebuia să rezolv. Numai că tare greu mi-a fost să mă hotărăsc asupra unei genți elegante deoarece mi-au plăcut o mulțime.

Prima care mi-a atras atenția a fost cea din imaginea de mai jos, n-am avut nicio geantă în această nuanță.

PeloroÎmi pare genul de geantă care poate fi integrată perfect într-o ținută all black, o va scoate din anonimat. Gențile de mână dau o oarecare eleganță ținutei și impun o anumită postură corporală. Nu mai am în colecție nicio geantă de mână și parcă mi-e dor să port una de genul acesta.

Tot în același registru se înscrie și geanta aceasta, destul de asemănătoare cu cea de mai sus.

PeloroPe aceasta mi-o doresc pentru că pare genul de geantă foarte încăpătoare și pot lua cu mine toate lucrurile necesare. Știți cum suntem noi, femeile… Avem în geantă o întreagă farmacie, purtăm cu noi diverse obiecte just in case. Și, evident, atunci când nu le avem la noi se întâmplă să ne trebuiască, nu-i așa?

Am găsit primul model pe care vi l-am arătat pe o superbă nuanță de albastru regal și m-a cucerit!

PeloroPrin adolescență nu-mi plăcea deloc această culoare, nu mă simțeam atrasă de nuanțele reci. Subtonul pielii mele este cald și mă avantajează, de regulă, nuanțele vii. Numai că într-o zi am probat o rochie maxi albastru regal și am rămas stupefiată! Nu-mi venea să cred ochilor cât de bine mă ”prindea” această nuanță. De atunci am introdus-o în garderoba mea atât pe haine cât și pe accesorii.

Atmosferă de festival?

Mă gândesc să merg și eu vara aceasta la un festival, să trăiesc atmosfera de acolo. Pentru asta voi avea nevoie de o ținută potrivită genului acesta de eveniment. Și deja m-am gândit cum va arăta geanta mea, cu siguranță voi opta pentru una maro camel cu această textură:

PeloroNu știu de ce am tendința să asociez acest model de geantă cu festivalurile, dar și cu outfiturile country-chic. Parcă aduce puțin cu gențile pe care le purta Dr. Queen, nu credeți? Această geantă asortată cu o salopetă vaporoasă, o pălărie din paie și niște sandale gladiator mă fac good to go.

În încheiere

Să nu credeți că pe acest site găsiți numai genți/poșete! Peloro comercializează și alte tipuri de accesorii din piele naturală precum portofele, portfarduri, brățări, curele și brelocuri. Există chiar și o secțiune dedicată bărbaților de unde le puteți alege accesorii moderne celor dragi din viața voastră. Eu, de exemplu, știu că nu voi da greș dacă în voi achiziționa mândrului meu o curea din piele naturală. Este un mare împătimit al curelelor și le folosește zilnic, dar musai să fie din piele naturală, nu altfel. Pentru că se apropie ziua lui de naștere aș putea să-i fac chiar un set de curea cu portofel.

Ideea este că pe site-ul Peloro chiar aveți de unde alege și se vede că sunt accesorii lucrate cu atenție. Din imagini se poate observa calitatea superioară a pielii din care sunt confecționate, din respect pentru clienți. Iar modelele sunt cumva mai aparte, nu le întâlniți la orice pas.

Eu le urmăresc cu interes pagina de Facebook pentru că au frecvent idei de asortare, promoții și concursuri. Dacă modelele prezentate de mine v-au atras și vouă atenția, vă recomand să le faceți o vizită. Cu siguranță veți găsi ceva pe gustul vostru, iar prețurile sunt mai mult decât decente, după părerea mea.

Care geantă vă place cel mai mult din selecția mea?

 51 thoughts on “Peloro – Genți și accesorii din piele naturală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.