Poșeta pictată – un must have

Poșeta pictată a apărut din măiestria și iscusința a două mâini dibace și a devenit repede un must have. Pasionatele de DIY se reinventează tot timpul și aduc în prim plan fel și fel de accesorii atrăgătoare. Cel mai recent fashion trend îl reprezintă poșeta pictată și bineînțeles, nu se putea să nu am și eu una.

Totodată, nu este vorba numai de modă, ci și de faptul că optând pentru o poșetă pictată, am un accesoriu unicat. Când vine vorba de DIY sau de handmade, niciun accesoriu nu seamănă cu celălalt, nu sunt copii xerox. Mai ales dacă vorbim despre pictură, probabilitatea ca două picturi să fie identice este foarte mică.

Mie îmi plac tare mult accesoriile handmade pentru că sunt unicat, dar și deoarece sunt pline de încărcătură emoțională. Parcă simt în ele grija și atenția cu care au fost create și asta îmi dă o stare de bine.

De-a lungul timpului, tot orientându-mă spre handmade, am învățat un lucru important. Probabilitatea ca articolul pe care ți-l dorești să arate precum un model luat de pe internet e foarte mică. Am trăit câteva astfel de dezamăgiri și apoi am adoptat o altă poziție. Mă gândesc la ceea ce-mi doresc, transmit artistului handmade și-apoi îl las să-și valorifice imaginația și talentul. Am intuit că voi fi plăcut surprinsă de rezultatul final în astfel de situații și nu m-am înșelat!

Acesta a fost și cazul poșetei cel mai recent intrate în colecția mea, cea de la K painting studio. I-am arătat Cătălinei modelul de poșetă pe care mi-l doresc și i-am spus că vreau o pictură cu fluturi. Nu vă întrebați de ce… Numele blogului meu spune totul.

Vă arătam pe Instagram coletul primit în care se afla poșeta pictată și vă pusesem să îi ghiciți conținutul. Vă mai amintiți? Nimeni nu a deslușit misterul, însă acum îl desconspir.

Ei bine, cam așa vin ambalate produsele comandate pe K painting studio și asta spune multe despre brand. Psihologic vorbind, s-a demonstrat că dacă suntem încântați de ambalaj, conținutul aproape că nici nu mai contează. Aspectul acesta este valabil, la modul general, și pentru cadouri. Poate fi un dar simbolic, dar dacă este ambalat într-un mod inedit, face cât zece. Dar să nu vă mai țin pe jar și să vă arăt poșeta mea pictată de Cătălina.

Poșetă pictată K painting studio

Acesta este rezultatul final, pictura exemplificând niște fluturi zburând pe deasupra unor nuferi. Mie mi se pare mirifică această pictură și e mai frumoasă decât mă așteptam. Mă bucur că am ales o posetă neagră deoarece contrastul este de-a dreptul uimitor!

Poșeta este confecționată dintr-o piele ecologică, mată, calitativă și este lucrată cu întărituri. Întăriturile o ajută ca să-și păstreze forma indiferent câte produse aș purta în ea. Dispune de o baretă reglabilă, modernă cu inserții de lanț pe laterale, exact pe gustul meu.

Pe spate poșeta dispune de un buzunar exterior cu fermoar, ideal pentru a-mi depozita telefonul și a-l avea la îndemână. Căptușeala este una foarte calitativă și are în dotare și cateva buzunare interioare foarte utile.

Închiderea poșetei este una foarte sigură, se închide atât cu fermoar, cât și cu clapetă cu capsă. Este de dimensiuni medii, dar suficient de încăpătoare atât cât să port în ea strictul necesar.

Aceasta este una dintre gențile care a avut norocul să se plimbe prin Olanda și să fie admirată de neerlandeze. Fiind un accesoriu unicat, a stârnit priviri de admirație și de invidie deopotrivă.

Haarlem, Olanda
Haarlem, Olanda

Sunt foarte încântată de rezultatul final și mă declar cucerită de creațiile Cătălinei, una mai frumoasă ca alta. Și ce putea să iasă din mâinile unei fete gingașe, frumoase, talentate și cu suflet bun decât niște minunății?

Despre K painting studio

Imagine din atelierul K painting studio
Imagine din atelierul K painting studio

Cu Cătălina dar și cu creațiile sale puteți face cunoștință vizitând pagina ei de Facebook. Chiar vă invit să dați un like paginii, garantându-vă că aveți ce vedea. Urmărind K painting studio veți fi la curent cu toate noutățile în materie de accesorii pictate. Va fi un loc numai bun de unde să achiziționați cadouri inedite celor dragi vouă.

Cu siguranță veți pierde ca și mine minute în șir scroll-uind pe pagină, deoarece veți fi absorbite de picturile inedite. Tot ce vă puteți imagina se poate materializa pe o poșetă, pe un rucsac, pe un portofel…

Acesta este doar un teaser:

Știu că deja v-am făcut curioase așa că nu vă mai rețin! Vă las să admirați și să vă comandați accesorii unicat de la K painting studio!

Cum vi se pare poșeta mea? Ați purta o poșetă pictată?65 thoughts on “Poșeta pictată – un must have”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.