TRESemme – Keratin haircare

TRESemme este un brand de produse pentru îngrijirea părului pe care am început să îl folosesc acum aproximativ o lună. Gama include mult produse de haircare, însă eu am fost curioasă despre masca cu keratină și spray-ul pentru protecție termică.

Toată viața am fost o #haircareaddict, mai ales pentru că o lungă perioadă de timp am avut părul foarte lung. Însă nici acum că m-am tuns bob nu s-au schimbat datele problemei. Tunsoarea fiind destul de dificil de întreținut și de coafat, am nevoie de produse de îngrijire pe măsură. Căldura uscătorului de păr și a periei rotative/plăcii afectează părul dacă acesta nu este îngrijit corespunzător. Deci în continuare și mai mult ca niciodată am nevoie să folosesc mască și spray pentru protecție termică.

Am ales două produse cu keratină în compoziție tocmai pentru că îmi doresc să apelez cât mai puțin la placă. Am citit despre produsele cu conținut de keratină și-am ajuns la concluzia că mi-ar fi de folos și mie. Părul meu nu este tocmai drept, are o oarecare tendință de ondulare, astfel că are nevoie de puțin ajutor.

Acestea sunt produsele încercate de mine și despre care vă voi povesti astazi:

Dar să le iau pe rând și să vă spun câte ceva despre fiecare produs în parte.

Masca TRESemme Liso Keratina

Vine ambalată într-un recipient de tip borcănel – preferatul meu pentru că e foarte ușor de utilizat. Pur și simplu iau cu mâna cantitatea necesară de produs din el.

Mirosul acestei măști de păr cu keratină este absolut fabulos, luxuriant și persistă toată ziua! Cât privește consistența acesteia, îmi place foarte mult, este destul de densă și nu curge de pe păr. Se îndepărtează cu ușurință, iar după clătire părul rămâne suplu, mătăsos și se simte puternic hidratat.

Mască cu keratină și ulei de marula are rolul de a netezi atât părul creț, cât și pe cel dezordonat. Efectul se menține până la 48 h, deci e perfectă pentru cine își spală părul din două în două zile.

Utilizare: se aplică pe părul umed, bine stors și se lasă să acționeze pentru 3-5 minute. Apoi se clătește bine cu apă din abundență.

Spray pentru protecție termică TRESemme Keratin Smooth

Arată ca un spray însă pulverizatorul acestui recipient este aparte. Prin acționarea acestuia, produsul nu este pulverizat numai într-o singură direcție, ci circular, în toate direcțiile, uniform. În momentul pulverizării se vede de parcă ar trimite zeci de microsfere către firele de păr. Nu știu dacă focalizați acum, însă genul acesta de pulverizator vă ușurează foarte mult munca. Și astfel este redusă și risipa produsului. Are sens, nu-i așa?

Spray-ul miroase la fel ca masca și este conceput pentru a oferi protecția termică necesară părului dependent de coafare. Totodată, prin conținutul de keratină netezește părul creț/dezordonat pentru aproximativ 48 h. Mai mult decât atât, conferă părului pe lângă protecție și un luciu desăvârșit, lăsându-l ușor de pieptănat.

Utilizare: se pulverizează pe părul umed, bine tamponat cu prosopul.

Eu îl aplic ori de câte ori intenționez să folosesc vreun instrument de coafare, nu o dată la două zile.

Una peste alta, mai folosisem spray-uri pentru protecție termică, dar niciunul care să aivă keratină în compoziție. Acest 2 în 1 mi se pare foarte interesant și clar este un must-have în materie de îngrjirea părului.

Rezultate

În imaginea de mai jos vă voi arăta rezultatul obținut la PRIMA UTILIZARE a celor două produse TRESemme cu keratină.

Așa arată părul meu cu tendință de ondulare după aplicarea măștii, a spray-ului și uscarea cu uscătorul de păr. Mi se pare absolut genial rezultatul, practic n-a mai fost nevoie decât să mai insist puțin cu placa la vârfuri. Efectiv mi-a scutit părul de toată agresiunea termică pe care ar fi cauzat-o placa de întins părul! Să nu mai vorbesc de acest luciu de revistă pe care părul meu nu l-a mai experimentat până acum!

Eu mă declar foarte mulțumită de rezultat și îmi doresc să folosesc în continuare aceste două produse. Au adus numai beneficii părului meu, drept pentru care le recomand cu încredere tuturor.

Știu că sunteți multe cele care vă confruntați cu păr creț sau rebel. Vreau să vin în ajutorul vostru, așa că vă las mai jos link-urile către cele două produse:

  • masca cu keratină se poate cumpăra de aici;
  • spray-ul pentru protecție termică cu keratină îl găsiți aici.

De altfel, pe acestea și multe alte produse de genul le găsiți pe site-ul triodeluxe.ro, la prețuri foarte accesibile. Așa că dacă vă doriți rezultate profesionale în intimitatea căminului vostru, eu vă recomand să aruncați o privire pe site.

Ah, și încă ceva, eu am aflat despre triodeluxe de pe Facebook, așa că n-ar fi rău să îi urmăriți. Mai au concursuri, reduceri, promoții pe care e bine să nu le ratați.

Și acum spuneți-mi, ați încercati vreo unul dintre aceste două produse? Ați fost mulțumite?54 thoughts on “TRESemme – Keratin haircare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.