BROWdrama Maybelline – mascara pentru sprâncene

BROWdrama de la Maybelline New York este cea mai recentă achiziție a mea în materie de produse pentru stilizarea sprâncenelor. V-am mai povestit că din adolescență și până în prezent sprâncenele mele au trecut prin numeroase schimbări conform trendurilor. Le-am avut și foarte subțiri și arcuite, iar acum au forma lor naturală.

Tot modelând sprâncenele cu penseta mi-a fost greu să recapăt forma naturală a acestora. Erau zone în care firele refuzau efectiv să mai crească. Mult timp m-am folosit de pudra ori de creionul pentru sprâncene pentru a umple golurile, dar recent am rezolvat problema. Acest produs m-a ajutat enorm în regenerarea rapidă a sprâncenelor, așa că am scăpat de stresul stilizării lor zilnice.

Numai că forma naturală a sprâncenelor implică și multe fire lungi și rebele. Așadar îmi trebuia un produs care să le disciplineze cumva. Primul gând a fost să-mi caut un gel sau o mascara transparentă care să mă ajute să le fixez. Nu am găsit așa ceva, însă am văzut BROWdrama de la Maybelline, o mascara colorată pentru sprâncene.

BROWdrama

La momentul respectiv era singura variantă de mascara pentru sprâncene disponibilă, așa că n-am avut de unde alege.

Mascara pentru sprâncene BROWdrama de la Maybelline este disponibilă în mai multe nuanțe: black, dark brown, light brown, blonde. Deși inițial îmi doream una în nuanța light brown, pentru că era indisponibilă am luat dark brown. Mă bucur că am făcut această alegere pentru că mi se potrivește perfect! Cealaltă cu siguranță ar fi fost prea deschisă pentru mine.

BROWdrama dispune de un aplicator asemănător cu cel al mascarei pentru gene, numai că are o formă ceva mai atipică. Arată ca un vârtej, este mai groasă spre vârf și apoi din ce în ce mai subțire.

În caz că vă întrebați, această mascara se aplică foarte ușor, în doar câteva secunde. Doar treceți aplicatorul peste sprâncene în sensul de creștere a firelor de păr și asta este tot.

Pe lângă faptul că vă va îndulci nuanța sprâncenelor, vă va oferi și o bună fixare. Firicelele rebele sunt complet domolite și rezistă pe parcursul întregii zile.

La început poate că veți simți un disconfort la nivelul sprâncenelor, veți simți că vă ”ține”, însă vă veți obișnui.

Acum că nu mai am goluri în acestea, BROWdrama este tot ceea ce am nevoie pentru a avea sprâncene naturale. Puține sunt persoanele care nu au nevoie de ceva ajutor în modelarea sprâncenelor. Până și celor care le au aproape perfecte li se mai ciufulesc firele și le e necesară disciplinarea acestora. BROWdrama este cu siguranță o soluție optimă și pentru ele.

Eu sunt foarte încântată de descoperirea făcută și vă recomand și vouă să încercați acest produs.

Totuși, este cineva care deja îl are în uz sau care l-a folosit? Vă place/v-a plăcut?54 thoughts on “BROWdrama Maybelline – mascara pentru sprâncene”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.