Lipgloss Ultrashine – Melkior Professional

Lipgloss-ul Ultrashine de la Melkior Professional este un produs cu care ”am făcut cunoștință” acum aproximativ o lună de zile.

Brand-ul Melkior este unul dintre preferatele mele și de-a lungul timpului am folosit o mulțime de produse de-ale lor. Nu a fost produs Melkior care să mă fi dezamăgit, toate m-au suprins cu raportul calitate-preț impresionant.

De asemeni, sunt la curent cu toate lansările lor și îmi place să încerc tot ce apare nou pe site. Acesta este un link către toate review-urile de până acum făcute produselor lor, în caz că sunteți curioase.

În general, nu eram mare fană a lipgloss-urilor, însă se pare că pentru orice există un început! Aveam impresia că am buzele destul de voluminoase, iar lipgloss-ul le-ar face să pară și mai mari.

Acesta era motivul pentru care le evitam dar de acesta de la Melkior m-am îndrăgostit iremediabil!

Care credeți că este primul lucru care mi-a venit în minte când am văzut acest lipgloss de la Melkior? Ei bine, m-am gândit că s-a dorit crearea unui produs în ton cu nuanța anului – Ultraviolet.

Acest Ultrashine Lipgloss este disponibil în două nuanțe, True și Sirena, iar eu o am pe cea de-a doua.

Recipientul este precum cel al unui ruj lichid obișnuit, iar aplicatorul este foarte prietenos, ceea ce face ușoară aplicarea produsului.

Din acest punct de vedere are o mare bilă albă de la mine, știți fixația mea legată de aplicatoare.

Forma acestuia mă poate determina să cumpăr (sau nu) un produs de genul acesta. Au fost și cazuri în care nu am mai reachiziționat produsul tocmai din cauza aplicatorului.

Ce face special acest Ultrashine Lipgloss de la Melkior sunt irizațiile acestuia, multitudinea de particule strălucitoare care iau ochii!

Îmi dă impresia că învăluie buzele într-un gloss cu particule de diamant, cam atât de tare strălucește. Am reușit să surprind frumusețea acestuia în imaginea de mai jos.

Cum se folosește lipgloss-ul?

De când am descoperit acest produs, au început să îmi placă lipgloss-urile deoarece mi-am dat seama că sunt versatile. Eu l-am folosit în trei moduri și am să le împărtășesc cu voi:

  • aplicat direct pe buze – nu mi le colorează, dar le conferă luciul acela ultra-strălucitor;
  • aplicat peste orice nuanță de ruj – îi schimbă finish-ul, îl face strălucitor și conferă volum buzelor;
  • aplicat peste orice nuanță de creion de buze – creează un ruj cu totul nou, în ce nuanță îmi doresc eu.

Indiferent de modalitatea de aplicare aleasă, produsul face buzele să arată și să se simtă sexy. Acest lucru vine la pachet și cu un nivel crescut al sex-appeal-ului.

Pe parcursul testării acestui lipgloss nu am experimentat o senzație lipicioasă, ceea ce este de apreciat. De asemeni, mi-am simțit buzele mai hidratate decât de obicei, pe semne că ajută și-n direcția aceasta.

Deși nu mi-aș fi imaginat că se va întâmpla asta, am consumat acest produs până la ultima picătură. L-am folosit aproape zilnic, lucru la care nu mă așteptam inițial.

Recunosc, sunt momente în care îi duc dorul și am tendința de a plasa o comandă pe site. Parcă aș încerca și cealaltă nuanță, voi vedea, însă un lucru e cert – îmi place mult de tot!

Ah, să vă las link către el în caz că vă tentează și pe voi – de aici îl puteți lua.

Ați încercat acest produs? V-a plăcut? Ați fost mulțumite de el?18 thoughts on “Lipgloss Ultrashine – Melkior Professional”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.