Beauty

Despre untul de corp Charme D’Orient

Untul de corp a trecut repede pe primul loc în topul preferințelor mele în materie de produse de îngrijire corporală. Pe cel de la Charme D’Orient l-am descoperit relativ recent și vă voi povesti astăzi experiența de testare a acestuia.

Când te știi cu pielea uscată, e normal să cauți produse intensiv hidratante, nu-i așa? Eu cunosc foarte bine problema. Hidratarea pielii îmi este necesară pe tot parcursul anului, nu numai în anotipurile reci. Vara vreau ca pielea să-mi fie hidratată de un produs non-gras, dar care să-mi confere totuși un luciu plăcut pielii. Știu, cer cam multe, însă nu este imposibilă găsirea unui astfel de produs și veți vedea în această postare.

De-a lungul timpului am constatat că numai unturile  de corp îmi conferă hidratarea de care am nevoie. Pe piață sunt destul de puține unturi de corp, iar mare parte dintre ele nu prea au consistența care trebuie.

De asemeni, mă știți că sunt înnebunită după mirosurile orientale, ele mă reprezintă cel mai bine. În căutările mele am descoperit acest brand la care am găsit exact ce mă interesa pe mine. Este vorba despre un unt de corp adevărat, cu miros oriental, persistent.

Untul de corp Charme D’Orient

Modelul de pe capac este de inspirație orientală, iar combinația de albastru cu auriu mi se pare foarte potrivită.

Știți deja: n-aș fi ales acest produs dacă în primul rând nu m-ar fi atras ambalajul. Îmi plac firmele care își respectă clientela prin folosirea unor ambalaje de calitate, atrăgătoare. Aici este vorba despre un recipient din plastic dur, calitativ, cu închidere metalică, precum borcanele de gem de odinioară.

Apoi, îmi place că produsul are chiar consistența solidă a unui unt, nu este doar cu numele. Din acest motiv prevăd că se va consuma destul de greu, ceea ce nu poate decât să mă bucure! Până și culoarea acestuia e similară cu cea a untului alimentar.

Este o combinație de unt de Shea cu ulei de argan, acid linoleic, vitaminele A, D, E, F și latex. Pe lângă faptul că este un puternic regenerator, untul de Shea are și rol de protecție împotriva razelor UV. Mai mult decât atât, are proprietăți restructurante, redând fermitatea pielii și tratând celulita de grad I, îmbunătățind textura țesuturilor.

Experiența de testare

De cum am desfăcut capacul produsului, m-a atras ca un magnet mirosul acestuia floral-oriental. Este exact ce-mi doream, un miros luxuriant, aparte, ceva ce nu întâlnim la orice pas.

Apoi, am aplicat untul pe piele și am observat că în contact cu căldura acesteia începe să se topească ușor. M-am liniștit, deoarece mi-am dat seama că în ciuda texturii sale, untul este destul de emolient. Aveam impresia că va fi destul de dificil să lucrez cu el, însă m-am înșelat. Se absoarbe în piele instantaneu și o face să arate senzațional.

În imaginea de mai jos se poate observa procesul de topire în contact cu pielea:

Picasso spunea că ”tot ce-ți poți imagina, există”. Așa a fost pentru mine untul de corp de la care mi-a conferit hidratarea optimă și luciul mult râvnit. Pe lângă toate acestea, pielea este mai luminoasă, mai sănătoasă și se vede, aspectul de piele îngrijită este vizibil.

Spre deosebire de alte produse, pe acesta nu am simțit nevoia să îl aplic zilnic. De câteva ori pe săptămână este suficient pentru mine, în ciuda tipului meu de piele. La vară va arăta genial pe pielea bronzată, cu siguranță o va face ca de revistă.

Mirosul acestui unt de corp de la Charme D’Orient persistă ore bune pe piele. Dacă îl aplicați seara, pijamaua va mirosi zile la rând. Are o mireasmă plăcută, îmbietoare și atrăgătoare, care funcționează ca un magnet pentru sexul opus.

Concluzii

Pe mine acest produs m-a convins de calitatea superioară a acestuia și voi continua să îl folosesc. Ba chiar îmi doresc să încerc și alte produse de la acest brand, deoarece constat că sunt pe gustul meu. Ori de câte ori folosesc untul de corp Charme D’Orient parcă mă transpun într-o zeiță urbană! Îmi dă o stare de bine și-mi crește stima de sine! E incredibil cum un produs de îngrijire corporală îți poate schimba starea de spirit în câteva secunde!

Îi urmăresc pe Facebook pentru a fi la curent cu noutățile și cu promoțiile acestora, și vă recomand și vouă.

De asemeni, în cazul în care vă tentează produsul testat de mine, îl puteți cumpăra de aici.

Ați folosit sau v-ar plăcea să folosiți acest produs de la Charme D’Orient?

56 Comments

Poți răspunde aici

%d blogeri au apreciat: