Paradise Extatic – L’Oreal Paris

Paradise Extatic de la L’Oreal Paris este o mascara care a făcut furori încă de la apariție. Dat fiind faptul că aproape toată blogosfera a lăudat-o, am zis că e cazul să o încerc și eu. Astăzi vă voi povesti pe scurt experiența mea de testare a acestui produs.

Ca orice femeie pasionată de make-up și de a arăta bine tot timpul, iubesc să am genele voluminoase, lungi, curbate. Probabil că extensiile de gene m-ar scuti de a-mi rimela genele zi de zi, dar nu am curaj să-mi pun. Așa că rămân tot la mascara, nu am încotro pentru că gene false nu am îndemânare să-mi montez. De puține ori am rămas fidelă unei anume mascara, mereu mi-am dorit să încerc noutăți. Așa am ajuns și la faimoasa Paradise Extatic despre care am ales să scriu în aceste momente.

Paradise Extatic – L’Oreal Paris

Această mascara se vinde într-un ambalaj confecționat dintr-un carton calitativ. La fel este și recipientul produsului, rose gold cu capacul lucios și corpul mat. Mă știți că sunt atrasă de recipiente: le examinez și uneori le aleg și în funcție de acest aspect.

Paradise Extatic de la L’Oreal Paris promite volum intens, gene lungi și spectaculoase și ușurință în aplicare. Periuța acestei mascara este ușor ondulată-răsucită, perii fiind precum cei ai uneia clasice, obișnuite.

Trebuie să spun că deși am mai folosit o mascara cu un aplicator asemănător, cu acesta nu m-am împăcat deloc. Încă de la prima aplicare mi-a lipit genele și mi le-a încărcat. M-am văzut nevoită se apelez la acest truc pentru a le descurca. Într-adevăr, este de un negru intens și le alungește, însă mie nu mi le curbează, dar mi le și lipește.

Deoarece știu că mascarei în general îi trebuie câteva zile bune de ”acomodare” i-am mai acordat câteva șanse. N-am văzut nicio schimbare în bine, drept pentru care nu am mai folosit-o. Nu cred că este vorba de îndemânare sau ceva de genul, am aplicat-o în toate modurile pe care le cunosc. Niciuna dintre metode nu a schimbat cu nimic datele problemei astfel că această achiziție se înscrie în categoria ”pierderi”.

Nu este interesul meu să fiu contra curentului, chiar mă simt prost să fiu singura căreia nu i s-a potrivit. Dar de la început mi-am asumat că voi scrie și experiențe de testare mai puțin plăcute. Desigur, cu mențiunea că acesta poate fi un caz singular, nu e musai să fie la fel și-n cazul vostru.

Cine a încercat-o? Ați fost mulțumite de ea?



30 thoughts on “Paradise Extatic – L’Oreal Paris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.