Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution – Paula’s Choice

Paula’s Choice este un brand de produse pentru îngrijirea tenului cu probleme despre care am aflat acum câțiva ani. Deși citeam destul de des despre acest brand, nu încercasem nimic de la el până de curând. Având tenul mixt cu tendințe acneice mereu m-a preocupat îngrijirea acestuia și-am învățat să-l ascult ca să-i dau ce-i trebuie.

Trebuie să recunosc că mai mare bătaie de cap mi-a dat acneea acum decât în adolescență. Norocul meu că domeniul acesta a îngrijirii pielii a evoluat destul de mult în ultimii ani. Astfel, prin bunăvoința unor brand-uri precum Paula’s Choice am aflat și eu ce mi se potrivește, în sfârșit!

Citind pe site dar și pe pagina de Facebook Paula’s Choice România am aflat despre exfolianții AHA și BHA. Aprofundând subiectul l-am putut identifica pe cel care se potrivește tenului meu, respectiv BHA, adică pe bază de Acid Acetilsalicilic.

Produsul pe care îl folosesc în prezent în lupta cu acneea este Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution. Dar să vă povestesc puțin mai detaliat despre acesta.

Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution – Paula’s Choice

Acest produs conține 2% Acid Acetilsalicilic, special creat de Paula pentru tenul cu tendințe acneice. Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution de la Paula’s Choice se adresează persoanelor cu tenul normal, mixt sau gras. Soluția exfoliantă este de două tipuri, Clear Regular Strength 2% BHA și Clear Extra Strength 2% BHA. Diferența dintre cele două este că prima este mai puțin acidă decât a doua. Astfel, prima poate fi folosită și de către persoanele cu tenul sensibil, afectat de acnee rozacee, rozacee sau dermatită seboreică.

Folosit cu regularitate, exfoliantul Clear Regular Strength 2% BHA ajută la:

  • îndepărtarea punctelor negre
  • curățarea porilor
  • reducerea aparițiilor erupțiilor
  • calmarea roșeței
  • tratarea petelor post-acneice
  • obținerea unui ten cu mai puține imperfecțiuni
  • păstrarea luminozității pielii
  • regenerarea celulară

Modalitate de utilizare

Tot de la Paula’s Choice am aflat că utilizarea unui produs cu BHA implică folosirea unei creme cu SPF ridicat. Este necesară aplicarea unei creme cu cel puțin SPF30 pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de razele UV. Indiferent că folosiți exfoliantul dimineața sau seara, aplicarea cremei cu SPF este obligatorie.

Pentru evitarea exfolierii excesive care duce la iritația pielii, este bine să începeți întotdeauna cu acizi în concentrații medii. Dacă nu ați mai folosit un produs pe bază de Acid Acetilsalicilic, se recomandă utilizarea exfoliantului treptat. Mai întâi de 2-3 ori pe săptămână pentru a-i da timp de acomodare tenului, apoi zilnic, o dată pe zi. De asemeni, dacă vă știți alergice la Acidul Acetilsalicilic (aspirină), nu folosiți acest exfoliant.

Produsul este foarte simplu de aplicat, se masează pe ten o cantitate mică de produs, cu mișcări circulare. Evitați zona ochilor și a buzelor și nu clățiți fața după absorbția completă. Următorul pas ar fi aplicarea unei creme hidratante sau a unui alt produs de îngrijire din rutina voastră.

Eu dacă îl folosesc seara, ulterior îmi aplic un serum, iar dacă îl folosesc dimineața apelez la o cremă hidratantă. Foloseam o cremă cu SPF20, însă recent am achiziționat una cu SPF50 ca să fiu sigură că e ok.

Rezultatele mele

În ceea ce mă privește, am aproximativ o lună de când folosesc acest produs de câteva ori pe săptămână. Pot spune că în cazul meu a dat rezultate, porii sunt minimizați, iar petele post-acneeice ameliorate. Acest exfoliant m-a ajutat mult în inhibarea acneei, mi-a ”înghețat” câteva coșuri pe parcursul lunii, le-a stopat evoluția cu succes. Într-adevăr, a conferit luminozitate pielii și mi-a calmat roșeața pe care uneori o mai experimentam pe lateralele nasului.

Eu folosesc acest exfoliant ori de câte ori simt că aș avea nevoie, când nu-mi place cum îmi arată tenul. Atunci când simt că ar începe să se irite, aplic exfoliantul iar rezultatele nu întârzie să apară.

Sunt foarte mulțumită de acest produs și voi continua să îl folosesc deoarece a adus numai beneficii tenului meu. V-il recomand și vouă cu încredere, merită încercat chiar dacă nu e un produs ieftin. Dar înainte de toate, vă doriți rezultate vizibile, nu-i așa? Cu produsele Paula’s Choice acest lucru este posibil, iar eu am văzut asta pe pielea mea.

O dată cu utilizarea exfoliantului am început să citesc și cartea în engleză a Paulei de care mă declar încântată. În sfârșit, am găsit o carte care să mă îndrume corect pe calea unui ten perfect!

Dacă tot ce ați citit până acum v-a convins, puteți achiziționa și voi produsul de aici. Știu că la fiecare comandă primiți și câteva produse travel size, ceea ce mi se pare foarte avantajos. Asta pentru că în cazul în care v-ar tenta anumite produse, le încercați înainte de a le cumpăra full size.

De curiozitate, este cineva care deja a încercat acest produs? Ați fost mulțumite de el?

 33 thoughts on “Clear Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution – Paula’s Choice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.