Idei de ținute plus size

Articolul în care ofeream câteva sugestii de ținute pentru persoanele plus size a fost de-a dreptul inspirațional. Pentru că multora dintre voi v-a prins foarte bine, astăzi vă voi mai oferi câteva sugestii.

Zilele trecute îmi căutam costume de baie pe Rosegal și mi-a fugit mintea la persoanele plus size. Pentru unele dintre ele mersul la plajă poate fi o corvoadă așa că m-am gândit să vă arăt o alternativă.

Rochie de plajă

Aruncând o privire peste poncho-urile plus size am zărit această rochie pentru plajă absolut superbă, într-o nuanță de albastru regal.

Croiala acestei rochii este excelent gândită pentru a ascunde toate micile imperfecțiuni care v-ar putea complexa la plajă. Decupajele sunt superbe, iar modelul ondulat de la poale și de la manșete o face foarte feminină. Așa-i că vă încântă privirea? De aici o puteți achiziționa pentru a o interga în ținutele voastre estivale. Mai multe astfel de rochii sau poncho-uri pentru plajă puteți vedea aici.

Rochie formală

Cine a spus că femeile plus size nu pot purta rochii mulate pe corp? Dimpotrivă, arată foarte sexy îmbrăcate cu rochii care urmează liniile corpului, le fac voluptoase și frumoase. Un exemplu ar fi cel din imaginea de mai jos:

Rochia este foarte bine gândită: are umerii decupați și mâneci fluture brodate tocmai pentru a atrage atenția în zona respectivă. Astfel zona de la bust în jos trece neobservată și toată lumea e fericită! Cu o astfel de rochie puteți chiar să obțineți un job la care aspirați de multă vreme.

Știu că vă place mult această rochie drept pentru care vă spun că o puteți comanda de aici. Mai multe astfel de rochii numite bodycon se găsesc aici. Chiar aveți de unde alege, mie mi-au plăcut mai multe dar m-am rezumat la a o arăta doar pe aceasta.

Rochie sirenă

Multe femei plus size evită să îmbrace rochii de tip sirenă considerând din start că nu le avantajează. Dacă mă întrebați pe mine, părerea mea este că pe ele arată cel mai bine pentru că le remodelează cumva. Rochia de mai jos este cel mai bun exemplu:

Trucul acesteia este că negrul de pe laterale subțiază mult silueta și arată corpul mult mai suplu decât este. Rochiile de genul acesta au avantajul că marchează foarte bine talia și evidențiază bustul, șoldurile și posteriorul. Se creează astfel un echilibru perfect între partea de sus și cea de jos, rezultând o siluetă gen clepsidră. Dacă nu v-ați fi gândit la aceste aspecte, aici o găsiți de cumpărat. De asemeni, puteți cumpăra acum multe astfel de modele de pe site, de zi sau pentru ocazii speciale.

Cam acestea au fost sugestiile pe ziua de astăzi cu privire la plus size. Cu siguranță voi mai scrie astfel de articole deoarece îmi place să servesc drept inspirație persoanelor plus size.

Spuneți-mi, care dintre rochiile prezentate astazi vă place cel mai mult?

 



35 thoughts on “Idei de ținute plus size”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.