Apă de toaletă Fragonard Belle Cherie

Fragonard este un brand de parfumuri din Franța pe care l-am descoperit doar de câteva luni. Primul produs testat de la aceștia a fost setul de parfumuri solide despre care v-am povestit aici. Pentru că setul acela a fost de-a dreptul formidabil, era normal să fiu curioasă și despre celelalte produse Fragonard. Iată că am avut ocazia să testez o apă de toaletă numită Belle Cherie, lichidă de data aceasta. 🙂

Dintre cele trei produse de beauty fără de care nu ies din casă, după fondul de ten s-ar clasa parfumul. Numai că uneori când sunt pe fugă pur și simplu uit să mă parfumez și-mi dau seama pe drum. Atunci îmi sunt de un real folos recipientele travel size precum cel despre care vă scriu astăzi.

Fragonard Belle Cherie

Așa cum îi spune și numele, apa de toaletă Belle Cherie este floral-fructată. De fel, nu agreez parfumurile fructate, însă acesta reprezintă o combinație foarte reușită pe care o folosesc cu drag. Este un amestec de miresme foarte reușit care scoate feminitatea din cea care îl poartă. Nota de cireașă nu este deloc grețoasă, ci de-a dreptul plăcută, subtilă. Mi se pare a fi foarte potrivită pentru primăvară-vară, fiind un parfum foarte agreabil, deloc deranjant.

Deși este o apă de toaletă, Belle Cherie are o intensitate și o persistență surprinzătoare. Pe pH-ul meu își menține intensitatea de la început cel puțin cinci-șase ore. Nu degeaba se spune că esențele tari se păstrează în sticluțe mici!

Recipientul este din sticlă cu detalii metalice aurii și dispune de un atomizor foarte profi. Este mic, luxuriant, numai bun de strecurat în geantă spre a fi folosit atunci când simțim nevoia de un refresh.

Am răsfoit site-ul din România și nu l-am găsit full size, însă poate fi cumpărat la set de aici. Sunt 5 miniaturi de câte 5 ml fiecare, una mai delicioasă ca alta. Cu siguranță cel puțin una dintre ele va fi pe gustul vostru.

Fragonard savon

Și poate vă întrebați ce e cu oul acela din imagine. Ei bine, acela este un săpunel,tot din colecția Fragonard. Când am primit punguța aceea din carton săpunul mirosea foarte puternic chiar și prin ambalaj. Este un săpun cu uleiuri esențiale franțuzești, iar al meu are la bază floarea de portocal.

Deocamdată nu l-am folosit ca să vă pot spune dacă face suficientă spumă, curăță sau usucă ori nu mâinile. Am preferat să îl amplasez pe un raft ca să mă bucur de parfumul lui în toată camera. Observ că funcționează bine și pe post de odorizant de cameră! 😀 Însă, cunoscând calitatea produselor Fragonard, cu siguranță este un săpun foarte bun.

Dacă vă tentează și pe voi și eventual doriți să dăruiți de Paște astfel de săpunuri, le găsiți aici. Sunt ambalate în cofraje de câte șase ouă, diferite miresme: magnolie, trandafir, caprifoi, levănțică, iasomie și floare de portocal.

Sugestia mea ar fi să le urmăriți pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile și cu promoțiile. Chiar merită să vă răsfățați cu produsele lor deoarece sunt diferite, aparte și de calitate superioară! Pe mine m-au convins!

Voi ați încercat vreun produs de la Fragonard? Ce v-ar tenta în mod special?49 thoughts on “Apă de toaletă Fragonard Belle Cherie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.