Experiența de testare a produselor Renovital

Dragile mele, astăzi am pentru voi experiența de testare a produselor Renovital, de fapt a câtorva dintre ele. Stilizarea sprâncenelor m-a preocupat încă din adolescență, acestea trecând de-a lungul timpului prin multe schimbări. Tocmai de aceea, pensându-le în diverse forme, când mi-am dorit să revin la forma lor naturală am întâmpinat ceva dificultăți. Am avut unele goluri pe care cu greu am reușit să le reumplu, fiind astfel dependentă de stilizare.

Mulți ani am recurs fie la creionul pentru sprâncene, fie la un fard într-o nuanță apropiată pentru a rezolva problema. Am avut o perioadă în care eram fixată pe a le vopsi cu henna. Însă începuse să-mi fie lene să o prepar/să o aplic, astfel că la un moment dat am spus ”pas”.

Și cum toate domeniile care țin de beauty au evoluat în ultimii ani, este și cazul hennei pentru sprâncene. De curând am descoperit brand-ul Renovital care practic a reinventat vopsirea sprâncenelor cu henna. Totul este mult simplificat, mult mai ușor de aplicat.

Dar să vi le arăt pe fiecare în parte și să vă povestesc despre experiența mea de testare.

Renovital Henna neagră – special concepută pentru brunete

Poate fi achiziționată de aici.

Renovital Henna graphite – creată pentru blonde sau persoanele sure

O găsiți la un click distanță, aici.

Renovital Henna maro – adresată persoanelor cu părul castaniu/cognac

De aici poate fi luată în cazul în care este nuanța care vă trebuie.

Eu având părul castaniul de la mama natură, am ales să folosesc henna maro. Recipientul arată precum cel al rujurilor lichide, inclusiv din punct de vedere al aplicatorului care este în formă de inimioară.

Aplicarea este foarte ușoară, o poate face și cea mai puțin îndemânatică persoană din lume. Tot ce trebuie să faceți este să direcționați ușor aplicatorul pe lungimea și forma sprâncenelor voastre. Aplicatorul este foarte blând cu pielea, e moale, nu zgârie.

Consistența acestui produs este foarte bună, nu curge și nu pătează pielea, așa că aplicarea se face fără stress.

Dacă ați depășit din greșeală linia naturală a sprâncenelor, pur și simplu îndepărtați surplusul cu un bețișor cosmetic.

Iată și rezultatul obținut de mine:

Dacă aruncați o privire pe fugă, posibil să nu vedeți nicio diferență ”înainte” și ”după”. Dacă priviți în detaliu veți observa cum henna mi-a colorat firele de păr din sprâncene, fără să îmi păteze pielea. Este o vopsire discretă, dar de bun gust, nimic exagerat care să ”sară în ochi”.

Cum se utilizează?

Henna se lasă să acționeze între 3 și 10 minute în funcție de intensitatea pe care doriți să o obțineți. În cazul meu aceasta a avut la dispoziție 5 minute pentru a-mi arăta ce poate să facă.

Puterea de colorare a sprâncenelor depinde foarte mult și de tipul dvs de păr. În unele cazuri este posibil să se coloreze foarte ușor, în altele – mai greu. Indiferent de situație, nu lăsați henna să acționeze mai mult de 10 minute. Mai bine repetați procedeul până obțineți nuanța dorită, în cazul în care nu reușiți de la prima încercare.

Îndepărtarea acestui produs este foarte facilă, trebuie doar să îl ștergeți cu blândețe cu ajutorul unui șervețel umed.

Un aspect foarte important este acela că henna de la Renovital poate fi folosită și de către persoanele sensibile. Astfel, oricine se poate bucura de beneficiile vopsirii sprâncenelor cu acest produs.

Și știu că în prima imagine ați remarcat patru produse iar eu v-am arătat numai trei. Ei bine, cel de-al patrulea produs este un ser pentru regenerarea genelor. Doar că eu i-am dat o șansă și pe sprâncene.

Renovital V-Lash Revitaliser

Recipientul acestui produs arată ca acel al unui tuș pentru ochi, inclusiv în ceea ce privește aplicatorul. Dacă mă întrebați pe mine, aplicarea acestui ser este foarte ușoară, la baza genelor, exact ca în cazul tușului.

RENOVITAL

Am testat acest ser pentru stimularea genelor pe gene și respectiv pe sprâncene pentru o săptămână și iată rezultatele:

  • pe gene

După o săptămână de aplicare zilnică a produsului nu am remarcat o alungire a genelor, însă au devenit mai groase. Totodată sunt și mai rezistente, nu mi-au mai căzut la demachiere, deci mi le-a fortifiat, mi le-a făcut puternice.

  • pe sprâncene

Pe sprâncene rezultatul este mult mai vizibil, se vede clar că mi-a umplut golurile și mi le-a îndesit. Repet, rezultatul este obținut după o săptâmână de aplicare zilnică a produsului. Sunt foarte mulțumită că mi-au crescut noi firicele și că acum pot renunța la stilizarea lor cu creion sau fard.

În cazul în care și voi vă doriți gene și sprâncene îndesite, alungite și puternice, de aici vă puteți procura produsul.

Ca o concluzie, mă declar încântată de produsele Renovital, atât de henna cât și de serul pentru stimularea creșterii genelor. Am obținut rezultate foarte bune în urma utilizării acestora, drept pentru care vi le recomand și vouă cu încredere. Depuneți un minim de efort, iar produsele Renovital vă vor ajuta să arătați excelent în fiecare zi!

Dacă rezultatele obținute de mine v-au convins, iată de unde le puteți cumpăra:

P.S.: Produsele pot fi achiziționate și de pe site-ul eMag, în cazul în care vă este mai la îndemână.

Ce părere aveți despre aceste produse? Le-ați folosit? Le-ați încerca? Vă tentează?



44 thoughts on “Experiența de testare a produselor Renovital”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.