Două modele de pulover must have de pe ZAFUL

Fetelor, mi-a ajuns de câteva zile comanda de pe ZAFUL și vreau să vă arăt în detaliu fiecare pulover. Pare-se că vremii de afară i s-a făcut milă de mine, astfel că m-am putut bucura de ele sezonul ăsta. Vă povesteam aici despre articolele care mi-au atras atenția și pe care le-am comandat. Iată că acum vi le pot arăta și îmbrăcate, ca să vă faceți o idee despre fiecare în parte. Înainte de toate trebuie să spun că mi-a întrecut așteptările calitatea acestor produse. Sincer, mă așteptam să fie mult mai sintetice, însă nu e deloc așa, e un tricot foarte calitativ. Dar să vă arăt pe rând cele două pulovere must-have:

Pulover asimetric ZAFUL

ZAFULAcest pulover este foarte versatil deoarece se poate purta în multe moduri. Îl puteți îmbrăca peste o cămașă sau direct peste piele, cu un pantalon cu talie înaltă. Cred că îl voi purta toată primăvara, chiar și cu un maieu din satin asortat pe dedesubt.

În cazul de față este îmbrăcat peste o cămașă cu dantelă în partea de jos. Din profil se poate observa mai bine modelul mai scurt în față și mai lung în spate. E un fel de pulover ușor crop.

ZAFULAstfel de pulovere găsiți și voi, pe mai multe variante de culori, aici. Sunt chiar și ușor diferite, dar cam cu același design.

Pulover răsucit cu perle ZAFUL

ZAFULAcest pulover este one size, mie fiindu-mi puțin măricel, de regulă port măsura XS la haine. Interesant la acest pulover e faptul că se poate purta în două moduri, ca în imaginea de mai jos.

ZAFUL

Îmbrăcat cu perele la spate, în față arată astfel, are o lucrătură în V:

ZAFULNu e rău deloc și este foarte versatil: pe dedesubt puteți îmbrăca un top, o maletă sau o cămașă. Nuanța acestuia (red wine) îmi place mult de tot și constat că mi se potrivește. Perlele nu sunt lipite, nici cusute, ci bătute, ceea ce mi se pare foarte profi din partea lor. Dacă vă încântă modelul, găsiți cu sau fără perle, în categoria de pulovere, aici.

Chocker ZAFUL

Era să uit, mi-am comandat și un chocker din piele ecologică și lanț, model care-mi lipsea din colecție.

ZAFULDat fiind faptul că e foarte lung, îl puteți purta în fel și chip, la orice ținută smart-casual. Și acesta este, de asemeni, foarte calitativ și-mi pare bine că l-am luat. Aici găsiți chockere, o mulțime de modele faine pe care merită să le aveți în colecție.

Produsele mi-au venit în două colete separate, în fix 10 zile de la plasarea acestora, la poșta locală, nu vamală. Ca o concluzie, sunt mulțumită de calitatea materialelor, chiar nu mă așteptam să fie chiar atât de ok. Acum pot spune că își merită banii.

Voi mai plasa și alte comenzi, dar cred că am încheiat cu puloverele, mă specializez în rochii și sandale! Normal, îmi doresc să vină odata vara pentru că de frig m-am săturat! 🙂

Ce impresie vă fac produsele? Vă place ce mi-am ales?

 



45 thoughts on “Două modele de pulover must have de pe ZAFUL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.