Scapi de durere ușor cu unguentul Non Dolor

Nu știu cum a făcut întâmplarea, însă datorită unguentului Non Dolor de la Ayurmed am fost omul potrivit la locul potrivit!

Dacă locuiți (ca mine) în România, probabil ați sesizat că vremea a luat-o puțin razna și că anotimpurile s-au decalat. Nu mai așteptați primăvara la 1 martie! N-o să se întâmple! Ba chiar, iată! La momentul publicării acestei postări suntem în 23 martie și ninge ca-n povești!

Unde voiam să ajung cu această istorioară… Vremea nefavorabilă și oscilațiile de temperatură provoacă diverse fenomene precum poleiul. Nimănui nu îi place să alunece pe gheață, însă parcă atunci când ne concentrăm mai tare se întâmplă să cădem.

În o săptămână două persoane apropiate mie au alunecat pe gheață și și-au luxat fiecare câte ceva: glezna, respectiv genunchiul. Având câteva cunoștințe medicale m-am oferit să ajut și eu cu ce pot: antiinflamatorii și unguente.

Când am primit spre testare unguentul Non Dolor chiar mă întrebam pe cine am să îl testez. Pe mine nici în cot nu mă doare, nici la propriu și nici la figurat. Numai că pe undeva am fost îngerul păzitor al unor persoane care aveau nevoie de o mână de ajutor.

Unguentul Non Dolor a fost tot ceea ce au avut nevoie pentru a le alina durerea locală provocată de inflamație. Bineînțeles, pe lângă comprimatele antiinflamatorii pentru a nu permite inflamației să ia proporții, ci să cedeze. Ambele persoane mi-au mulțumit pentru ajutorul acordat și s-au arătat foarte încântate de unguentul oferit. Nu se așteptau să le ajute atât de mult, însă e mai bine că au fost surprinse decât dezamăgite. Zonele afectate deja arată mult mai bine, iar ele s-au putut odihni noaptea pentru că au scăpat de durerile sâcâitoare.

Ce este Non Dolor, mai exact?

Non Dolor este un unguent pentru uz extern special creat pentru a îndepărta durerile, relaxând zona și eliminând disconfortul.

Poate fi folosit în caz de:

  • reumatism
  • afecțiuni articulare (artroză, gută)
  • traumatisme osteo-articulare
  • efort fizic
  • crampe musculare după efort fizic
  • contuzii

Compoziție

Non Dolor are la bază opt ingrediente detaliate în tabelul de mai jos, per 100 gr de produs.

Proprietățile plantelor din compoziție

Mentha piperita (Menta) – are un efect răcoritor și calmant asupra locurilor dureroase și inflamate ale corpului. Mentolul și camforul au proprietăți analgezice locale ușoare. Are efect bactericid și fungicid.

Gaultheria fragrantissima (Salcie de Himalaya) – conține cantități mari de salicilat de metil care are proprietăți antiinflamatoare și analgezice fiind calmant al durerilor osteo-articulare și musculare.

Pinus roxburghii (Pin) – este adjuvant în ameliorarea durerilor de sciatică, lumbago, artrită, crampe musculare, reumatisme. Este un ușor drenor limfatic.

Eucalyptus globulus (Eucalipt albastru) – este un remediu important în tratarea artritei, mai ales când simptomele sunt agravate de vremea rece. Este eficient pentru eliminarea stărilor de oboseală mentală și dureri musculare.

Cinnamomum camphora (Arborele de camfor) – are acțiune antipruriginoasă, antialgică, antiinflamatoare și lubrefiantă. Totodată stimulează circulașia sanguină periferică și sustine drenajul limfatic. Este antibacterian și antifungic.

Trachyspermum ammi (Ajwain) – are acțiune antiinflamatoare și analgezică. Este de asemenea antibacterian, antifungic și antiviral foarte eficient.

Melaleuca leucodendron (Cajeput, Tea tree) – conține principii active care au acțiune antiinflamatoare la nivelul articulațiilor și mușchilor. Are acțiune antibacteriană, antifungică și antivirală fiind eficient în infecții bacteriene superficiale.

Petrolatum (Vaselină) – amplifică senzația de cald la nivelul pielii fiind oclusiv pentru ingredientele volatile. Asigură beneficiul maxim pentru pacient prevenind evaporarea uleiurilor esențiale din produs.

Uleiurile esențiale din extractele vegetale au acțiune antibacteriană, antifungică și îi conferă acestuia un miros înțepător, dar nu deranjant.

Unguentul se absoarbe foarte repede în piele și datorită acțiunii revulsive produce o senzație de cald, eliminând totodată disconfortul.

Recomandare

Oricine ar trebui să aivă în casă acest produs deoarece nu se știe niciodată când vă este necesar.

Este foarte util, cu spectru larg de utilizare și este foarte ieftin. Vă puteți face provizii cumpărându-l de aici. Acum chiar face obiectul unei promoții și costă doar 7,90 lei!

Eu v-il recomand mai ales după ce am văzut la apropiații mei că dă rezultate imediat. Adăugați-l în trusa de prim ajutor și folosiți-l la nevoie cu toată încrederea!

De asemeni, în caz că vă interesează, am povestit experiențele de testare a altor două produse Ayurmed aici și aici.

Ați încercat deja uguentul Non Dolor? Ați fost mulțumite de el?31 thoughts on “Scapi de durere ușor cu unguentul Non Dolor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.