Câteva sugestii de genți Zaful

Recunosc, sunt una dintre femeile care nu au niciodată suficiente genți. De fapt, am o întreagă colecție însă port doar câteva și în general mă plictisesc repede de ele. Și pentru că nu îmi place să am aceleași genți ca toată lumea, am pornit în căutarea unora mai aparte. Am găsit o geantă Zaful, dar evident că nu m-am putut opri asupra uneia singure. De fapt, știți deja că acesta este unul dintre site-urile mele preferate, despre care v-am mai povestit și cu altă ocazie.

Pentru a nu mai cumpăra sub influențe de moment, mi-am făcut o listă cu gențile care mi-ar trebui. Cumpăr doar ceea ce am nevoie și evit risipirea banilor pe genți pe care poate nu le voi purta niciodată. În continuare vă voi povesti despre gențile pe care mi le doresc și despre ce mi-a atras atenția pe site.

O geantă fashion Zaful

Merg destul de des la operetă și am realizat că n-am nicio geantă potrivită pentru astfel de ocazii.

Am găsit această geantă gen goblen și mi-a placut la nebunie! E atât de atipică și cu siguranță va atrage toate privirile.

ZafulEste o împletitură între anii ’50 și contemporan, iar detaliile metalice aurii o fac mai ușor de integrat în outfituri. În plus, pare suficient de încăpătoare cât să pot lua strictul necesar la mine.

O geantă neagră crossbody Zaful

Aceasta mi se pare cea mai versatilă geantă posibilă pentru că se potrivește la orice ținută. Cea care mi-a atras atenția pare o copie/replică al unei genți celebre, vă dați voi seama despre care vorbesc.

ZafulSă tot fie câțiva ani de când am o atracție față de baretele cu porțiuni din lanț. Mi se par foarte moderne, șic, tinerești și versatile. De asemeni, mereu m-am înnebunit după gențile acestea lucrate cu întăritură, care își păstrează forma indiferent câte bag în ea.

O geantă de toată ziua Zaful

Căutând o geantă încăpătoare pe care să o port zilnic și în care sa-mi iau cele necesare mi-a placut aceasta. Motivul? Am vreo câteva perechi de încălțăminte de primăvră-vară în nuanța aceasta de roz-nude.

ZafulSingurul aspect care mă deranjează este că se închide doar cu o capsă pe mijloc. Genul acesta de sistem de închidere este raiul hoților așa că trebuie purtată cu mare grijă și atenție.

O geantă neagră de mână Zaful

De când mă știu mi-au plăcut gențile de mână și dacă sunt și modele mai aparte, e și mai bine. Am găsit una care arată ca o cutie cu capac, e ciudățică tare dar mie chiar îmi place. Cu siguranță va atrage toate privirile.

ZafulDe mult îmi doream o geantă pictată, sistemul de închidere este unul inedit și dispune și de baretă de umăr. Așa-i că pare v-ar plăcea și voua? Ar da bine în pozele de Instagram, nu-i așa?

Dintre aceste patru genți cred că pe prima și pe ultima cu siguranță le voi comanda!

Vouă care vă place mai mult?

 

 



28 thoughts on “Câteva sugestii de genți Zaful”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.