Calea spre un păr sănătos, regenerat și revitalizat – Haireal

După ce am consumat recipientul până la ultima picătură, m-am hotărât să vă povestesc despre Haireal.

Cred că mai bine de jumătate din viață am avut părul foarte lung, depășind mijlocul. Din când în când îl mai scurtam pentru că la un moment dat mă mai și plictiseam de el. În ultimii trei ani de zile – aceeași poveste. Nu m-am mai tuns deloc și am încercat să îl mențin sănătos pt a-l avea cât mai lung.

Cu toate acestea inevitabilul s-a produs, iar mie a început să-mi cadă foarte tare părul. Mi-am dat seama că stau prost cu imunitatea și că pentru a nu risca să chelesc va trebui să-l tund. Zis și făcut: m-am tuns bob, dar nu regret nicio secundă. Era o tunsoare după care tânjeam, dar pentru care încă nu-mi făcusem curaj.

Îmi scurtasem foarte mult din lungimea părului, însă problema era încă prezentă. Atunci mi s-a ivit oportunitatea de a încerca un kit împotriva căderii părului pe care l-am urmat cu sfințenie. Într-adevăr, îmi diminuase problema cam pe jumătate, dar era încă acolo dat fiind că nu am folosit kit-ul în continuare. Ar fi fost necesară o cură de cel puțin trei luni de zile. Dar a intrat în viața mea produsul despre care vă povestesc astăzi – Haireal și situația a luat o altă turnură.

Ce este Haireal?

Haireal este o soluție ayurvedică pentru regenerarea și revitalizarea părului creată din cinci ingrediente:

 • semințe de muștar negru (bogate în antioxidanți, acizi esențiali, calciu, fier, magneziu, vit A, E, K);
 • ulei de susan negru (blochează producția de hormoni DHT, acționează ca ecran împotriva razelor UV);
 • ulei de măsline (bogat în vit A, E, antioxidanți);
 • ulei din semințe de chimen negru (conține acizi grași saturați și nesaturați, uleiuri esențiale, vitamine, aminoacizi, enzime și săruri minerale);
 • extract de gălbenuș de ou (fortifiază firul de păr prevenind ruperea).

Cui se adresează produsul?

Această soluție se adresează tuturor persoanelor care se confruntă cu următoarele:

 • căderea ereditară a părului
 • chimioterapie
 • transplant de păr
 • căderea părului cauzată de sarcină
 • episoade sezoniere de cădere a părului
 • subțierea firului de păr
 • păr tratat chimic
 • păr deschidratat în urma tratamentelor termice
 • scalp uscat/iritat

Practic, acest produs lansat acum 12 ani în Asia și Orientul Mijlociu se folosește deja în peste 20 de țări.

Haireal reprezintă alternativa naturală a tratamentelor chimice de regenerare a părului.

Mod de utilizare

Soluția ayurvedică pentru regenerarea și revitalizarea părului, Haireal, este ușor de folosit. Se picură în palmă (nu mai mult de 7 ml per aplicare – cam o linguriță), se masează blând scalpul. Se lasă produsul să acționeze cel puțin 4 ore, apoi se clătește din păr o dată cu un șampon delicat.

Experiența mea de testare a produsului Haireal

Am început testarea acestui produs pe data de 14 februarie, iar din recipient am avut până astăzi, 22 martie. Citisem că, folosit în cantitatea recomandată, ar ajunge pentru aproximativ 6 săptămâni ceea ce în cazul meu s-a întâmplat.

Ca să fiu sigură că îl dozez cum trebuie, chiar am folosit o linguriță. Înainte de fiecare spălare pe cap încălzeam puțin produsul între palme, apoi îl masam pe scalp ajutându-mă de vârfurile degetelor. În disperare de cauză eu am ales să-l las să acționeze peste noapte, dar mi-am învelit perna în folie alimentară. Probabil ați intuit de ce – produsul pătează, fiind din atâtea uleiuri închise la culoare. Nu am întâmpinat probleme la îndepărtarea acestuia de pe scalp, totul a decurs ușor ca după oricare mască de păr.

Mirosul produsului nu m-a dat deloc pe spate, e comparabil cu gazul cu care ne dădeau părinții în copilărie. Dar, ce nu facem noi pentru frumusețe/sănătate, nu-i așa? Noroc că mirosul nu mi-a persistat în păr, nu m-a deranjat foarte tare acest aspect.

Rezultatele utilizării soluției Haireal

Când am început să văd rezultate? După aproximativ două săptămâni, timp în care aplicasem produsul de 6-7 ori. Mă spălam pe cap de vreo 3-4 ori pe săptămână și îl foloseam înainte de fiecare spălare. Prima dată am observat un luciu aparte al părului meu, chiar și o nuanță mai dulce aș zice. Apoi s-a văzut o diferență și în ceea ce privește grosimea firelor de păr, plus că mi-a crescut mai repede. Pe măsură ce consumam recipientul am început să văd rezultate vizibile la baza frunții – noi fire de păr crescute. Vă las mai jos și o imagine care face cât 1000 de cuvinte. Am început să-mi recuperez firele pierdute în urma căderii bruște și excesive a părului din iarna ce-a trecut.

Bineînțeles, nu am idee dacă funcționează la fel de bine în cazul tuturor. Eu mă consider privilegiată că am putut testa produsul și norocoasă pentru că a dat rezultate într-un timp scurt. Acest lucru mă determină să îl recomand cu toată încrederea! Părerea mea este că își face toți banii, chiar se văd rezultate, nu sunt doar vorbe în vânt.

Dacă ceea ce v-am povestit și arătat v-a convins, vă puteți comanda și voi produsul. Luați legătura cu doamna Ada Dulce prin intermediul paginii de Facebook Haireal România. Doamna este Country Head România și Qatar, o drăguță, pasionată și foarte bine informată. Vă poate face o diagnoză a problemei cu care vă confruntați, chiar dacă nu discutați face to face. Contactați-o cu încredere!

De curiozitate, este cineva care deja a încercat acest produs? Cum vi s-a părut?56 thoughts on “Calea spre un păr sănătos, regenerat și revitalizat – Haireal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.