Wishlist de rochii ZAFUL

Recent mi-au sosit primele mele comenzi de pe site-ul Zaful și deoarece sunt încântată de calitatea articolelor doresc să mai plasez și altele.

Ignorând complet ceea ce se întâmplă afară eu tot pe categoria de rochii am rămas fixată. Deoarece din toamnă mi-am propus să mai slăbesc puțin, am cam dat majoritatea rochiilor pe care le aveam. Fără să exagerez, cred ca mai am maxim patru rochii în garderobă, ceea ce mi se pare foarte puțin. Eu din fire sunt destul de feminină și când se încălzește afară aleg să mă îmbrac mai mult în rochii.

Dar să revenim la site-ul Zaful

Anul acesta nu știu ce declick s-a petrecut în mintea mea, însă înclin mult spre rochiile din dantelă. Momentan nu mai am nicio astfel de rochie, așa că este imperios necesar să-mi cumpăr una. Și am găsit una făină pe site, însă nu e tocmai de purtat pe stradă, ci mai degrabă la plajă. Peste costumul de baie cred că arată super!

site-ul ZafulDacă deodată vă lucesc ochii și vă doriți și voi rochii sexy din dantelă, găsiți pe site-ul Zaful modele din belșug.

Am observat că datorită siluetei mă avantajează rochiile stil sirenă, dar n-am avut niciodată una de genul. Nu-i nimic, recuperez, pentru că deja am ochit una tare interesantă, decupată pe laterale. Genul acesta de decupaj subțiază și mai mult talia.

site-ul ZafulPe site găsiți o mulțime de modele de rochii sirenă, chiar aveți de unde alege.

Oare să stârnesc ceva controverse?!

Am constatat că mă prind tare bine nuanțele de albastru sau de bleu și ce credeți? Mai toată viața am fugit de aceste două nuanțe, nu am idee de ce.

Recent mi-a căzut privirea pe o rochie intrigantă – lumea ar putea crede că nu am nimic pe dedesubt. Și când colo – țeapă! 😀

Ați ghicit, am găsit-o în categoria rochiilor albastre, însă ea este într-o plăcută nuanță de baby-blue.

site-ul Zaful

Îmi place tare mult croiala acesteia, însă mă deranjează bretelele spaghetti și decolteul pentru că pe mine nu mă avantajează. Am umerii finuți, însă bustul mi-a scăzut și el odată cu kg care s-au topit. Nu prea mai am ce băga în cupele acelea, cât să arate estetic, plăcut ochiului.

Am găsit pe site-ul Zaful și o rochie pentru zilele acelea în care n-am chef nici de mine. E vorba despre zilele când aleg teneșii în detrimentul tocurilor. Chiar îmi place mult modelul, mă încântă că arată ca un hanorac și că are buzunare și glugă.

site-ul ZafulSingura modificare pe care i-aș face-o acestei rochii este că aș mai scurta-o puțin. Aș face-o cel puțin cu o palmă deasupra genunchilor. Cred că m-ar avantaja mai bine, dat fiind că nu sunt foarte înaltă și-mi pot expune picioarele fără probleme.

Găsiți mai multe rochii negre pentru voi răsfoind categoria cu pricina, atât sport, cât și elegante.

Să văd acum pe care dintre cele patru le voi comanda pentru am senzația că mă voi mai răzgândi. Cred că-mi plac jumătate dintre rochiile de pe Zaful. De altfel, aici tot despre câteva rochii din wishlist-ul meu interminabil vă vorbeam.

Spuneți-mi, care dintre cele patru rochii pe care vi le-am arătat vă reprezintă cel mai bine?

 

 

 

 



46 thoughts on “Wishlist de rochii ZAFUL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.