Geanta croșetată – noul trend în materie de accesorii

În ultimul an a intrat în atenția noastră un nou model de geantă, feminină, atractivă, inedită – geanta croșetată.

Noi, femeile, niciodată nu avem suficiente genți, nu-i așa? Oricât de multe am avea, ar fi păcat să nu îi facem loc în garderoba noastră unei astfel de frumuseți.

Deseori înclin spre achiziționarea de produse handmade deoarece de cele mai multe ori sunt creații unicat. Iar mie îmi place să dețin astfel de produse, care să stârnească admirația celor din jur.

Iată că în colecția mea și-a făcut loc și o geantă croșetată, într-o nuanță nedefinită. Precis nu va trece neobservată, sunt convinsă că va atrage toate privirile.

BIA.design

Această bijuterie a fost lucrată cu cele două mâini dibace plus răbdarea doamnei care deține pagina BIA.design. Și eu sunt pasionată de lucrul de mână, însă creez lucrușoare mărunte, nu capodopere precum cea din imagine.

Unde să mai pun și faptul că a fost realizată exact după preferințele mele? Atât culoarea cât și faptul că dispune de baretă mică de mână și fir pe lanț au fost cerințele mele. Îmi doream la ea și un cănăfior, însă am uitat complet și mi-am reamintit de el tocmai când era gata.

Ultimul lucru la care m-aș fi așteptat de la noul meu accesoriu este să fie căptușit. Dar ce credeți? Are și căptușeală, și încă una foarte calitativă, impermeabilă, atașată cu maximă grijă și atenție.

Încă o bilă albă ar fi că are bareta lungă detașabilă. Acest lucru îmi permite să port gentuța în/pe mână ca o lady a anilor 50 atunci când simt nevoia.

Dimensiunile sunt perfecte pentru a lua cu mine strictul necesar. Practic, mă scutește de a căra cu mine lucruri de care poate nu am neapărată nevoie.

Mie mi se pare foarte chic, feminină, elegantă, ușor luxuriantă. Cred că o voi integra în foarte multe ținute, atât elegante cât și smart-casual, pentru că nu e foarte pretențioasă. Îmi pare genul de accesoriu care scoate din anonimat orice ținută. Mai ales cum eu mă îmbrac all black mai tot timpul, cu siguranță aceasta va fi pata de culoare necesară.

BIA.design are la activ zeci de creații, una mai frumoasă ca alta. Eu urmăresc pagina ei de Facebook și dau cu inimioară la majoritatea pentru că îmi atrag privirea ca un magnet! Cel puțin cele în nuanțe deschise, pastelate, sunt preferatele mele. Plus că se reinventează continuu! Mereu văd la ea modele noi, care mai de care mai atrăgătoare!

Dacă stau bine și mă gândesc, îmi plac așa mult gențile croșetate încât mi-aș dori câte una din fiecare culoare! Și din fiecare model! 😀

Așa e când te cuprinde febra unui trend! Dar acum, spuneți voi, nu-i așa că sunt absolut adorabile?

 

 



42 thoughts on “Geanta croșetată – noul trend în materie de accesorii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.