Aura Mugler – O apă de parfum aparte

Aura Mugler – O apă de parfum aparte

Aura Mugler este o apă de parfum care a intrigat publicul încă de la lansare, în vara anului 2017. Chiar și la momentul actual stârnește controverse prin unicitatea și magnetismul ei olfactiv. Thierry Mugler și-a obișnuit publicul cu parfumuri atipice atât din punct de vedere al mirosului, cât și al design-ului sticluțelor. Cu alte cuvinte, este un trendsetter al reinventării creațiilor parfumiere și un înverșunat susținător al nonconformismului.

Din punctul meu de vedere, majoritatea parfumurilor lansate de casa Mugler sunt cumva asemănătoare, impunătoare, destul de greu digerabile. Clar, nu sunt pentru oricine.

Până la Aura, parfumurile Mugler îmi păreau potrivite anotimpurilor reci datorită faptului că au tendința de a fi ușor greoaie. O excepție ar fi Mugler Cologne, o apă de toaletă cu note verzi care însă nu prea s-a făcut remarcată. Pe mine personal m-a ”prins” cu mirosul ei de iarbă proaspăt tăiată.

Dacă mă întrebați pe mine, Aura Mugler îmi pare o reinventare a apei de toaletă Mugler Cologne. Cele două au la bază cam aceleași note. Diferența constă în faptul că Aura conține ceva în plus, o mireasmă folosită în premieră care o scoate din anonimat. Despre ce este vorba veți afla în cele ce urmează.

Compoziție Aura Mugler

Apa de parfum Aura Mugler este creată din cinci miresme perfect contopite pentru a da unicitate și a cuceri.

Parfumul se deschide cu combinația explozivă a celor două elemente – frunze de rubarbă și flori de portocal. Apoi cucerește iremediabil prin notele de vanilie Bourbon, liana tigrului și lemnul lupului, fiind un tablou olfactiv oriental-vegetal-carnal. Lemnul lupului apare în premieră într-un parfum Mugler și îi dă acestuia nota lemnoasă și senzuală.

Energia vibrantă a acestei ape de parfum o face să se plieze perfect pe anotimpurile calde. Este în deplină antiteză cu celelalte parfumuri Mugler care încep tot cu litera A.

Sursă foto: www.models.com

Mi se pare foarte potrivită pentru primăvară-vară, dar aș purta-o cu plăcere oricând simt nevoia să ies din anonimat.

Pe mine Aura Mugler m-a cucerit de la prima pulverizare. Când am văzut prima dată acest parfum n-aveam nicio idee despre cum miroase, însă m-a atras culoarea sticluței.

Cât privește forma recipientelor parfumurilor Thierry Mugler, toate sunt speciale, diferite și categoric stârnesc curiozitatea. O spun din experiență, am testat parfumurile Mugler deoarece mi-au atras atenția sticluțele lor. Le luam în mână, le examinam formele și sfârșeam prin a le pulveriza la încheietură.

Una peste alta, nu mă așteptam să găsesc un parfum Mugler care sa mă reprezinte atât de bine. Și deși în general nu mă pasionează parfumurile cu note verzi, acesta mi-a intrat în grații de la primul contact.

Persistență

Pe pH-ul meu își păstrează intensitatea de la început pentru aproximativ 9-10 ore, n-am simțit să se ”piardă” pe parcurs. Pe haine nici nu mai vorbesc… Dacă aleg să îmbrac aceeași bluză de două ori, trebuie să folosesc același parfum care e deja impregnat în ea.

Îmi place Aura Mugler din toate punctele de vedere și vă recomand și vouă să o testați în parfumerii. Este o comoară într-o sticlă verde smarald în formă de inimă de care cred că vă veți îndrăgosti!

Este o apă de parfum cu personalitate, luxuriantă, care vă ajută să nu treceți neobservate. Vă accesorizează cu succes orice ținută, scoate feminitatea din voi și seduce simțurile celor din jur.

Aura Mugler este misterioasă, e captivantă și miroase fabulos. Ajută la schimbarea stării de spirit, relaxează, motivează și crește stima de sine.

Voi ați testat/folosit acest parfum? Este pe placul vostru?

 

 39 thoughts on “Aura Mugler – O apă de parfum aparte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.