Parfumuri solide Fragonard

Dacă m-ar întreba cineva care sunt produsele de înfrumusețare fără de care nu ies din casa, pe primul loc s-ar situa fondul de ten. Am câteva semne post-acneice vineții pe față și nu vreau să sperii pe nimeni. Imediat pe locul doi s-ar clasa parfumul.

În preadolescență când am luat prima dată contact cu industria parfumurilor mi-am dat seama că mă reprezintă cele orientale.

Am mers în direcția aceasta fără să mă abat de la ea decât atunci când se întâmpla să primesc cadou un alt gen de parfum. Nu neapărat mă identificam cu el, însă îl foloseam o perioadă de timp din politețe.

N-aș putea spune că am o repulsie față de parfumurile florale. Sunt anumite momente când simt nevoia să folosesc și un astfel de parfum, dar îmi plac doar dacă sunt miresme de sine stătătoare, nu o combinație.

Foarte greu am găsit parfumuri de genul acesta, dar recent am descoperit un set de patru de la Fragonard Parfumeur.

Întâmplător s-a nimerit să fie compus chiar miresme care îmi plac mult: trandafir, floare de portocal, vanilie și violetă.

Fragonard1

Ce este deosebit la acest set de parfumuri e că nu sunt lichide, ci solide. La atingere se simt ca o ceară ceva mai emolientă ori ca o cremă mai untoasă, mai solidă.

Au un miros foarte puternic care se simte chiar și prin ambalaj. Cutiuțele și recipientele sunt luxuriante și de dimensiuni mici, cât să poată fi strecurate în portfard. Lucrul acesta le face destul de ușor de transportat/de avut la îndemână în caz de nevoie.

Fragonard2.jpg

Aplicare și persistență

Modalitatea de aplicare a acestor parfumuri solide este foarte ușoară. Luați cu buricul degetului o cantitate mică de produs din recipient și o masați în zonele unde sângele pulsează mai tare (după ureche și la încheieturi). El se va absorbi imediat în piele și încă un detaliu important – nu pătează hainele.

În ceea ce privește persistența acestora, recunosc faptul că mie personal mi-au întrecut așteptările. Nu simt nevoia să le reaplic pe parcursul zilei. Le recomand cu drag și încredere tuturor celor care își doresc să miroasă diferit.

Recipientele sunt relativ micuțe, nu au decât trei grame de produs fiecare, dar vă garantez că se consumă destul de greu.

Merită din plin investiția. De altfel, esențele tari se păstrează în sticluțe mici, nu-i așa? 🙂

Dacă ceea ce ați citit până aici v-a tentat sau dacă pur și simplu doriți să încercați aceste parfumuri solide de curiozitate, le puteți achiziționa de aici.

Mă gândesc că poate fi o idee excelentă de cadou. Puteți să oferiți un set de patru parfumuri sau câte o bucată la patru persoane diferite, în funcție de gusturile fiecăreia dintre ele.

Voi ați încerat aceste parfumuri sau parfumuri solide, în general?

 



61 thoughts on “Parfumuri solide Fragonard”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.