Gama Gerocossen Phyto Stem Skin Expert

Dragile mele, astăzi vă voi povesti despre câteva produse cosmetice Gerocossen pe care le-am folosit recent. Dat fiind faptul că am un ten destul de capricios, consider că este normal să mă preocupe domeniul numit #skincare.

Odată identificate ingredientele benefice pentru tipul meu de piele, indicat ar fi să mă opresc asupra unei game de produse. Și, bineînțeles, să continui să o folosesc atât timp cât tenul meu pare mulțumit de ea. Curiozitatea însă mă împinge să încerc produse noi, cu riscul de a-mi recidiva anumite probleme precum acneea.

Zilele trecute îmi făceam în minte o retrospectivă a produselor pentru îngrijirea feței folosite de mine până în prezent. În topul acesta pe care îl alcătuiam, pe locurile fruntașe erau într-adevăr produse high-end. Nu departe de ele se aflau câteva game de produse foarte calitative și destul de accesibile ca preț. O astfel de gamă este și cea de la Gerocossen numită Phyto Stem Skin ExpertGama conține șase produse dintre care eu am încercat trei, loțiune micelară, cremă hidratantă și cremă antirid de zi. Astăzi mi-am propus să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte.

Loțiune micelară Gerocossen Phyto Stem Skin Expert

Loțiunea micelară m-a cucerit în primul rând cu mirosul acesteia ușor marin. Acesta mă face să devin melancolică și să mă gândesc la mare și la tot ce presupune ea.

GerocossenCe îmi place la acest produs este faptul că nu are alcool în compoziție, nu simt niciun disconfort în timpul demachierii. Dizolvă foarte bine inclusiv mascara rezistentă la apă, doar presând blând peste gene discheta îmbibată în loțiune micelară. După demachiere nu am experimentat o senzație lipicioasă. Nici nu am simțit nevoia să mă spăl pe față sau să folosesc și un tonic. Această loțiune micelară este creată pentru a fi utilizată de către toate tipurile de ten.

Compoziție:

  • celule stem din struguri (care stimulează autoregenerarea celulară);
  • polizaharide marine (care restabilesc funcțiile normale ale pielii);
  • extract de mușețel (bine-cunoscut pentru efectele sale calmante).

Dacă vă tentează și doriți să o încercați, o puteți cumpăra de aici.

Cremă hidratantă Gerocossen Phyto Stem Skin Expert

Crema hidratantă vine ambalată într-un recipient de sticlă cu capac din plastic. Are același miros marin însă de data aceasta ceva mai discret.

GerocossenDeși aparent pare o cremă grasă, consistența acesteia este foarte bună. Se absoarbe instantaneu în piele, iar tenul se simte hidratat și catifelat la atingere. Reprezintă, după părerea mea, o bună bază de machiaj. Mie îmi pare că fondul de ten are o aderență foarte bună peste aceasta.

Mă încântă foarte mult că are SPF 15 și că previne îmbătrânirea prematură a pielii. Aceasta se datorează îndeosebi conținutului de:

  • celule stem din struguri;
  • acid hialuronic;
  • ulei de argan organic.

În caz că vă întrebați, această cremă se adresează oricărei categorii de vârstă. Și dacă v-am făcut curioase poate fi comandată chiar aici.

Cremă antirid de zi Gerocossen Phyto Stem Skin Expert

În ceea ce privește crema antirid de zi, aceasta a fost folosită de mama mea. La finalul recipientului mi-a spus că i-a plăcut foarte mult și că își mai dorește încă una.

Ambalajul acestei creme este identic cu al celeilalte. Diferă doar culoarea din josul etichetei (una este cu bleu, cealaltă cu roz).

GerocossenMirosul este identic cu al produselor gamei, între consistențele celor două creme nu există deosebire. Este o cremă foarte prietenoasă cu pielea. Din spusele mamei, o face să arate mai plină de viață, mai sănătoasă.

Compozițiw:

  • celule stem din struguri;
  • ulei de argan organic;
  • proteine din soia;
  • filtru UV SPF 15.

O puteți dăruiți unei persoane dragi din viața voastră despre care considerați că ar avea nevoie de acest produs. O găsiți clickând aici.

Concluzii

Una peste alta, concluzia mea este că nu întotdeauna produsele accesibile sau ieftine sunt de slabă calitate. Acesta este un exemplu plauzibil, testat pe pielea mea, care nu mi-a provocat niciun fel de neplăcere. Dimpotrivă, a fost ceea ce am avut nevoie la momentul respectiv. Tocmai de aceea de cele mai multe ori iau inițiativa de a încerca tot felul de produse. Îmi doresc să descopăr și alternative mai accesibile la produsele high-end, iar mai apoi să împărtășesc cu voi concluziile mele.

Sper că postările de genul acesta vă vor ajuta să alegeți ce e mai bine pentru bugetul vostru.

În încheiere aș vrea să îmi exprim surprinderea și admirația pentru evoluția spectaculoasă a acestui brand. Până nu demult eu îl asociam doar cu o vopsea de păr pe care mama mea o folosea.

Voi ați încercat vreun produs pentru îngrijire de la ei?36 thoughts on “Gama Gerocossen Phyto Stem Skin Expert”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.