Fashion

Sugestii de ținute pentru Ziua Femeii

Dintotdeauna femeile au fost ceva mai preocupate de aspectul fizic de cât bărbații, nu mai e un secret pentru nimeni faptul că le place să fie îngrijite și aranjate de la unghia mică de la picior și până la ultimul fir de păr din podoaba capilară.

În fiecare an la sfârșit de februarie și început de martie, indiferent de condițiile meteorologice, femeile colindă magazinele în căutarea ținutei perfecte pentru petrecerea de 8 martie. Pentru fiecare în parte reprezintă o ocazie specială pe care își doresc să o petreacă cum se cuvine, alături de prietene, într-un cadru festiv, la un pahar de vin roșu.

Zilele se scurg cu repeziciune, iar eu încă nu m-am hotărât ce voi îmbrăca de Ziua Femeii, cu atât mai puțin la evenimentul Galați Beauty Swap de sâmbăta aceasta. Un lucru este sigur: îmi doresc să port rochie, chiar dacă foliculita nu-mi dă pace de ceva vreme, așa că cel mai probabil voi opta pentru una lungă, fluida, dar tot rochie va fi, categoric!

În ideea în care acum câteva zile mi-am ”clătit” ochii pe site-ul ZAFUL unde am văzut o mulțime de articole vestimentare foarte faine printre care și multe modele de rochii, am aruncat din nou o privire pe site sperând să îmi vină vreo idee.

Deși sunt convinsă că nicio minune nu-mi va aduce în 2-3 zile articolele care-mi fac cu ochiul pe site, iată cam ce mi-a atras atenția în mod deosebit în materie de rochii:

  • în categoria de rochii casual mi-a plăcut această rochie gen cămașă cu un umăr gol, care poate fi încălțată fie cu niște teneși, fie cu un pantof casual cu șireturi și dresuri de plasă culoarea piciorului, dar deși îmi place mult, parcă mi se pare că ar fi potrivită de toată ziua, nu neapărat de 8 martie:

capture-20180304-215534.png

  • apoi am ”răsfoit” categoria de rochii retro și deși nu am crezut să fie genul meu, mi-a plăcut ceva în mod deosebit – aceasă superbitate cu o croială care mă duce cu gândul la rochiile anilor ’50 și pe care o văd purtată cu un ruj roșu și cu niște pantofi de lac cu botul rotund și baretuță în jurul gleznei:

capture-20180304-220354.png

  • bineînțeles că nu putem să nu-mi clătesc ochii și prin categoria rochiilor florale Zaful aici, unde m-am îndrăgostit iremediabil de această piesă lungă, cu decolteu adânc și despicată pe un picior, dar pe care eu o văd mai mult ca pe o rochie de festival (purtată cu niște sandale gen gladiator, o pereche de cercei opulenți și eventual o pălărie de paie) decât ca pe una potrivită unei ocazii precum Ziua Femeii:

capture-20180304-203006.png

Pe un site ca ZAFUL îmi este greu să mă hotărăsc asupra unei singure rochii, navigând pe site am văzut pe puțin câte cinci rochii din fiecare categorie pe care mi le-aș dori în garderobă, dar ce îmi place foarte mult este faptul că mă pot inspira de pe blogul Zaful, pot vedea cum alte cliente sau bloggerițe de fashion au asortat articolele vestimentare cumpărate de la ei sau cum le-au combinat între ele pentru a obține un look nou și chiar îmi este de un real ajutor.

Acum sincer, așa-i că dintre toate cele trei rochii pe care vi le-am arătat în această postare, a doua ar fi cea mai potrivită unei ocazii atât de speciale precum Ziua Femeii? 🙂

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

%d blogeri au apreciat: