Beauty

Produse de îngrijire cu ingrediente 100% naturale – Jolie Cosmetics

Când vine vorba despre îngrijirea corporală aud destul de des păreri din partea celor mai în vârstă cu privire la ritualurile de îngrijire ale străbunilor noștri (de multe ori aproape inexistente sau destul de simple) însoțite de bine-cunoscuta expresie ”Bunică-mea nu se dădea cu mai nimic pe față, decât cu ulei nu-știu-de-care și pe mâini cu seu de oaie atunci când îi erau uscate și a avut o piele foarte fină, fără atâtea riduri și etc.”.

Ne preocupă tot mai mult domeniul de skincare, ne dorim să arătăm și să ne simțim bine în pielea noastră, ba chiar ne crește stima de sine atunci când primim complimente din partea celor din jur, ne hrănim cu acestea, iar pentru a le obține suntem capabile de a investi oricât în produse care ne promit că ne vor întineri și că vor scoate diva din noi.

Bineînțeles, societatea a evoluat foarte mult în ultimele decenii, au apărut numeroase produse pentru îngrijirea feței, a mâinilor și a corpului, unele benefice, altele mai puțin, însă aici ar trebui să intervină capacitatea noastră de a alege între cele două categorii, iar pentru a face alegerea corectă este suficient să consultăm lista de ingrediente ale acestora. Cu puțină documentare (și slavă Domnului, că informația în zilele noastre este la orice pas) vă puteți identifica timpul de piele și implicit ingredientele pe care ar trebui să le conțină un produs care să vi se potrivească întru-totul.

În ceea ce mă privește, după ce am concluzionat că tenul îmi este mixt (după o lungă perioadă în care am trăit cu impresia că ar fi sensibil) iar pielea corpului uscată, am aflat și care ar fi produsele care mi s-ar potrivi.

Fiind în căutare de produse cât mai naturale, prin vară am descoperit un brand românesc creator de produse de îngrijire corporală cu 100% ingrediente naturale, lucru care poate fi confirmat și de termenul de valabilitate destul de scurt comparativ cu cel al produselor de altă natură existente pe piață.

Jolie Cosmetics este numele acestuia, din vară și până în prezent au trecut printr-un proces de rebrand-uire, dar au păstrat aceeași super-calitate a produselor (ba chiar au mai lansat câteva noi), noile ambalaje fiind jucăușe și delicioase.

.,mnb.jpg

Jolie Cosmetics m-au cucerit prima dată cu gomajul lor de față numit Scrubby pe atunci. Recipientul este din sticlă cu capac dintr-un plastic dur, calitativ, iar mie îmi place să-l păstrez în frigider, la rece.

hgfd.jpg

Despre acest produs v-am mai povestit și aici, astfel că pentru a evita riscul de a mă repeta, vă invit să citiți acolo experiența de testare a acestuia, dar vă las încă o poză mai jos pentru a-l vedea în toată splendoarea.

tfv.jpg

Vă vine să credeți sau nu, acest gomaj pentru față este realizat din doar 4 ingrediente 100% naturale, după cum urmează:

 • ulei de migdale dulci
 • zahăr brun
 • semințe de căpșune
 • pudră de flori de hibiscus

Și știu că arată a dulceață de căpșuni, dar nu e de mancare chiar dacă e dulce și aromat (m-ați prins, nu m-am putut abține să nu pun limba pe el! 😀 ).

Practic, pentru mine e al doilea recipient din acest produs, atât de mult mi-a plăcut cum s-a comportat cu tenul meu și cu siguranță voi continua să îl cumpăr pentru că îmi place mult.

Dacă și vouă vă face cu ochiul acest gomaj facial, îl puteți cumpăra de aici.

Apoi, dat fiind faptul că pielea uscată are nevoie de hidratare pe tot parcursul anului, nu numai în anotimpurile reci, mi-am dorit să încerc de la ei și un produs pentru îngrijire corporală, mai cu seamă o cremă pentru corp și mi-am oprit privirea asupra celei cu unt de mango și colagen.

thumbnail (4).jpg

Recipientul acestei creme este unul destul de compact, confecționat dintr-un plastic ușor dar calitativ și este dotat cu pompiță, ceea ce pentru mine reprezintă un mare plus întrucât aceasta elimină riscul oxidării ingredientelor din compoziție la fiecare utilizare, deoarece nu mai intră în contact cu aerul precum în cazul unei creme ambalate într-un recipient de tip borcan cu capac, astfel că mă pot bucura de produsul din interior pe tot parcursul valabilității sale.

Și această cremă este creată, la rândul său, din 100% ingrediente naturale:

 • hidrolat de trandafir de damasc
 • emulsifiant vegetal
 • unt de mango
 • ulei de jojoba
 • glicerină vegetală
 • colagen vegetal
 • extract concentrat din sâmburi de grapefruit
 • vitamina E
 • ulei esențial de grapefruit
 • ulei esențial de lemn de trandafir

Textura cremei pentru corp cu unt de mango și colagen nu seamănă cu cea a celorlalte produse de pe piață, nu este groasă, ci pare mai mult o combinație între o cremă și un gel, însă trecând peste acest aspect, se absoarbe instantaneu în piele, nu rămâne grasă, pielea se simte reconfortată, foarte fină la atingere și miroase plăcut a citrice, miros ce persistă în piele multe ore după aplicare.

es.jpg

Și chiar dacă recipientul are doar 100 de ml, crema în sine este foarte emolientă, astfel că ajunge pentru mult timp. Eu îmi aplic pe tot corpul de câteva ori pe săptămână și abia dacă am ajuns la jumătatea recipientului în condițiile în care o am în uz de mai bine de o lună de zile. Îmi place și o voi recumpăra pentru că mirosul acesteia se va plia nemaipomenit pe anotimpul numit vară. 🙂

Curioase despre această cremă? O puteți lua de aici.

Ori de câte ori folosesc aceste produse mai arunc câte o privire pe site și de fiecare dată îmi place ce văd, numai că îmi este ciudă că nu mă pot opri asupra unui singur produs, mi-aș dori să le încerc pe toate!

Dar dacă totuși aș fi pusă să aleg, aș fi curioasă să încerc untul de cocos nedezodorizat, pentru că sunt foarte curioasă de mirosul acestuia. Eu până în prezent am folosit numai dezodorizat și chiar mă gândeam într-o zi dacă nu cumva în recipient o fi altceva numai unt de cocos nu! V-ați pus și voi problema asta?

Spuneți-mi, ați încercat vreun produs Jolie Cosmetics?

29 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

%d blogeri au apreciat: