Produse de îngrijire cu ingrediente 100% naturale – Jolie Cosmetics

Jolie Cosmetics este un brand românesc de produse de îngrijire cu ingrediente 100% naturale. De-a lungul timpului am încercat câteva produse din portofoliul lor, iar astăzi vă povestesc experiența de testare a acestora.

Când vine vorba despre îngrijirea corporală, cei mai în vârstă povestesc frecvent despre ritualurile de îngrijire ale străbunilor noștri. De multe ori acestea erau aproape inexistente sau destul de simple. Deseori aud bine-cunoscuta expresie ”Bunică-mea se dădea și pe mâini cu seu de oaie atunci când erau uscate. Și a avut o piele foarte fină, fără atâtea riduri și etc.”.

Ne preocupă tot mai mult domeniul de skincare, ne dorim să arătăm și să ne simțim bine în pielea noastră. Ba chiar ne crește stima de sine atunci când primim complimente din partea celor din jur. Ne hrănim cu acestea, iar pentru a le obține suntem capabile de a investi oricât în produse de îngrijire. Mai ales dacă ne promit că ne vor întineri și că vor scoate diva din noi.

Bineînțeles, societatea a evoluat foarte mult în ultimele decenii, au apărut numeroase produse pentru îngrijire. Unele benefice, altele mai puțin, însă aici ar trebui să intervină capacitatea noastră de a alege între cele două categorii. Iar pentru a face alegerea corectă este suficient să consultăm lista de ingrediente ale acestora. Cu puțină documentare vă puteți identifica timpul de piele și implicit ingredientele care vă fac bine.

În ceea ce mă privește, am concluzionat că tenul îmi este mixt iar pielea corpului uscată. Așa am aflat care ar fi produsele care mi s-ar potrivi.

Fiind în căutare de produse cât mai naturale, prin vară am descoperit brand-ul românesc Jolie Cosmetics. Acesta este creator de produse de îngrijire corporală cu 100% ingrediente naturale. Acest lucru poate fi confirmat și de termenul de valabilitate destul de scurt. Desigur, aceasta prin comparație cu cel al produselor de altă natură existente pe piață.

Jolie Cosmetics au trecut printr-un proces de rebrand-uire din vară și până în prezent. Dar au păstrat aceeași super-calitate a produselor (ba chiar au mai lansat câteva noi), noile ambalaje fiind jucăușe și delicioase.

Jolie CosmeticsDar să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte, poate vă inspir cu experiența mea de testare.

Gomaj de față Scrubby Jolie Cosmetics

Jolie Cosmetics m-au cucerit prima dată cu gomajul lor de față numit Scrubby pe atunci. Recipientul este din sticlă cu capac dintr-un plastic dur, calitativ, iar mie îmi place să-l păstrez în frigider, la rece.

Jolie CosmeticsDespre acest produs v-am mai povestit și aici. Astfel că pentru a evita riscul de a mă repeta, vă invit să citiți acolo experiența de testare a acestuia. Dar vă las încă o poză mai jos pentru a-l vedea în toată splendoarea.

Jolie CosmeticsAcest gomaj pentru față este realizat din doar 4 ingrediente 100% naturale, după cum urmează:

 • ulei de migdale dulci
 • zahăr brun
 • semințe de căpșune
 • pudră de flori de hibiscus

Și știu că arată a dulceață de căpșuni, dar nu e de mancare chiar dacă e dulce și aromat. M-ați prins, nu m-am putut abține să nu pun limba pe el! 😀

Pentru mine e al doilea recipient din acest produs, atât de mult mi-a plăcut cum s-a comportat cu tenul meu. Cu siguranță îl voi recumpăra pentru că îmi place mult. Dacă și vouă vă face cu ochiul acest gomaj facial, îl puteți achiziționa de aici.

Cremă de corp Jolie Cosmetics

Pielea uscată are nevoie de hidratare pe tot parcursul anului, nu numai în anotimpurile reci. Așadar, mi-am dorit să încerc de la ei și un produs pentru îngrijire corporală. Am ales o cremă pentru corp și mi-am oprit privirea asupra celei cu unt de mango și colagen.

Jolie CosmeticsRecipientul acestei creme este unul destul de compact, confecționat dintr-un plastic ușor dar calitativ. Este dotat cu pompiță, ceea ce pentru mine reprezintă un mare plus. Astfel este eliminat riscul oxidării ingredientelor din compoziție la fiecare utilizare, deoarece nu mai intră în contact cu aerul. Asta se întâmplă mai ales în cazul unei creme ambalate într-un recipient de tip borcan cu capac. Așadar, mă pot bucura de produsul din interior pe tot parcursul valabilității sale.

Și această cremă este creată, la rândul său, din 100% ingrediente naturale:

 • hidrolat de trandafir de damasc
 • emulsifiant vegetal
 • unt de mango
 • ulei de jojoba
 • glicerină vegetală
 • colagen vegetal
 • extract concentrat din sâmburi de grapefruit
 • vitamina E
 • ulei esențial de grapefruit
 • ulei esențial de lemn de trandafir

Textura cremei pentru corp cu unt de mango și colagen nu seamănă cu cea a celorlalte produse de pe piață. Nu este groasă, ci pare mai mult o combinație între o cremă și un gel. Însă trecând peste acest aspect, se absoarbe instantaneu în piele, nu rămâne grasă, pielea se simte reconfortată. Este foarte fină la atingere și miroase plăcut a citrice, miros ce persistă în piele multe ore după aplicare.

Jolie CosmeticsChiar dacă recipientul are doar 100 de ml, crema în sine este foarte emolientă, astfel că ajunge pentru mult timp. Eu îmi aplic pe tot corpul de câteva ori pe săptămână și abia dacă am ajuns la jumătatea recipientului. Asta în condițiile în care o am în uz de mai bine de o lună de zile. Îmi place și o voi recumpăra pentru că mirosul acesteia se va plia nemaipomenit pe anotimpul numit vară. Curioase despre această cremă? O puteți lua de aici.

Concluzii

De câte ori folosesc aceste produse mai arunc o privire pe site și de fiecare dată îmi place ce văd. Numai că mă oftic că nu mă pot opri asupra unui singur produs, mi-aș dori să le încerc pe toate!

Dar dacă totuși aș fi pusă să aleg, aș fi curioasă să încerc untul de cocos nedezodorizat. Asta deoarece pentru că sunt foarte curioasă de mirosul acestuia.

Spuneți-mi, ați încercat vreun produs Jolie Cosmetics?29 thoughts on “Produse de îngrijire cu ingrediente 100% naturale – Jolie Cosmetics”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.