Accesorii rupte din ii | Handmade by Elza

Dragile mele, astăzi povestim din nou despre accesorii, numai că de data aceasta e vorba despre unele handmade. Sunt câțiva ani buni de când am observat o reorientare a noastră, a tuturor spre lucrul de mână. Pare-se că am învățat să apreciem mai mult munca oamenilor care se ocupă cu genul acesta de activități. Și în semn de respect și recunoștință pentru aceștia le cumpărăm și le purtăm creațiile.

Unul dintre motivele pentru care eu aleg articole handmade este acela că sunt unicat. Îmi place să fiu posesoarea unui obiect pe care știu că nu-l mai are nimeni. Mă măgulește admirația celor din jur pentru item-ul ales și îl port cu mândrie.

În mediul acesta al creatorilor de accesorii handmade am descoperit o doamnă cu suflet cald și mâini de aur. Ori de câte ori îi permite timpul, se dedică pasiunii sale și creează bijuterii rupte din ii de care să ne putem bucura. Elza este numele său și să tot fie 2-3 ani de când îi admir creațiile pe pagina de Facebook .Cel puțin în cazul meu așa se întâmplă de când am descoperit-o.

Luna martie poate fi o corvoadă dat fiind faptul că trebuie să dăruim femeilor dragi din viața noastră mărțișoare. Însă după părerea mea aceste două ocazii n-ar trebui să presupună daruri scumpe, ci atenții dăruite din suflet.

Într-o lume în care domnesc chinezăriile eu sunt convinsă că nu veți da greș dăruind un accesoriu handmade. Puteți opta pentru o broșă, un set de cercei cu pandantiv, o brățară sau un semn de carte lucrate manual. Cele cu modele tradiționale românești sau cu flori inspirate din folclorul autohton sunt de-a dreptul senzaționale!

Inspirație de pe pagina Elzei

handmade by ElzaSunt deosebite aceste modele, nu-i așa? Cred ca deja vă doriți câte unul din fiecare pentru că nu vă puteți decide asupra unuia. Și nu cred că greșesc când spun asta, nu-i așa. 🙂

Recent am avut surpriza să primesc și eu o broșă și un semn de carte, alături de un săculeț de lavandă. Pe acesta l-am agățat și mi-a parfumat instantaneu întreaga cameră cu mirosul său relaxant. Am fost foarte surprinsă deoarece mie imi plac broșele măricele și colecționez semne de carte. Astfel, cele două produse mi s-au potrivit mănușă.

handmade by ElzaFaptul că cele două articole au fost create special pentru mine mi-a umplut inima de bucurie, mândrie și recunoștință. Consider că este mare lucru ca cineva să își rupă din timpul său prețios pentru a-ți lucra ceva. Dar să vă arăt cele două articole în detaliu.

Broșa handmade by Elza

handmade by ElzaEste masivă, cu iz primăvăratic, baza este metalică cu aspect antichizat pe margini. Vine ambalată într-o cutiuță din lemn cu logo-ul Elzei, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

handmade by Elza

Semn de carte handmade by Elza

handmade by ElzaÎmi amintește de broderiile pe care le lucra bunica mea și pare un mileu sau un ștergar în miniatură. Îmi place foarte mult, mă duce cu gândul la origini și acum se odihnește între paginile unei cărți.

Mă bucur să descopăr oameni frumoși care în loc să dea uitării, readuc la viață tradiții și obiceiuri strămoșești. Faptul că se întâmplă asta într-o lume mult prea grăbită și occidentalizată este mare lucru.

Ce e de reținut este că Elza este deschisă la orice. Poate găsiți prin podul bunicii vreo broderie sau vreun tipar pe care l-ați dori transpus pe o bijuterie. Tot ce aveți de făcut este să luați legătura cu ea și cu siguranță veți avea ceea ce vă doriți. Pentru Elza nu ar fi decât o nouă provocare. Cu siguranță veți fi foarte mulțumite de rezultat, deoarece Elza este o adevărată profesionistă. Lucrează cu deosebită atenție și grijă, din dragoste pentru frumos!

De asemeni, aceste creații pot fi dăruite pe tot parcursul anului, nu reprezintă doar o idee pentru aceasta perioadă. Reprezintă întotdeauna daruri aparte pe care cu siguranță orice reprezentantă a sexului frumos le-ar purta cu mândrie și încântare.

Voi aveți sau ați purta o astfel de bijuterie?



26 thoughts on “Accesorii rupte din ii | Handmade by Elza”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.