Prima mea comandă ZAFUL

ZAFUL este un site chinezesc pe care l-am accesat destul de des în ultima perioadă. De fiecare dată îmi captează atenția o mulțime de articole vestimentare superbe. Despre ce mi-a plăcut în mod deosebit v-am povestit aici și aici. Nu mai este un secret faptul că o mare parte dintre reprezentantelor sexului frumos sunt pasionate de modă. Cumva parcă este în ADN-ul nostru, al femeilor, să fim la curent cu trendurile, cu tot ce apare nou pe piață. Ne place s-avem tot ce e nou în materie de vestimentație și accesorizare pentru că ne place să arătăm bine.

Evident că în această categorie mă înscriu și eu, pur și simplu vine din interiorul meu, nu este o chestie dobândită. Îmi place ”să-mi întind antenele” pentru a descoperi noutățile și a alege dintre ele ceea ce mă avantajează. Îmi aleg hainele ținând cont de conformația fizică. Asta deoarece nu este o noutate faptul că nu e obligatoriu ca tot ceea ce se poartă să mi se potrivească.

”Răsfoind” blogosfera de fashion am descoperit două aspecte:

  • două dintre articolele vestimentare must have ale sezonului sunt puloverele răsucite și cămășile;
  • majoritatea bloggerițelor își achiziționează îmbrăcăminte de pe site-ul ZAFUL.

Recunosc, deși am citit nenumărate postări cu haul-uri ZAFUL m-am cam ferit să accesez acest site. Fiind din Singapore mi-am imaginat că produsele vor face o veșnicie până la mine. Însă la un moment dat am cedat pentru că deja îmi apăruseră reclame de-ale lor și pe contul de Facebook. Acestea îmi ofereau câte un mic spoiler ale gamelor de produse disponibile pe site.

Scroll-uind printre articolele disponibile pe site am găsit ceea ce mă tenta de ceva vreme. Așadar, am plasat și eu prima mea comandă care conține:

  • un pulover din acela răsucit și cu perluțe aplicate;
  • o cămașă tare interesantă;
  • un chocker.

Dar zic să vi le arăt mai jos și să-mi spuneți dacă am făcut o alegere bună sau nu.

Pulover ZAFUL

ZAFULDintre toate nuanțele disponibile pe site cel mai bine mi s-ar potrivi acest grena-vișiniu (sau wine red). Plus că de multe ori folosesc un ruj în această nuanță, așa că mă voi asorta de minune! Mi-ar fi plăcut și varianta simplă a acestui pulover. Însă m-am gândit că atunci când nu se vor mai purta perluțele le voi putea îndepărta. Astfel voi obține un pulover răsucit simplu.

Cămașă ZAFUL

ZAFULPrin toamnă mi-am cumpărat niște saboți stiletto într-o nuanță de roz nude. Așa că atunci când am văzut cămașa aceeasta direct la ei mi-a fugit gândul. Deja mă gândeam la cât de bine mă voi putea asorta. Din tot sortimentul de cămăși aceasta mi-a plăcut în mod deosebit deoarece are acel detaliu interesant în zona umerilor. Eu ador genul acesta de decupaje care pur și simplu scot din anonimat o cămașă aparent banală. Materialul pare unul foarte finuț, dar aștept să o primesc pentru a vă putea confirma sau infirma acest aspect.

Chocker ZAFUL

De când am descoperit chockerele sunt o mare fană a lor. Am o colecție întreagă și abia aștept să se încălzească să le pot purta din nou. În categoria de accesorii de pe site am zărit un chocker care m-a cucerit de la primul contact vizual.

ZAFULNu am nimic de genul astfel că nu a mai contat nici prețul acestuia. În mintea mea se derulau o mulțime de outfit-uri în care l-aș putea introduce cu succes. N-aveți idee cât de mult poate schimba aerul unei ținute accesorizarea potrivită.

Cam atât cu prima mea comanda ZAFUL. Mi-au plăcut mie mai multe articole de la ei însă nu am vrut să întind prea mult coarda. Mai ales că nu cunosc prea multe despre calitatea produselor acestora. Aștept să mă conving și-apoi cu siguranță voi mai plasa și alte comenzi. Una peste alta, abia aștept să-mi ajungă coletul și să vi le pot arăta și în realitate!

Aștept să-mi spuneți dacă vă plac articolele alese de mine și care este preferatul vostru.

Vă îmbrățișez cu drag!46 thoughts on “Prima mea comandă ZAFUL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.