Fashion

Prima mea comandă ZAFUL

Nu mai este un secret faptul că o mare parte dintre reprezentantelor sexului frumos sunt pasionate de modă. Cumva parcă este în ADN-ul nostru, al femeilor, să fim la curent cu trendurile, cu tot ce apare nou pe piață în materie de vestimentație și accesorizare pentru că ne place să arătăm bine și să se vadă.

Evident că în această categorie mă înscriu și eu, pur și simplu vine din interiorul meu, nu este o chestie dobândită. Îmi place ”să-mi întind antenele” pentru a descoperi noutățile și a alege dintre ele ceea ce mă avantajează din punct de vedere al conformației fizice, deoarece nu este o noutate faptul că nu e obligatoriu ca tot ceea ce se poartă să ni se și potrivească.

”Răsfoind” blogosfera de fashion am descoperit două aspecte:

  • două dintre articolele vestimentare must have ale sezonului sunt puloverele răsucite și cămășile;
  • majoritatea bloggerițelor își achiziționează îmbrăcăminte de pe site-ul ZAFUL.

Recunosc, deși am citit nenumărate postări cu haul-uri ZAFUL nu am accesat acest site deoarece fiind de prin Singapore mi-am imaginat că produsele vor face o veșnicie până la mine, însă la un moment dat am cedat pentru că deja îmi apăruseră reclame de-ale lor și pe contul de Facebook care ofereau și câte un mic spoiler ale gamelor de produse disponibile pe site.

Scroll-uind printre articolele disponibile pe site am găsit ceea ce mă tenta de ceva vreme astfel că am plasat și eu prima mea comanda care conține un pulover din acela răsucit și cu perluțe aplicate, o cămașă tare interesantă și un chocker, dar zic să vi le și arăt mai jos ca să-mi spuneți dacă am făcut o alegere bună sau nu.

Puloverul arată astfel:

Pulover rasucit.png

Dintre toate nuanțele disponibile pe site cel mai bine mi s-ar potrivi acest grena-vișiniu (sau wine red cum o numesc ei), plus că de multe ori folosesc un ruj în această nuanță, așa că mă voi asorta de minune! Mi-ar fi plăcut și varianta simplă a acestui pulover, însă m-am gândit că atunci când nu se vor mai purta articolele vestimentare accesorizate cu perluțe le voi putea îndepărta și voi obține un pulover răsucit simplu.

Puteți consulta tabelul de mărimi, nuanțele disponibile și prețul acestui pulover aici.

Cămașa aleasă de mine este aceasta:

 

Camasa.png

Prin toamnă mi-am cumpărat niște saboți stiletto într-o nuanță de roz nude, așa că atunci când am văzut cămașa aceeasta direct la ei mi-a fugit gândul și la cât de bine mă voi putea asorta. Din tot sortimentul de cămăși aceasta mi-a plăcut în mod deosebit deoarece are acel detaliu interesant în zona umerilor, iar eu ador genul acesta de decupaje care pur și simplu scot din anonimat o cămașă aparent banală. Materialul pare unul foarte finuț, dar aștept să o primesc pentru a vă putea confirma sau infirma acest aspect.

Dacă vă tentează și pe voi, o puteți accesa aici.

De când am descoperit chockerele sunt o mare fană a lor, am o colecție întreagă și abia aștept să se încălzească să le pot purta din nou.

În categoria de accesorii de pe site am zărit un chocker care m-a cucerit de la primul contact vizual:

Chocker.png

Nu am nimic de genul astfel că nu a mai contat nici prețul acestuia, nici nimic, deoarece deja în mintea mea se derulau o mulțime de outfit-uri în care l-aș putea introduce cu succes. N-aveți idee cât de mult poate schimba aerul unei ținute accesorizarea potrivită.

Și cum sunt convinsă că nu sunt singura pasionată de accesoriile de genul, vă las aici link-ul către el.

Cam atât cu prima mea comanda ZAFUL, mi-au plăcut mie mai multe articole de la ei însă nu am vrut să întind prea mult coarda, mai ales că nu cunosc prea multe despre calitatea produselor acestora. Aștept să mă conving și-apoi cu siguranță voi mai plasa și alte comenzi. Una peste alta, abia aștept să-mi ajungă coletul și să vi le pot arăta și în realitate!

Aștept să-mi spuneți dacă vă plac articolele alese de mine și care este preferatul vostru.

Vă îmbrățișez cu drag!

45 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: