Health

ARTRISALM – Articulații fără dureri

Sunt convinsă de faptul că pe fiecare dintre noi ne preocupă starea de sănătate și că facem tot ce ne stă în putință ca să ne-o menținem cât mai bună și să nu fim nevoiți să apelăm la medici, nu-i așa? De fapt, cui îi place să fie bolnav? Nimănui, vă asigur!

Sănătatea ne este pusă la încercare încă de mici, când ne apar așa-numitele boli ale copilăriei cu scopul de a ne întări imunitatea încă din fragedă pruncie, apoi odată cu înaintarea în vârstă pot apărea fel și fel de afecțiuni minore sau majore din diverse cauze. Dar dacă o durere de cap o tratăm cu un analgezic sau o răceală cu un tratament simptomatic corespunzător, ce putem face în cazul durerilor articulare cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane?

În această direcție mi-am propus să duc postarea de astăzi și să povestesc puțin despre o problemă pe care în general obișnuim să o asociem vârstnicilor dar care poate apărea chiar și în cazul unor persoane de 20 de ani – durerile articulare.

Articulațiile reprezintă acele cartilaje care unesc oasele corpului omenesc și care fac posibilă mișcarea, durerile articulare apărând în momentul în care acel cartilaj începe să se degradeze conferind astfel un disconfort zonelor afectate.

Și dacă o mare parte dintre oameni pun durerile articulare pe seama schimbării condițiilor meteorologice, netratate aceste dureri articulare în timp se pot croniciza și pot duce la boala numită artrită care are două forme principale, osteoartrita și poliartrita reumatoidă, iar dacă prima formă este cumva mai ușoară, a doua poate deforma și slăbi articulațiile în timp, provocând totodată dureri, inflamații și/sau acumulări de lichid în zonele afectate.

Deși din punct de vedere medical nu se poate face ceva concret pentru eliminarea completă a disconfortului creat de durerile articulare, iată că pe lângă măsurile generale de ameliorare precum mișcarea fizică, masajul, aplicarea locală a unor unguente cu efect analgezic/antiinflamator, există totuși ceva care vă poate face să vă simțiți mult mai bine: ARTRISALM, un supliment alimentar ayuvedic din 100% plante medicinale indiene conceput special pentru a fi utilizat împotriva durerilor articulare acute sau cronice.

șl.jpg

Practic, acest supliment ajută la diminuarea durerii și inflamației prin scăderea rigidității articulare, îmbunătățind lubrifierea articulațiilor și susținând o circulație sanguină sănătoasă.

Plantele care intră în compoziția acestui supliment alimentar atât de benefic pentru articulații sunt următoarele:

  • Boswellia serrata(Shallaki), pulbere de rezină – 100 mg
  • Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom – 75 mg
  • Zingiber officinale (Ghimbir), pulbere de rizom – 75 mg
  • Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de radacină – 50 mg
  • Allium sativum (Usturoi), pulbere de bulb – 50 mg
  • Vitex negundo (Nirgundi ), extract din frunze (7:1) – 50 mg
  • Pluchea lanceolata (Rasna), extract din radacină (5:1) – 50 mg
  • Acacia arabica (gumă acacia – excipient) – 50 mg

În ceea ce privește administrarea, doza zilnică recomandată este de 1-2 comprimate, la o oră după masă, în cure de minim 30 de zile (preferabil 3-6 luni de zile).

Am oferit recipientul din imagine unei mătuși (cadru medical) despre care știam că se confruntă ocazional cu dureri articulare în special de șolduri și mi-a putut oferi un feedback după numai două săptămâni de la începerea curei de ARTRISALM. Mi-a mărturisit că efectele s-au resimțit imediat și că cei de la Ayurmed au făcut o treabă foarte bună lansând pe piață acest produs!

Este atât de încântată de acest supliment alimentar încât m-a rugat să îi mai comand câteva recipiente pentru a ține o cură de 6 luni, deci dacă ei i-au făcut bine, eu nu pot decât să vi le recomand cu toată încrederea!

De asemeni, în caz că vă interesează, am povestit experiențele de testare a altor două produse Ayurmed aici și aici.

Voi le-ați încercat sau aveți pe cineva care a făcut-o?

 

 

 

19 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: