Beauty

Măștile de față 7th Heaven – 10 minute de relaxare

Îngrijirea feței m-a preocupat încă din adolescență de când, datorită vârstei, a început să-mi ”explodeze” fața și îmi amintesc cum colindam farmaciile și plafarele împreună cu mama mea în căutarea celor mai bune soluții care evident că n-au dat rezultate. Acneea nu mi se vindeca cu nimic până când nu-și făcea ea damblaua… Ce e drept, acum aproape 15 ani de zile nici nu se găseau atâtea remedii ca în prezent, nu era atât de avansată industria aceasta.

Și-am crezut că voi scăpa de această problemă atunci când voi ajunge la maturitate, însă, ce să vedeți? Nuuu, nici pe departe, acneea pur și simplu n-a vrut să-mi dea pace! Îi place la mine și o dată la câteva luni reapare parcă cu scopul de a-mi mai scădea stima de sine, însă fiind momentan în perioada de acalmie, ea nu știe că m-am înarmat bine astfel încât să o anihilez la prima ei încercare! 🙂

Una dintre metodele prin care am ales să îmi purific tenul o dată pe săptămână pentru a mi-l menține tot timpul curat este aplicarea unei măști de față. De regulă, acest lucru se întâmplă în weekend, cu precădere sâmbăta, când mă hotărăsc să-mi dedic 10 minute de relaxare profundă.

Recent am avut ocazia de a testa trei dintre măștile de față 7th Heaven, două măști sub formă de șervețel și una peel-off.

thumbnail (10).jpg

Prima mască pe care am încercat-o a fost cea peel-off cu ceai verde deoarece eram convinsă că nu o să-mi fie deloc dăunătoare, ci dimpotrivă, pentru că eu și cu ceaiul verde suntem prieteni de multă vreme, adesea el mă salvează de micii inamici (coșurile).

thumbnail (11)

Prima remarcă pe care o pot face este că acest plic are conținut cât pentru două utilizări și clar aș fi făcut risipă dacă mi-aș fi aplicat pe față tot plicul o dată. Aplicarea acestei măști se face foarte ușor, pur și simplu se ia conținut din plic și se întinde pe față fie cu degetele, fie cu o pensulă special concepută pentru aplicarea măștilor de față. Dintre cele trei măști despre care vă povestesc astăzi, aceasta este singura care necesită un timp mai mare de acțiune, respectiv 20-25 min, după care se îndepărtează exfoliind-o ușor de pe ten odată cu celulele moarte și toate impuritățile. Senzația de după e foarte plăcută, tenul se simte revigorat și foarte fin pentru că ia totodată și pufulețul (inestetic) de pe față.

Cea de-a doua mască folosită a fost cea cu nămol brazilian, una dintre măștile sub formă de șervețel care dispune de decupaje pentru ochi, nas și gură, singura grijă a persoanei care o utilizează fiind să o poziționeze corect, mai apoi să se relaxeze timp de 10 minute.

thumbnail (8).jpg

Trebuie să recunosc că în ceea ce mă privește a fost pentru prima dată când am încercat o astfel de mască de față și, surprinzător, mi-a plăcut foarte mult! Mirosul acesteia m-a cucerit deoarece e unul dintre preferatele mele – fructele de pădure îmi plac sub orice formă: să le mănânc, sub formă de creme sau de măști de față.

După cele 10 minute n-am făcut altceva decât să-mi clătesc fața în primă fază cu apă călduță, apoi cu apă rece pentru a-mi închide porii, senzația de după fiind de asemeni foarte plăcută, mirosul persistând în piele.

Ultima, dar nu cea din urmă mască de față încercată a fost cea cu argilă glaciară, de asemeni tot sub formă de șervețel.

thumbnail (7)

Ei bine, și aceasta mi-a placut, am simțit așa o mireasmă de struguri și cumva o senzație de răcorire în timp ce-și făcea datoria. Desigur, după utilizare am clătit întâi cu apă călduță, apoi cu apă rece și m-am bucurat din plin de senzația reconfortantă pe care mi-a conferit-o.

Concluzia de după? Îmi plac mult de tot aceste măști de față de la 7th Heaven și am de gând să le vânez atât online cât și în magazine, deoarece îmi doresc să încerc și alte variante acum că le-am descoperit!

Voi ați încercat măștile acestui brand? Ați fost mulțumite de ele? Le-ați recumpăra?

 

 

 

30 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: