Beauty

Gama Hydra Vegetal – Yves Rocher

Pielea, cel mai mare organ al corpului nostru, necesită o îngrijire aparte în anotimpurile reci, mai cu seamă iarna. Părțile corpului cele mai expuse la frig sunt mâinile și fața, însă dacă pentru mâini s-au inventat mănușile, în ceea ce privește fața nu putem umbla tot timpul cu o cagulă pe stradă motivând că ne protejăm tenul de efectele nocive ale gerului, nu-i așa?

Am fost inspirată de temperaturile scăzute din ultimele zile să scriu despre rutina mea de îngrijire a tenului în sezonul rece, mai exact din ce produse este alcătuită aceasta în momentul de față.

Este vorba despre cinci produse aparținând gamei Hydra Vegetal de la Yves Rocher:

4

Eu folosesc produse aparținând brand-ului Yves Rocher de prin școala generală, să tot fie vreo 15 ani de când am făcut cunoștință cu ele și, drept să vă spun, sunt la fel de încântată de ele ca atunci, pentru că în continuare îmi demonstrează faptul că realmente sunt diferite de alte produse de pe piață.

Se pare că în gama Hydra Vegetal am găsit 5 produse care îmi erau necesare la momentul actual: apă micelară hidratantă, lapte demachiant hidratant, gomaj hidratant pentru ten, concentrat pentru hidratare extremă și gel răcoritor anti-oboseală pentru ochi.

Ingredientul principal al acestei game de produse este seva de arțar ce are proprietăți regenerante asupra celulelor responsabile de captarea apei în piele. Tot datorită ei produsele au un miros genial care pe mine mă trimite cu gândul la briza mării.

Precis ați remarcat termenul ”hidratare” în denumirea a patru dintre cele cinci produse enumerate, ea fiind cheia pentru o piele sănătoasă, cu aspect îngrijit, mai ales pe timpul iernii, iar acest lucru este posibil datorită conținutului de agavă albastră și betaină vegetală ale acestora.

Dar să vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte, pentru că precis sunteți curioase! 🙂

Apa micelară hidratantă

6.jpg

Vine ambalată într-un recipient cu pompiță și cu sistem de blocare a acesteia pentru a evita risipirea produsului. Este prima apă micelară cu pompiță pe care am văzut-o și avut-o până acum și trebuie să recunosc faptul că la început mi-a cam dat bătăi de cap până când m-am familiarizat cu ea.

Îndepărtează cu ușurință machiajul feței și rujul, le topește pur și simplu, însă cu rimelul meu cel rezistent la apă am întâmpinat ceva dificultăți – mi se părea mie că nu mi-l ștergea destul de bine, astfel că pentru îndepărtarea machiajului ochilor am apelat la laptele demachiant hidratant cu care am rezolvat problema.

Lapte demachiant hidratant

5.jpg

Are o consistență foarte bună, este delicat cu pielea și îndepărtează chiar și machiajul rezistent la apă. După cum spuneam mai sus, i-a făcut față până și rimelului rezistent la apă, a șters fără probleme orice impuritate sau urmă lăsată de apa micelară.

Gomaj hidratant pentru ten

2.jpg

O dată pe săptămână simt nevoia să-mi exfoliez tenul spre a îndepărta celulele moarte și a-mi curăța porii, așa că apelez la gomajul facial. Particulele abrazive conținute de acesta curăță cu blândețe tenul, lăsându-l curat și luminos.

Concentrat pentru hidratare extremă

1.jpg

Am ales acest concentrat în defavoarea unei creme de față deoarece în general, prefer recipientele cu pompiță pentru că produsul din interior își va păstra proprietățile timp îndelungat prin faptul că nu ia contact direct cu mediul extern la fiecare utilizare.

Îmi place consistența acestui concentrat pentru hidratare, mie îmi pare a fi un fel de serum care se absoarbe repede în piele, o hidratează instantaneu și o lasă fină la atingere. O altă bilă albă ar fi aceea că reprezintă o bună bază de machiaj, fondul de ten aderă foarte bine la acesta.

Gel răcoritor anti-oboseală pentru ochi

3

Să tot fie vreo trei ani de zile de când am început să simt nevoia aplicării unul gel-contur pentru ochi pentru că, odată cu vârsta, pielea din jurul acestora începe să-și mai piardă din fermitate.

Îmi aplic gelul din imagine în fiecare seară, înainte de culcare, prin mișcări ascendente dinspre colțurile interne spre cele externe ale ochilor. Senzația pe care o resimt la nivelul acestora chiar este una răcoritoare și relaxantă, iar a doua zi nu am privirea încețoșată așa cum mi s-a mai întâmplat în cazul altor produse.

Trăgând linie, ce vă pot spune din experiența mea de testare a acestei game (și a multor altor produse aparținând brand-ului Yves Rocher) este că efectiv se simte că sunt realizate din peste 90% ingrediente naturale. Cel puțin în cazul folosirii celor cinci produse din gama Hydra Vegetal am senzația că efectiv mă dau pe față cu seva aceea de arțar în stare pură, proaspăt colectată direct de la sursă! Tenul meu este fericit că le-a descoperit, se simte și arată sănătos, așa că le recomand tuturor cu încredere!

Ați încercat vreun produs dintre cele despre care v-am povestit mai sus?

32 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

%d blogeri au apreciat: