Gama Hydra Vegetal – Yves Rocher

Gama Hydra Vegetal este una dintre cele mai apreciate game de la Yves Rocher. Prin intermediul acestui articol vă povestesc experiența de testare a celor cinci produse.

Pielea, cel mai mare organ al corpului nostru, necesită o îngrijire aparte în anotimpurile reci, mai cu seamă iarna. Părțile corpului cele mai expuse la frig sunt mâinile și fața. Însă dacă pentru mâini s-au inventat mănușile, în ceea ce privește fața nu putem umbla cu o cagulă pe stradă.

Am fost inspirată de temperaturile scăzute din ultimele zile să scriu despre rutina de îngrijire a tenului în sezonul rece. Mai exact, din ce produse este alcătuită aceasta în momentul de față. Este vorba despre cinci produse aparținând gamei Hydra Vegetal de la Yves Rocher:

Hydra Vegetal Yves RocherEu folosesc produse aparținând brand-ului Yves Rocher de prin școala generală. Să tot fie vreo 15 ani de când am făcut cunoștință cu ele. Drept să vă spun, sunt la fel de încântată de ele ca atunci. Asta pentru că în continuare îmi demonstrează faptul că realmente sunt diferite de alte produse de pe piață.

Se pare că în gama Hydra Vegetal am găsit 5 produse care îmi erau necesare la momentul actual:

  • apă micelară hidratantă;
  • lapte demachiant hidratant;
  • gomaj hidratant pentru ten;
  • concentrat pentru hidratare extremă;
  • gel răcoritor anti-oboseală pentru ochi.

Ingredientul principal al acestei game de produse este seva de arțar. Aceasta are proprietăți regenerante asupra celulelor responsabile de captarea apei în piele. Tot datorită ei produsele au un miros genial care pe mine mă trimite cu gândul la briza mării.

Precis ați remarcat termenul ”hidratare” în denumirea a patru dintre cele cinci produse enumerate. Ea este cheia pentru o piele sănătoasă, cu aspect îngrijit, mai ales pe timpul iernii. Acest lucru este posibil datorită conținutului de agavă albastră și betaină vegetală ale acestora.

Dar să vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte, pentru că precis sunteți curioase.

Apa micelară hidratantă Hydra Vegetal

Hydra Vegetal Yves RocherVine ambalată într-un recipient cu pompiță și cu sistem de blocare a acesteia pentru a evita risipirea produsului. Este prima apă micelară cu pompiță pe care am văzut-o și avut-o până acum. Trebuie să recunosc faptul că la început mi-a cam dat bătăi de cap până când m-am familiarizat cu ea.

Îndepărtează cu ușurință machiajul feței și rujul, le topește pur și simplu. Cu rimelul meu cel rezistent la apă am întâmpinat ceva dificultăți – nu mi-l ștergea destul de bine. Astfel că pentru îndepărtarea machiajului ochilor am apelat la laptele demachiant hidratant cu care am rezolvat problema.

Lapte demachiant hidratant Hydra vegetal

Hydra Vegetal Yves RocherAre o consistență foarte bună, este delicat cu pielea și îndepărtează chiar și machiajul rezistent la apă. După cum spuneam mai sus, i-a făcut față până și rimelului rezistent la apă. A șters fără probleme orice impuritate sau urmă lăsată de apa micelară.

Gomaj hidratant pentru ten Hydra Vegetal

Hydra Vegetal Yves RocherO dată pe săptămână simt nevoia să-mi exfoliez tenul spre a îndepărta celulele moarte și a-mi curăța porii. Atunci apelez la gomajul facial Hydra Vegetal. Particulele abrazive conținute de acesta curăță cu blândețe tenul, lăsându-l curat și luminos.

Concentrat pentru hidratare extremă Hydra Vegetal

Hydra Vegetal Yves RocherAm ales acest concentrat în defavoarea unei creme de față deoarece în general, prefer recipientele cu pompiță. Asta deoarece produsul din interior își va păstra proprietățile timp îndelungat. Acest lucru este posibil pentru că nu ia contact direct cu mediul extern la fiecare utilizare.

Îmi place consistența acestui concentrat pentru hidratare, mie îmi pare a fi un fel de serum care se absoarbe repede.  Hidratează pielea instantaneu și o lasă fină la atingere. O altă bilă albă ar fi aceea că reprezintă o bună bază de machiaj, fondul de ten aderă foarte bine.

Gel răcoritor anti-oboseală pentru ochi Hydra Vegetal

Hydra Vegetal Yves RocherSă tot fie vreo trei ani de zile de când am început să simt nevoia aplicării unul gel-contur pentru ochi. Asta pentru că, odată cu vârsta, pielea din jurul acestora începe să-și mai piardă din fermitate.

Îmi aplic gelul din imagine în fiecare seară, înainte de culcare, prin mișcări ascendente dinspre colțurile interne spre cele externe. Senzația pe care o resimt la nivelul acestora chiar este una răcoritoare și relaxantă. Iar a doua zi nu am privirea încețoșată așa cum mi s-a mai întâmplat în cazul altor produse.

Concluzii

Ce vă pot spune după testarea acestei game este că se simte că sunt realizate din peste 90% ingrediente naturale. Folosind cele cinci produse din gama Hydra Vegetal aveam senzația că efectiv mă dau pe față cu seva de arțar. Îmi dădea impresia că o am în stare pură, proaspăt colectată direct de la sursă. Tenul meu este fericit că le-a descoperit, se simte și arată sănătos, așa că le recomand tuturor cu încredere!

De asemeni, alte experiente de testare ale unor produse Yves Rocher puteți citi aici și aici.

Ați încercat vreun produs dintre cele despre care v-am povestit mai sus?33 thoughts on “Gama Hydra Vegetal – Yves Rocher”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.