Pensule de machiaj ieftine și bune (IV)

Încă de pe la începuturile mele în ale blogging-ului mi-am propus să testez și să vă povestesc îndeosebi despre produse și accesorii de înfrumusețare care nu costă o avere și pe care să le poată cumpăra oricine, pentru că e o realitate faptul că nu populăm o țară în care stăm pe roze și în care ne permitem orice ne dorim.

Sunt convinsă că un mare procent din reprezentantele sexului frumos preocupate de aspectul lor fizic urmăresc pe internet diverse tutoriale de machiaj cu scopul de a învăța cum să-și pună în valoare atuu-rile și cum să-și ascundă micile defecte. Și ce le văd ochii? MUA care au suporturi întregi cu pensule de machiaj (lucru absolut normal pentru ele luându-le în calcul profesia) care stârnesc admirația dar și invidia, nu-i așa? Been there, done that! 🙂

Ce vă pot spune din capul locului este că dacă nu sunteți prea familiarizate cu arta machiajului, nu văd relevanța achiziționării unor seturi de pensule de machiaj costisitoare care uneori pot costa poate și cât un sfert din salariul vostru, pentru că nu ele vă vor ajuta să obțineți machiaje exemplare, ci mai cu seamă îndemânarea voastră. Vă spun asta din experiență, deoarece în ceea ce mă privește, de-a lungul timpului am adunat în colecția mea și pensule scumpe, și accesibile, rezultatul fiind același.

Poate că mă veți contrazice, însă unde vreau eu să ajung de fapt: cu timpul veți învăța cam cum trebuie să arate și să se simtă pe piele o pensulă de machiaj realmente utilă și nu, nu e musai să fie scumpă.

Un astfel de set de pensule este cel despre care am ales să scriu astăzi, de la miomare:

hg

Setul miomare conține 7 pensule după cum urmează: pudră, blush, fard de pleoape, mascara/sprâncene, buze, eyeliner, aplicator fard și vin însoțite de un toc negru din piele ecologică calitativă care vă va fi de folos pentru a le transporta în siguranță atunci când veți călători, tocul fiind introdus la rândul său într-o cutie de carton sigilată. Întreaga prezentare a acestui set de pensule mi se pare foarte profi pentru prețul lui.

Dar să vedem cum se prezintă pensulele:

opikuj

Îmi place aspectul acestora, la prima vedere ați putea spune că sunt niște pensule scumpe: au cozile lungi, confecționate dintr-un lemn masiv, ușor mătuit, iar legătura dintre acestea și peri este metalică și destul de solidă.

Perii pensulelor sunt artificiali dar foarte calitativi, fini, blânzi cu pielea, aplică produsele uniform și se curăță foarte ușor (până acum pentru curățarea acestora am folosit doar soluție specială, încă nu am încercat și varianta de apă+săpun).

Să le privim mai îndeaproape:

kj.jpg

Practic, setul aici de față are toate pensulele de care aveți nevoie pentru a vă crea look-ul dorit. Este adevărat că lipsește o pensulă pentru fondul de ten, dar decât s-o fi avut pe aceea lungă care lasă numai brazde pe față indiferent de brand-ul acesteia, mai bine vă lipsiți și apelați la degete sau la un burețel pentru un finish mai profi.

Și da, teoretic ar mai lipsi și pensula de blending, însă practic aveți garanția mea că o puteți folosi cu succes tot pe cea pentru aplicarea fardului de pleoape.

Așa-i că vă tentează și pe voi acest set de pensule de la miomare? Ei bine, îl puteți cumpăra din lanțul de supermarket-uri Lidl, însă nu-l veți găsi tot timpul, trebuie vânat pentru că apare și dispare. Părerea mea este că pentru modica sumă de 30 lei își merită toți banii.

Așadar, iată că nu trebuie să cheltuim sume exorbitante pentru a arăta bine. O putem face chiar și cu un buget restrâns, totul este să speculăm piața, să ne informăm cititind astfel de reviewuri și în final să cumpărăm ceea ce considerăm că ne-ar fi de folos.

Este cineva care are în uz aceste pensule? Cum vi se par? Sunteți mulțumite de ele?

 38 thoughts on “Pensule de machiaj ieftine și bune (IV)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.