Idee de cadou pentru Mărțișor sau Ziua Femeii

În fiecare an, de pe la jumătatea lunii februarie atmosfera din oraș devine ceva mai agitată decât de obicei deoarece toată lumea realizează că zilele se scurg cu repeziciune și că în perioada imediat următoare vor trebui să-și surprindă apropiatele cu mici atenții cu ocazia Mărțișorului sau a Zilei Femeii.

De la an la an piața mărțișoarelor este tot mai diversificată, comercianții încercând să aducă noutăți care să stârnească interesul cumpărătorilor și entuziasmul celor care se vor bucura de micile atenții primite la început de martie.

Din experiență vă spun că perisabilele sau simplele mărțișoare nu prea mai ”prind” cine știe ce și că reprezentantele sexului frumos preferă mai nou să primească în dar ceva care să le fie de un real folos și de care să se bucure ceva mai mult decât de la Mărțișor și până la Florii.

Dacă este ceva ce am învățat de-a lungul timpului este că nu dați greș niciodată cu un parfum sau cu un obiect personalizat.

Desigur, veți spune că este totuși dificil să cumpărați un parfum cuiva, însă dacă persoana căreia îl veți dărui este una apropiată, atunci cu siguranță îi cunoașteți gusturile și veți face alegerea potrivită.

Știu, am specificat două produse mai sus și poate deja vă gândiți că ar fi puțin cam costisitor să le achiziționați pe amândouă, nu-i așa? Ei bine, pare-se că am soluția salvatoare pentru voi: răsfoind internetul în căutare de daruri (deoarece îmi este mult mai ușor să o fac online decât să alerg prin magazine) am descoperit un produs care întrunește ambele criterii: un parfum personalizat!

Cei de la Famous Luxury Perfumes vă permit personalizarea unui parfum de la conținutul acestuia, până la mesajul de pe recipient! Tare sau ce?

Sunt disponibile recipiente din sticlă de 100 de ml pe care puteți solicita să fie încărcate cu acel parfum de pe site care s-ar înscrie în preferințele persoanei căreia intenționați să îl dăruiți și să fie imprimate cu ce doriți voi sau cu ce coniderați că ar fi potrivit ocaziei.

Exemple de recipiente personalizate din care vă puteți inspira puteți vedea mai jos.

Modelul 1:

thumbnail (1).jpg

Modelul 2:

thumbnail (2).jpg

Modelul 3:

thumbnail (3).jpg

Modelul 4:

thumbnail (4).jpg

Modelul 5:

thumbnail.jpg

Aveți libertatea de a personaliza parfumul așa cum vă trece prin minte, limita mesajului fiind să poată încăpea pe această sticluță de 100 ml.

Să vă mai spun și că parfumurile disponibile sunt miresme 1:1 cu cele originale, ale brand-urilor celebre? Este aceeași esență cu același miros și aceeași persistență, doar că mult mai accesibilă ca preț datorită faptului că nu mai plătiți brand-ul ci doar conținutul.

Eu am folosit apa de parfum Desire, corespondentul lui La Vie Est Belle de la Lancome Paris și nimeni nu și-a dat seama că de fapt port un parfum FLP! Cât privește persistența, hainele îmi miroseau și după ce erau spălate, deci da, merită din plin să plătiți 99 lei (redus de la 179 lei) pentru un astfel de parfum! Despre experiența mea de testare v-am povestit aici.

Dacă și voi v-ați convins cât de ingenioasă și de drăgălașă este această idee, tot ce aveți de făcut este să accesați site-ul și să dați frâu liber imaginației! Eu știu ce voi dărui anul acesta în perioada 1-8 martie! 🙂

Cum vi se pare această idee? De curiozitate, ați avut ocazia să încercați sau să folosiți parfumurile celor de la Famous Luxury Perfumes până acum?35 thoughts on “Idee de cadou pentru Mărțișor sau Ziua Femeii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: