Primele mele produse NOTE Cosmetics

Îmi amintesc cu nostalgie că acum aproximativ 14 ani când am început eu să mă machiez (destul de stângaci, recunosc) nu existau prea multe brand-uri de produse de machiaj de unde să aleg. Erau doar câteva, accesibile oricui, care se găseau pe atunci în orice magazin de colț de stradă. O parte din ele sunt prezente și astăzi în această industrie, rebrand-uite și adaptate vremurilor actuale.

Cu riscul de a mă repeta, sunt absolut uluită de cât de mult a evoluat arta machiajului (pentru că da, eu o consider o artă) în ultimii 15 ani! Pe atunci nu aveam nici cea mai mică idee despre faptul că vor apărea tehnici de machiaj care mai de care mai impresionante și mai ingenioase! Pe câteva dintre ele le folosesc și eu, cum ar fi tehnica creionului învățată la un seminar de machiaj pe care l-am parcurs acum câțiva ani de zile.

Îmi vine să râd când îmi amintesc cum foloseam rujul pe post de blush atunci când îmi doream puțină culoare în obraji sau cum combinam mai multe rujuri pentru a obține o nouă nuanță mai interesantă, mai aparte. Precis și voi ați făcut asta măcar o dată în viață, nu-i așa?

Și chiar dacă suntem în 2018, eu încă nu am apucat să testez produsele tuturor brand-urilor de machiaj existente pe piață la momentul actual. Îmi pare că lucrurile evoluează foarte repede și că timpul se comprimă atât de tare încât am senzația că de multe ori rămân efectiv în urmă cu noutățile și încerc să recuperez pe cât se poate.

Este și cazul produselor despre care am ales să vă povestesc astăzi, un blush și un gloss de la NOTE Cosmetics.

Dar să le iau pe fiecare în parte și să vă spun câteva cuvinte despre experiența de testare ale acestor două produse.

Blush-ul NOTE Cosmetics cu ulei de Macadamia poartă numele de Terracota și m-a surprins plăcut în primul rând datorită mărimii acestuia deoarece mă așteptam să fie mult mai mic. Ei bine, nu, ca dimensiune este chiar cât regiunea palmară.

klklkpoi.jpg

Apoi, desigur că mi-a plăcut mult și ambalajul, atât cel din carton cât și recipientul în sine, pentru că ambele sunt negre și mate. În plus, are încorporată și o oglindă generoasă.

555.jpg

Îmi căutam de ceva vreme un blush într-o anumită nuanță de maro pe care să o folosesc în anotimpurile reci și se pare că în sfârșit am găsit-o! Nuanța aleasă de mine se numește 04 – Sugar Sense și v-am făcut și un swatch pentru a vă putea crea o părere despre aceasta:

utt.jpg

În recipient și pe mână arată ușor sidefat, însă atunci când îl aplic pe pomeți nu mi se pare că strălucește.

Ce îmi place la acest blush este pigmentația, nuanța prinzându-se de pensulă la o simplă atingere, ba chiar vă recomand sa scuturați puțin pensula înainte de aplicare. Luând în calcul acest considerent, preconizez că îl voi aveam pentru următorii 100 de ani ( 🙂 ) dacă nu suferă vreun accident. Cât privește prețul, este unul decent și accesibil tuturor. Trebuie să recunosc că mi-a depășit așteptările din toate punctele de vedere!

Luciul de buze NOTE Cosmetics cu ulei de argan și unt de cocos a fost, de asemeni, o surpriză plăcută.

Ambalajul acestui produs este tot din carton negru, mat, iar recipientul este confecționat dintr-un plastic dur, transparent, pentru a putea vedea nuanța luciului de buze prin acesta.

dfdfd.jpg

Cât privește aplicatorul acestui produs, este unul comparabil cu cel al rujurilor lichide și e ușor flexibil, putând fi direcționat cu ușurință pe buze. Ne-am împrietenit de la prima utilizare.

bgb.jpg

Cu ce este diferit acest luciu de buze față de altele? În primul rând, are o consistență mai groasă, nu este lipicios, e foarte pigmentat, nuanța acestuia se imprimă pe buze și chiar dacă luciul se mai estompează pe parcursul zilei, culoarea rămâne bine impregnată în acestea. În al doilea rând, irizațiile strălucitoare, finuțe și de bun gust ale acestui luciu de buze vă vor scoate din anonimat, cu siguranță!

Nuanța pe care o am eu este Nr 13 – un corai frumos și v-am făcut un swatch prin care am încercat să vă arăt cam cât este de strălucitor:

sd.jpg

În general, nu prea sunt fana gloss-urilor, însă acesta îmi place mult de tot deoarece cu ajutorul lui îmi pot crea noi nuanțe și texturi de rujuri prin simpla aplicare a acestuia ca finish. Totuși, am tendința de a-l folosi mai mult în machiajele de seară, tocmai datorită ușoarei opulențe creată de particulele strălucitoare și luminoase din compoziție.

După testarea acestor două produse am devenit foarte curioasă și îmi doresc să încerc și altceva de la ei, mai ales că am mai parcurs câteva review-uri pe internet și am citit numai de bine la adresa lor. La momentul actual cel mai tare mă tenteaza Corectorul BB pentru buze pentru că pare tare interesant și vreau să văd ce poate să facă în cazul meu.

Unul dintre site-urile care comercializează o gamă variată de produse NOTE Cosmetics este elefant.ro, prețurile fiind foarte accesibile, uneori făcând obiectul unor promoții de genul 1+1 gratis, așa că merită urmărite, dată fiind calitatea superioară a acestora.

Voi ce produse ați încercat de la ei? Ce îmi puteți recomanda?

 20 thoughts on “Primele mele produse NOTE Cosmetics”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.