Mai aproape de natură cu Himalaya Herbals

Probabil ați observat și voi că, cu cât poluarea mediului înconjurător își face tot mai simțită prezența, cu atât populația înclină spre a folosi produse cât mai naturale în încercarea de a echilibra cât de cât balanța.

Această tendință se resimte în mai toate domeniile, oamenii își doresc să trăiască mai aproape de natură (ca odinioară) din mai toate punctele de vedere.

Părerea mea este că cea mai vizibilă schimbare în acest sens o are piața produselor de îngrijire corporală. Din grijă pentru consumatori, multe firme producătoare au simplificat, îmbunătățit sau chiar schimbat rețetele produselor astfel încât să fie cât mai naturale, cu cât mai puțini conservanți, cât mai prietenoase cu pielea.

Unul dintre brandurile care de la început a mers pe realizarea de cosmetice având la bază diverse plante este Himalaya Herbals.

De-a lungul timpului am încercat mai multe produse ale lor și am fost încântată de fiecare în parte pentru că și-au făcut foarte bine treaba și nu mi-au creat niciun fel de neplăcere.

De curând am avut ocazia să testez trei produse, mai exact un balsam de buze, un săpun solid și o pastă de dinți, vi le arăt mai jos și vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte:

thumbnail (7)

Despre balsamul de buze Himalaya Herbals v-am povestit mai demult așa că vă las aici link-ul către acel articol, singura completare pe care aș putea să o fac în ceea ce-l privește este că de atunci am tot continuat să îl folosesc și niciodată nu a lipsit din colecția mea de balsamuri de buze.

thumbnail (9).jpg

Cât privește săpunul solid Himalaya Herbals cu Neem și Turmeric, trebuie să vă spun că am folosit alte trei produse din această gamă (a căror experiență de testare am detaliat-o aici), astfel că nu îmi era deloc străin mirosul și compoziția acestuia, ba chiar am îndrăznit să îl folosesc și pe față întrucât cunoșteam deja proprietățile antibacteriene și antiseptice ale acestuia. Și ce credeți? Face o spumă generoasă, curăță bine, se clătește cu ușurință și nu usucă pielea deloc!

thumbnail (6).jpg

Pasta de dinți Himalaya Herbals a fost o noutate pentru mine deoarece (din motive neclare încă) am tot evitat să o cumpăr. Ce vă pot spune după ce am testat-o este că se vede că este realizată din 100% ingrediente vegetale, are culoarea argilei cosmetice, gustul nu e unul prea delicios, face suficientă spumă, curăță bine dinții, dar dacă și voi ați fost obișnuite cu paste de dinți foarte mentolate, aceasta vi se poate părea ușor ciudățică, însă vă obișnuiți și-apoi devine rutină.

thumbnail (1).jpg

Una peste alta, Himalaya Herbals este un brand care pe mine nu m-a dezamăgit niciodată și pe care l-aș alege oricând!

Recomad tuturor produsele lor, pot fi folosite chiar și de către copii pentru că sunt produse de îngrijire vegetale, atent create pentru a satisface nevoile oricărei categorii de vârstă. Mai mult decât atât, nici nu sunt scumpe, dimpotrivă – sunt foarte accesibile ca preț și sunt la îndemâna oricui din punct de vedere al disponibilității putând fi achiziționate din majoritatea supermarket-urilor.

Care este experiența voastră cu produsele Himalaya Herbals? Ce ați testat de la ei și ce v-ar tenta sa încercați?

 

28 comments on “Mai aproape de natură cu Himalaya Herbals

  1. Si mie imi plac produsele lor. Sapunul deja l-am terminat, balsamul il folosesc zilnic, la fel si pasta de dinti. Eu mai iau si niste pastile tot de la Himalaya, recomandate de medicul meu de familie.

  2. Am folosit si eu sapunul in mai multe variante si e foarte fain, chiar lasa senzatia aceea de sparkle clean, in schimb, pasta de dinti nu prea mi-a placut la gust.

  3. Stiu ca am incercat un gel de curatare exfoliant de la Himalaya si tin minte ca mi-a placut foarte mult. Mai am pe wishlist si crema lor pentru rani/ cicatrici, insa momentan nu am gasit-o pe nicaieri :).

  4. Mie imi plac mult produsele de la Himalaya. Si eu am ezitat sa cumpar pasta de dinti pana a cumparat sotul meu toate variantele si mi-a placut mult. Si acum o folosesc

  5. De la Himalaya am folosit pana acum alte produse. Cel mai mult mi-a placut spuma de curatare de la Neem, exfoliantuil de la Neem si mai era un produs tot cu Neem. Cu sapunul solid nu prea ma impac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: